Američki predsjednik Joe Biden: Pandemija je gotova!

Nakon što su čak i pristaše lockdowna na Novom Zelandu vratili pučanstvo u normalu i američki predsjednik Joe Biden sada je proglasio takozvanu pandemiju gotovom. 

U intervjuu emitiranom jučer, u nedjelju, na pitanje glede korone, Predsjednik Biden je izjavio: “Pandemija je gotova” Covid je i dalje problem, ali on jasno izjavljuje da je takozvana pandemija gotova.

Biden je, kao i njegov sugovornik bez maske, u vrijeme intervjua bio na sajmu automobila u Detroitu. Predsjednik Biden je dodao: “Kao što vidite, ovdje nitko ne nosi masku. Čini se da su svi u prilično dobroj formi. Tako da mislim da se situacija mijenja i mislim da je ovo savršen primjer toga.”

U međuvremenu je u Njemačkoj Savezno vijeće nedavno mahalo novim Zakonom o zaštiti od infekcija koji, između ostalog, omogućuje sveobuhvatne zahtjeve za maskama i vraćanje testnog režima. Nisu precizirani smisleni kriteriji kada je primjena mjera prisile moguća – samovolji se time ponovno otvaraju vrata.No, sada je i otpor javnosti veći, s obzirom što je sve izašlo u javnost glede korone i cjelokupne takozvane pandemije koja je zauvijek promijenila svijet u kojem smo živjeli do veljače 2020. godine.



 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp