Globalna elita priprema nam novo zaključavanje, ovoga puta zbog agende klimatskih promjena

Globalna elita priprema se za provedbu novog “zaključavanja zbog klimatskih promjena” koje će biti kao zatvaranje protiv Covid-19, samo mnogo oštrije.

Prema novinaru Jacku Posobiecu, dok se čini da se elita priprema za Pandemic Panic Theatre 2.0, oni se također pripremaju uključiti u svoj dugoročni cilj “zaključavanja zbog klimatskih promjena”.

Kao što smo mjesecima uporno tvrdili, generalna proba Covid-19 služila je samo da nas sve skupa pripremi za sveobuhvatnu proizvedenu agendu oko klimatskih promjena. To je već desetljećima cilj globalista na Svjetskom ekonomskom forumu, Vijeću za uključivi kapitalizam i sličnim skupinama. 

Neumorno su radili na regrutiranju i indoktrinaciji masa ne samo da se povinuju već i da sudjeluju u naporima da klimatske promjene postanu univerzalni faktor u svakoj odluci koju donose vlade, korporacije i građani.

Pogledajte kako Posobiec opisuje ono što vidi da nam se sprema:

Histerija zbog klimatskih promjena egzistencijalna je prijetnja. Globalističke elite ga koriste kao ultimativni kontrolni čimbenik, odnosno ključnu stvar koja može otključati sva vrata potrebna za nametanje totalitarizma nad masama. I mnogi će se nažalost dragovoljno povinovati, s osmjehom na licu.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp