Poruka Zapadu i NATO-u: Rusija, Kina i Indija pokreću zajedničke vojne manevre

Poruka Zapadu i NATO-u: Rusija, Kina i Indija pokreću zajedničke vojne manevre

Poslan jasan signal SAD-u i NATO-u: Rusija, Kina i Indija pokreću zajedničke vojne manevre i pstavlja se pitanje, ulazl li kineski vojni konvoj iz Rusije u Ukrajinu?

Više od 50.000 ruskih vojnika, zajedno s jedinicama indijske i kineske vojske, izvode manevre velikih razmjera u istočnoj Rusiji.

Zapadno poricanje vojne situacije

Dok navodni vojni stručnjaci na Zapadu vide rusku vojsku na rubu kolapsa jer navodno ostaje bez vojnika i opreme, Rusija, zajedno s BRICS Indijom i Kinom, pokreću velike vojne manevre na Istoku. Prema Moskvi, oko 50.000 vojnika, 5.000 vojnih vozila, 140 zrakoplova i 60 brodova bit će raspoređeno samo na ruskoj strani tijekom gotovo tjedan dana duge vježbe. Manevar se odvija na vojnim poligonima u istočnom Sibiru, na Dalekom istoku i u Japanskom moru.

Kina već mjesecima jasno daje do znanja što misli o zapadnim provokacijama.

Ruska vojska nije njemačka vojska ili austrijska vojska.

Činjenica da se vježba “Vostok 2022” odvija uz sudjelovanje Kine i Indije trebala bi dati Zapadu razlog za razmišljanje. Prvo, da rusku vojsku ne treba brkati s njemačkom ili austrijskom vojskom, barem što se tiče osoblja i opreme. Jer u manevru zajedno s inozemstvom jedva da se koristi serija B ili C, već najmodernija oprema, dok je njemački Bundeswehr već bio na rubu minimuma prije poklona Ukrajini.

Nitko ne mari za SAD i Zapad

Štoviše, to je još jedan znak da je Zapad prilično sam sa sankcijama i pokušajima izolacije Rusije. S izuzetkom EU, NATO-a itd., većina zemalja ne podržava sankcije protiv Rusije. Činjenica da se Indija sada pridružuje manevru s Kinom pokazuje da utjecaj SAD-a brzo blijedi na globalnoj razini. Ruske opskrbe Indije energijom dodatno su produbile odnose.

I prije toga Indija je postajala sve zanimljivija kao kupac ruske vojne tehnologije. Indija je 2018. potpisala sporazum s Rusijom o isporuci pet raketnih sustava zemlja-zrak u vrijednosti od 5,5 milijardi dolara. Indija je čak i tada kršila američki zakon iz 2017. godine koji nameće sankcije na kupnju ruske obrambene opreme. Indija također većinu svoje vojne opreme kupuje od Rusije.

Ne samo vojno – “države BRICS-a” također se približavaju ekonomski.

Na strani Rusije protiv NATO-a

Dakle, zadržavanje manevara s Rusijom više je nego jasna izjava indijske strane o tome gdje leže njezine simpatije i interesi. I to je znak Rusije Zapadu da ima saveznike koji je podupiru ako SAD i NATO nastave eskalirati, i izravan nagovještaj da je sve samo ne dolje u vojsci. Iako se trenutni manevar “Vostok 2022” čini malim u usporedbi s, primjerice, “Vostokom 2018”. U vježbi je tada sudjelovalo više od 300.000 ruskih vojnika, te mongolske i kineske jedinice.

Nepotvrđeno izvješće Hala Turnera sugerira da je kineska vojna kolona krenula u Ukrajinu iz Rusije. Moguće je da ove slike prikazuju kineska vojna vozila koja sudjeluju u zajedničkom manevru ili ne. Hal Turner je uzbunjivač i uvijek ga dodatno gura kako bi bio uzbudljiviji. Osobno mislim da je to malo vjerojatno. Ali za zapisnik i zato što je zabavno čitati, evo njegove priče. Što mislite o tome možete saznati sami:

Kineski vojni konvoj ulazi u Ukrajinu iz Rusije

Moji bivši kolege iz obavještajne zajednice tijekom godina koje sam proveo u FBI-evoj zajedničkoj operativnoj skupini za terorizam poslali su mi slike kineskih vojnih jedinica koje ulaze u Ukrajinu iz Rusije.

Slike i video prikazuju mali konvoj, vrlo malen; kamiona za opći vojni transport i nekih manjih vozila sličnih HUMVEE-ima, koja voze javnim cestama od Rusije do Ukrajine.

Ovo su slike koje do sada mogu objaviti:

Crveni znak na vozačevim vratima je zastava Kine.

Ovaj jednostavan, mali čin mijenja cjelokupnu dinamiku situacije između Rusije i Ukrajine. Ukrajina, SAD, UK i cijeli NATO upravo su otkrili da Kina sada aktivno sudjeluje i na strani Rusije.

Ulozi ove situacije postali su toliko visoki da je potpuno izmakla kontroli.

Nije podcjenjivanje reći da je ovo potresan razvoj događaja.

Ovim, malim, gotovo beznačajnim potezom, Kina je samo obznanila cijelom svijetu da sada vojno stoji iza Rusije, unutar Ukrajine.

Supersile 2 i 3 sada se otvoreno, fizički, suočavaju sa Supersilom 1.

Čini mi se da mi u SAD-u i našim europskim marionetskim državama “partnerima” moramo shvatiti poruku, i to brzo: ja osobno vidim poruku kao: “Ili ove ukrajinske besmislice sada prestaju ili postoji otvoreni rat između sva tri nuklearna oružja naoružane supersile sada na stolu.”

Kad sam ovo prijavio, sinulo mi je da je prošlo samo 72 sata otkako sam ovo svima vama prijavio:

Ozbiljan novi razvoj događaja: Kina javno podržava ruske akcije u Ukrajini
Kao dio tog izvješća, opisao sam vam (između ostalog) sljedeće:

Li Zhanshu je šef kineskog zakonodavnog tijela: predsjednik Stalnog odbora Svekineskog narodnog kongresa. On je broj 3 u krutoj hijerarhiji KPK. Gdje je bio g. Li prošli tjedan?

Pa, na Istočnom ekonomskom forumu u Vladivostoku u Rusiji. Susreo se i razgovarao s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom.

Li je također imao važan sastanak s predsjednikom ruske Državne dume Vjačeslavom Volodinom i drugim čelnicima Dume.

To je rekao Dumi. Obratiti pažnju:

“Vidimo da Sjedinjene Države i njihovi saveznici u NATO-u šire svoju prisutnost u blizini ruskih granica, predstavljajući ozbiljne prijetnje nacionalnoj sigurnosti i životima ruskih građana (…) “U potpunosti razumijemo potrebu za svim mjerama koje Rusija poduzima kako bi zaštitila svoje primarne interese ” (…) „Pružamo našu pomoć.”

Koliko je to eksplicitno?

Pa, kineski predsjednik Xi Jinping i ruski predsjednik Putin sutra imaju poseban sastanak na marginama samita Šangajske organizacije za suradnju (SCO) u Samarkandu.

Oni će DETALJNO razgovarati o specijalnoj vojnoj operaciji Rusije (SMO) u Ukrajini. Pogotovo sljedeći koraci.

Onda možda možemo saznati što je Li mislio kad je rekao, ” Mi pomažemo.”

Sada, 72 sata kasnije, počinjemo uviđati što je g. Li točno mislio kada je rekao: “Nudimo Rusiji našu pomoć.”

Također imajte na umu da Kina nije dala nikakav nagovještaj o tome što će učiniti. Bez “upozorenja”, bez ultimatuma SAD-u ili Europi. Samo su se pojavili u Ukrajini i ušli preko Rusije.

TO…govori apsolutno sve što je trebalo reći.

Ovo više nije SAD/EU/NATO protiv Rusije. Ovo je kolektivni Zapad protiv (sada) dvije nuklearno naoružane supersile.

Ono što Rusiji nedostaje u pomorskim resursima, Kina je upravo nadoknadila. Ono što Kini nedostaje u tehnologiji hipersoničnih projektila Rusija više nego nadoknađuje.

Što se tiče ljudstva… pa… ne želim to previše naglašavati, ali mi… nemamo… šanse.

Nikako.

Što ćemo uzeti u vojsku, te plavokose/zelenokose/ljubičastokose nakaze s prstenastim resicama? A oni s piercingom na čudnim dijelovima tijela? Možda feminizirani dečki iz soje koji šuškaju?

A oni “transseksualci” koji ne mogu odrediti niti vlastiti spol gledajući kroz prednjicu vlastitog donjeg rublja? Možda će twerkati protiv ruskih i kineskih snaga… nasmijati ih do smrti?

Što je s onom zamjenicom dingbats; možda ih možemo pozvati na borbu?

U redu. Dobro, možda sam malo prestrog s lijeve strane. Možda možemo okupiti sve one ljude koji kampiraju u velikim gradovima jer su sada beskućnici. Znaju se nositi s tim i možda se mogu prijaviti za borbu. Ali razlog zašto su beskućnici na ulici je taj što se drogiraju kako bi izbjegli stvarnost. Heroin. metamfetamin. fentanil. Oksikodon. Sve zbog stvarnosti koju su oblikovali i kreirali… liberali.

Shvaćate li što mislim? Toliko smo sjebani da to nije smiješno. Sve zahvaljujući liberalima i demokratima.

Moramo reći Ukrajini: “Učinili smo sve što smo mogli, više nema pomoći od SAD-a, EU-a ili NATO-a. Pregovarajte najbolje što možete s Rusijom. Sretno.”

Jer ako učinimo ili kažemo bilo što drugo, doslovno smo pred Armagedonom. Razdoblje.

Sve što je trebalo da dođemo ovdje bili su pokradeni predsjednički izbori 2020. Puno hvala Demokratskoj stranci i izdajničkim republikancima koji su bili toliko fiksirani na Trumpa da su zaboravili što ostatak svijeta može učiniti nakon što oslabimo robu.

Bilo im je stalo samo da svrgnu Trumpa. Nikada – čak ni na sekundu – nisu pomislili na poruku koju bi to poslalo svijetu da bi predsjednik SAD-a mogao biti opozvan izbornom prijevarom, da Kongres SAD-a odobrava prijevaru s migom, da bi savezni sudovi SAD-a odbacili sve tužbe zbog prijevare ., i da američki narod … naoružan do zuba … neće uspjeti ustati i zaklati počinitelje.

Pogledajte što su nam sada donijeli naši pokradeni izbori i nedjelovanje Amerikanaca. Pogledajte što su učinili demokrati i izdajnički, sebični, sebični republikanci – prevaranti u Kongresu i na sudovima.

Dok ovo čitate, naša nacija sada doslovno bulji u smjer dviju nuklearnih supersila koje dovode svoju vojsku u izravni vojni sukob s Ukrajinom i govore nam da je našoj dominaciji kraj. Čini mi se da ćemo ili prestati s tim što radimo ili će to biti nuklearni rat.

Bravo demokrati. Ukrali ste izbore za dementnog slabića, i okružili ga knjiškim moljcima, šatorima, koji nemaju nikakvog iskustva u stvarnom svijetu i nemaju pojma kamo su nas doveli svojom budnom slabošću. Osnažili ste iste ljude koji su naredili našoj vojsci da nosi crvene visoke potpetice da nauče kakav je osjećaj biti žena, i koji su im nametnuli eksperimentalnu gensku terapiju poput lažnog cjepiva, koje je razboljelo, oslabilo ili ubilo velik broj njih .

Otišao si iz Afganistana, ostavivši za sobom 85 milijardi dolara novca naših poreznih obveznika i hrpu visokotehnološkog oružja koje su naši neprijatelji mogli prodati onome tko ponudi najviše kako bi ga mogli ponovno izgraditi, naučiti poremetiti ili kopirati.

Navaljujete jednu polovicu zemlje protiv druge polovice nazivajući “MAGA Amerikance” “silom” koja predstavlja “ekstremnu prijetnju zemlji”, dok donosite “Drag Queen Story Hour” maloj djeci, kriminalce puštate uz jamčevinu, razbijate policiju , zatvoriti naša bušenja nafte i plina i cjevovode, zatim staviti embargo na Rusiju tako da NAŠA nafta i prirodni plin (koje sada moramo uvoziti) utrostruče ili više poskupe, uništiti gospodarstvo, a zatim upasti u rat zbog smrdljivog pazuh Europe: Ukrajina.

Što je najgore od svega, naša vlada koja je zaražena kučkom i mentalni slabići ljevice sve nas tjeraju u ponor, a ti demokrati/liberali/progresivci – koji su svi mentalni slabići – ne mogu pronaći izlaz.

Dakle, oni su u “poricanju” jer ne mogu priznati da su pogriješili, i smiju se Rusiji (a sada i Kini) tvrdeći da te dvije zemlje samo “pate” jer je to ono što liberali rade. Oni mogu misliti samo onakvi kakvi zapravo jesu. A jedno je sigurno: Demokrati/Liberali/Progresivci “aficiraju” cijeli život. Nikad nisu učinili ništa stvarno. Sve što rade je signaliziranje vrline jer vode prazne živote s nula postignuća.

Da ovo nije tako tragično, bilo bi smiješno.

 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp