Demonski lik gradonačelnice Chicaga Lori Lightfoot uočen u slici ‘Posljednjeg suda’ u Sikstinskoj kapeli

Demonski lik gradonačelnice Chicaga Lori Lightfoot uočen u slici ‘Posljednjeg suda’ u Sikstinskoj kapeli

Demonski dvojnik gradonačelnice Chicaga Lori Lightfoot otkriven je na Michaelangelovoj fresci u Sikstinskoj kapeli, ostavljajući posjetitelje zaprepaštene nevjerojatnom sličnošću.

Ovo umjetničko djelo Michaelagena krasi zidove u Sikstinskoj kapeli unutar Vatikana. Zove se “Posljednji sud”, a Minos, sudac u paklu, je čovjek oko kojeg se omotala zmija. Michelangelo je toliko mrzio papinog slugu da je njegov lik koristio kao Minosa. To znači da bi dvojnik Lightfoota bio duša osuđena na pakao.

Demonska sličnost Lori Lightfoot postala je viralna na Twitteru, a korisnici su reagirali na dvojnicu izjavljujući “Tamo je demonska prisutnost!”

U međuvremenu, Rey Cintra je istaknuo da je drugi Lightfootov dvojnik demonska kreacija Tima Burtona, Beetlejuice.


U međuvremenu, veggiepeople tvrdi da sličnost na umjetničkom djelu Michaelangela dokazuje da su ovdje zli duhovi koji skaču s tijela na tijelo tijekom stoljeća, nastanjujući mjesta zla.Jedno je sigurno – gradonačelnica Lori Lightfoot nije popularna žena izvan Chicaga koji vode demokrati. Svi ostali mogu vidjeti propadanje i neimaštinu kojom ona vlada u paklenoj rupi kojom upravljaju demokrati.

Chicagom od 1931. upravljaju demokrati, desetljećima uživaju monopol na vlasti, a rezultati su svima pred očima. Budući da u Chicagu postoji samo jedna stranka, standardi za demokratske kandidate i dalje padaju.

Lightfoot je nesposobna željeznička nesreća koja je očekivala da će gradonačelnicu provesti jureći za medijskim naslovima zbog svojih hrabrih slogana socijalne pravde koje odobravaju korporacije. Kad se pojave stvarni problemi koji pogađaju stanovnike Chicaga, ona nema odgovora — dapače, ne zna ni pitanja, a njezin će demokratski nasljednik gotovo sigurno biti još manje kompetentan od nje.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp