Bill Gates u službi klimatske agende javno promovira genetski modificirani kukuruz

Bill Gates u službi klimatske agende javno promovira genetski modificirani kukuruz

Bill Gates objavio je novi video u kojem u svrhu globalne agende klimatskih promjena, promovira genetski modificirani kukuruz.

Gates se pojavljuje u videu djeteta koje pjeva pjesmu dok stoji u kuhinji noseći majicu s natpisom “Pitaj me o kukuruzu”.

— To je kukuruz! Gates uzvikuje dok uzima veliki zalogaj klipa kukuruza. “Baš je sočan!”

U videu od 27 sekundi nalazi se i fotografija Gatesa dok je kao dijete držao klas u kukuruzištu.

Kukuruz “čini 30% hrane koja se konzumira u Africi. Ali on je u opasnosti. “Afrički istraživači usjeva stvaraju novu, otporniju vrstu kukuruza”, stoji u videu.

Provjerite sami:

Videozapis je još jedan pokušaj Gatesa, četvrte najbogatije osobe na svijetu i najvećeg financijera Svjetske zdravstvene organizacije, da uvjetuje javnost da prihvati agendu Velikog resetiranja koju bi on i njegovi saveznici iz klase predatora željeli nametnuti svijetu.

Šesto godišnje izvješće Goalkeepers, koje je 12. rujna objavila Zaklada Billa i Melinde Gates, naglašava kako se postižu dva cilja održivog razvoja Ujedinjenih naroda, sigurnost hrane i rodna ravnopravnost.

Izvješće hvali ono što Gates naziva “čarobnim sjemenjem”, usjeve uključujući kukuruz i rižu koji su genetski modificirani da izdrže topliju i sušu klimu, kao lijek za glad u svijetu.


“Naravno,” piše Gates, “sjeme zapravo nije bilo čarobno, ali uzgojem odabranih sorti usjeva, istraživači su vjerovali da mogu proizvesti hibridni kukuruz koji bi bio otporniji na topliju i sušu klimu. Izvrsno su uspjeli.”

Zaklada Gates “znatno je uložila u poljoprivrednu tehnologiju, uključujući vrstu sjemena kukuruza koje uspijeva u toplijim i sušnijim uvjetima poznatu kao DroughtTEGO”, izvještava Daily Mail. “Sjeme je prvo razvijeno u okviru programa Afričke zaklade za poljoprivrednu tehnologiju, kojemu je Zaklada Gates dala 131 milijun dolara od 2008.”

Gates je zaradio milijarde upravljajući Microsoftom, a onda se odjednom pojavio kao samoproglašeni stručnjak za cjepiva.

Korporacijski tisak i oni koji provjeravaju činjenice inzistiraju na tome da se tvrdnje da je Gates eugeničar temelje na teorijama zavjere, ali 66-godišnji poslovni magnat otvoreno je zagovarao korištenje cjepiva za smanjenje rasta stanovništva i emisije ugljika.

“Svijet danas ima 6,8 milijardi ljudi,” Gates je objasnio tijekom govora na TED-u 2010. “Bit će to oko 9 milijardi. Sada, ako napravimo stvarno dobar posao na novim cjepivima, zdravstvenoj skrbi, uslugama reproduktivnog zdravlja, to ćemo smanjiti za možda 10 ili 15%”.

Gates je trenutačno najveći vlasnik poljoprivrednog zemljišta u Sjedinjenim Državama, posjedujući najmanje 100.000 hektara u 18 država od siječnja 2021.

Kako je izvijestio Gateway Pundit, Gates je također veliki investitor u Memphis Meats, grupu radikalnih aktivista za životinje koji rade u laboratoriju na uzgoju mesa iz životinjskih stanica i okončanju stočarske proizvodnje u SAD-u.

Kupujući više poljoprivrednog zemljišta nego bilo tko drugi u Americi, Gates može diktirati što će se, a što neće proizvoditi na američkim farmama.

Jezivi Bill Gates promijenit će vašu prehranu htjeli vi to ili ne.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp