Poznata voditeljica Wendy Williams nalazi se na samrtnoj postelji nakon što je dobila cjepivo protiv COVID-a

Poznata voditeljica Wendy Williams nalazi se na samrtnoj postelji nakon što je dobila cjepivo protiv COVID-a

Popularna voditeljica Wendy Williams je teško bolesna i mogla bi umrijeti za nekoliko tjedana, tvrde njeni bliski prijatelji. Voditeljica popularnog talk showa nedavno je primila cjepivo protiv COVID-a i nakon toga su počeli brojni zdravstveni problemi koji se u javnosti žele prikriti i prišiti ovisnosti o alkoholu.

Prema izvješćima, njezini su prijatelji pronašli Williams koja je nepomično ležala u svojoj kući na Manhattanu. Nakon toga je hitno prevezena u bolnicu i date su joj dvije transfuzije krvi.

Priča se da je DJ Boof otkrio Wendy u “katatoničnom” stanju kako u svojoj kući gleda u strop odjevena u prljavoj halji.

Mislim da nije razumjela razmjere onoga što se događa i mislim da nije željela da javnost sazna kako joj nije dobro i definitivno nije željela da zovemo hitnu pomoć”, rekao je njen prijatelj i očevidac.

Radaronline.com izvještava: Kako je Wendy hospitalizirana radi “psihičkih problema” u rujnu 202. godine.

Izvor je otkrio da je stan bivše  voditeljice Wendy Williams Showa  bio u neredu zbog njezine navodne ovisnosti.

“Bio je popriličan nered. Bio je nered,” rekao je insajder. “Bila je u ogrtaču, bio je zaprljan, bila je katatonična, bila je u jako, jako lošem stanju. Gledala je u strop. Jednostavno nije reagirala, ali su joj oči bile otvorene, no definitivno je bila u katatoničnom stanju.”

Alkohol je navodno pronađen posvuda po njezinu stanu dok njezini prijatelji nisu krenuli u akciju.

Prema izvoru, na mjestu događaja otkriven je “sanduk alkohola, otvorene boce vina i Ketel One”. “Počeli smo čistiti puno alkohola”, objasnili su.

Očevidac je tvrdio da je DJ Boof očajnički molio Younga da nazove 911 i davao Wendy komadiće leda kako bi joj pomoglao da ostane hidratizirana.

“Ona će umrijeti. Doslovno nije mogla ustati”, prisjetio se prijatelj. “Samo je ležala na pokrivaču i trebala joj je pomoć hitne pomoći“.

Wendyin bivši suprug,  Kevin Hunter i njihov sin, Kevin Hunter Jr. , skočili su u akciju nazvavši telefon, moleći za pomoć.

“Kevin i Kevin Jr. su obojica govorili, ‘Molim te, hajde, mama. Neka [Ron i njegov tim] dođu”, dodao je insajder. “Potražite pomoć.”

DJ Boof je navodno odvezao Wendy u bolnicu gdje je primila dvije transfuzije krvi jer je imala “tako nizak unos željeza”. Voditeljica talk showa navodno se “ne sjeća” događaja koji su se dogodili.

“Boof je bio spasitelj njezina je***og života”, rekao je izvor, dodajući da se vratio u njezin stan i riješio se alkohola.

Zastrašujući incident je izašao na vidjelo nakon što je otkriveno da Wendy traži liječenje. RadarOnline.com otkrio je da je na odvikavanju.

Njezin publicist potvrdio je da se Wendy ranije ovog tjedna prijavila u “wellness ustanovu” kako bi “upravljala svojim cjelokupnim zdravstvenim problemima”. Young Nije spomenuo ništa o Wendynoj navodnoj ovisnosti o alkoholu.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp