Senator Rand Paul obećao da će ‘pronaći papirnati trag’ koji će dovesti do uhićenja dr. Faucija

Senator Rand Paul obećao je pronaći dokaze koji dokazuju da je Anthony Fauci lagao o svojoj ulozi u financiranju istraživanja COVID-a, učinkovitosti cjepiva i dosluhu s komunističkim kineskim režimom.

“Cijela pandemija, ako je došla iz laboratorija, činjenica da je odobrio istraživanje i financirao laboratorij, privukla bi krivnju na sebe.” Paul je rekao o Fauciju tijekom gostovanja na Fox Businessu.

“Krivnja za sve ove ljude koji su donijeli nerazboritu odluku da pošalju novac u Kinu da obave opasna istraživanja. Zato se tome uporno opiru”, dodao je senator.

Summit.news izvještava: Paul je nastavio: “Ako pogledate prve e-poruke kada su prvi put otkrili slijed ovog virusa, 31. siječnja 2020. godine, prilično su uplašeni. Ima natrpanih e-mailova koji se šalju naprijed-nazad do 2:30 ujutro.”

“Svi početni znanstvenici mu govore, sveta kravo. Pogledali smo sekvencu i izgleda da je manipulirana u laboratoriju. Zapravo, ima mjesto cijepanja. Način na koji virus ulazi u stanicu, koji ne vidimo u prirodi, tipično, i da su Kinezi prošle godine od nas tražili novac za to istraživanje”, objasnio je dalje Paul.

“Sve vrste alarma i zvona su se uključivale dan ili dva”, dodao je senator.

“I onda imamo još nekoliko e-mailova u kojima dr. Collins i dr. Fauci govore o tome kako su oni znanost, a to bi bilo stvarno štetno za znanost i NIH, i sav novac poreznih obveznika koji dobivamo, a također i za njih same osobno,” nadalje je izjavio Paul, ustvrdivši “Tako su započeli zataškavanje.”

“Mislim da je vjerojatno najveći u povijesti znanosti i doći ćemo do dna ovoga. Obećavam vam, bit će papirnatog traga,” požurivao je Paul.

“Ako pobijedimo u studenom, iskoristit ću svaki djelić moći sudskog poziva da dobijem svaki djelić podataka. Dovest ćemo sve znanstvenike pod zakletvu i doći ćemo do dna ovoga”, obećao je Paul.

Video pogledajte ispod ovdje:

Paul je nedavno kritizirao Faucija zbog zauzimanja standardnog stava da pokušava “zataškati” svoje aktivnosti, uključujući potencijalno poticanje tvrtki društvenih medija da cenzuriraju medicinske podatke.

Senator je upozorio NIH da ne bi trebao pokušavati uništiti bilo kakve dokumente koji se odnose na Anthonyja Faucija ili one koji su u njegovom posjedu, dok on odlazi u mirovinu.

Paul je pozvao na ograničavanje izvoza DNK tehnologije u Kinu na isti način na koji je nuklearna tehnologija ograničena komunističkom režimu i otkrio je na svojim saslušanjima u Senatu da postoji odbor koji bi trebao nadzirati eksperimentiranje s potencijalno smrtonosnim virusima, ali da to je iznad nadzora Kongresa.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp