Profesor Bhakdi na konferenciji Better Way: “Zauvijek zabraniti mRNA cjepiva!”

Proteklog vikenda u Beču je održana konferencija Better Way koju je organizirala bivša austrijska liječnica Maria Hubmer-Mogg. Jedan od glavnih gostiju, profesor Sucharit Bhakdi, i njegova supruga, profesorica Karina Reiß, dali su vrlo jasne izjave o mRNA “cjepivima”, rekavši kako se radi o činu svetogrđa i kako se moraju zauvijek zabraniti.

Opasnost mRNA Cjepiva

Sucharit Bhakdi, MD i Karina Reiss, PhD

Citotoksični T-limfociti (CTL) imaju ključnu ulogu u kontroli virusnih infekcija. Što te stanice prepoznaju i koja je glavna posljedica imunološkog prepoznavanja?

Kada stanica proizvodi protein, mali fragmenti tog proteina nastat će kao nusprodukti koji se prenose na površinu stanice i tamo ih CTL može prepoznati. Različiti “klonovi” limfocita prepoznaju različite fragmente – poput brava i ključeva.

Raznolikost bravica nastaje slučajno tijekom fetalnog razvoja, pa se milijarde limfocita koji prepoznaju “ne-sebe” (npr. proteine ​​virusa) rađaju zajedno s onima koji prepoznaju “sebe”. Oni koji prepoznaju “sebe” bivaju ušutkani tijekom života. Ali limfociti koji reagiraju na gotovo sve ne-vlastite proteine ​​prisutni su pri rođenju i spremni su za djelovanje. Kada se Corona pojavi, ustaje tim protiv Corone koji napada i ubija stanice koje stvaraju “ne-ja”. Infekcije se tako prekidaju i dolazi do oštećenja u ograničenoj mjeri koja se obično može popraviti.

Nasuprot tome, mRNA-“cjepiva” će potaknuti samodestruktivne procese u cijelom tijelu. Oštećene žile omogućit će njihovo istjecanje i pokretanje autoimunih procesa u tkivima. Krvni ugrušci stvaraju se nasumično u cijeloj vaskularnoj mreži. Unos u stanice posteljice ugrozit će fetus. Samouništenje imunološkog sustava rezultirat će valovima infekcija i zloćudnih bolesti.

Potreba za razlikovanjem sebe i ne-sebe temeljna je za život. Daje se rođenjem i završava smrću. Katastrofalne događaje nikada neće biti moguće izbjeći ili suzbiti.

Korištenje mRNA “cjepiva” je vrhunski čin svetogrđa. Mora se zauvijek zabraniti.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp