Kralj Charles i Klaus Schwab zajedno uspostavljaju Veliki Reset i guraju čovječanstvo u ropstvo

Kralj Charles i Klaus Schwab zajedno uspostavljaju Veliki Reset i guraju čovječanstvo u ropstvo

Već se desetljećima pokušavaju koristiti klimatske promjene kako bi se opravdale radikalne promjene politike. Ali “Veliko resetiranje” je do sada najambiciozniji i najradikalniji plan koji je svijet vidio, a mi prvi put kušamo njegovu paralizirajuću agendu u našim strmoglavim računima za gorivo i energiju.

U lipnju 2020. godine Svjetski ekonomski forum (“WEF”) i tadašnji princ Charles pokrenuli su The Great Reset. U  članku koji najavljuje njegovo pokretanje, Klaus Schwab je napisao da se “svi aspekti naših društava i gospodarstava” moraju “preurediti”, od obrazovanja do društvenih ugovora i uvjeta rada. “Svaka zemlja, od Sjedinjenih Država do Kine, mora sudjelovati, a svaka industrija, od nafte i plina do tehnologije, mora se transformirati… Ukratko, potrebno nam je ‘Veliko resetiranje’ kapitalizma.”

Da ne duljimo, Charles je tada rekao: “Imamo zlatnu priliku iskoristiti nešto dobro iz ove [koronavirusne] krize — njeni udarni valovi bez presedana mogli bi učiniti ljude prijemčivijima za velike vizije promjene… To je prilika koju nikada prije nismo imali i možda nikad više.”

Što je zanimljivo, jer nekoliko godina prije Charlesove milijarderske obitelji, Windsori, pokušali su koristiti državni fond za siromaštvo kako bi pomogli grijati svoje palače. Prema Independentu, “suradnici su se 2004. žalili ministrima da su kraljičini računi za plin i struju, koji su te godine porasli za 50 posto, iznosili više od milijun funti godišnje i da su postali “neodrživi”.

Imajte na umu račun za grijanje Buckinghamske palače dok ekofašistički “Veliki reset” kralja Charlesa i Klausa Schaba podiže naše troškove života sve više, gurajući mnoge još dublje u siromaštvo.

Pravila za tebe, ali ne i za mene

I dok vas WEF pokušava natjerati da jedete kukce i cvrčke, imalo bi smisla obratiti pažnju na to što oni sami jedu. Što u slučaju ovog 20-godišnjeg veterana WEF-a uključuje neke od najboljih komada mesa koje novac može kupiti.

Ubrzo nakon pokretanja “Velikog resetiranja”,  The Hill  je napisao“Iako mnogi detalji o Velikom resetiranju neće biti izneseni do Svjetskog ekonomskog foruma koji se sastaje u Davosu u siječnju 2021., opća načela plana su jasna: Svijet treba velike nove vladine programe i dalekosežne politike… Ili drugačije rečeno, trebamo oblik socijalizma.”

Sada kada je otkriveno više detalja, tvrdili bismo da je “Veliko resetiranje” više poput radikalnog oblika totalitarnog komunizma.

U siječnju 2020., šest mjeseci prije pokretanja Velikog resetiranja, Charles je prvi put u 30 godina prisustvovao godišnjem sastanku WEF-a u Davosu.

„Misija [WEF-a] [„poboljšati stanje u svijetu”], i hitna potreba za oblikovanjem sljedećih 50 godina, nadahnula me da budem s vama danas ovdje, nakon 30 godina izbivanja… Mi smo usred krize koju sada, nadam se, dobro razumijemo. Globalno zatopljenje, klimatske promjene i razorni gubitak bioraznolikosti najveće su prijetnje s kojima se čovječanstvo ikada suočilo,” rekao je Charles.

Charles je na Davosu 2020. pokrenuo tri povezana instrumenta: Terra Carta,  Inicijativa za održiva tržišta i Vijeće za održiva tržišta.

I ne podcjenjujte Charlesa. Kada je Veliko resetiranje službeno pokrenuto u lipnju 2020., nisu ga pokrenuli Schwab ili Bill Gates, već Charles, tadašnji princ od Walesa i prijestolonasljednik.

  1. lipnja 2020., zlokoban datum za one koje zanima gematrija, sada se može shvatiti kao Nulti dan za Veliko resetiranje.

Charlesova  službena web stranica objavila  je 3. lipnja 2020.: “Danas je, putem Inicijative za održiva tržišta Nj.KV i Svjetskog ekonomskog foruma, princ od Walesa pokrenuo novu globalnu inicijativu, Veliko ponovno postavljanje.”

kraljevski tweet objavio je : “Inicijativa #TheGreatReset osmišljena je kako bi se osiguralo da se tvrtke i zajednice ‘izgrade bolje’ stavljanjem održivih poslovnih praksi u središte svojih operacija dok se počinju oporavljati od pandemije koronavirusa.”

WEF je istog dana objavio video kako bi obilježio lansiranje The Great Reset. U njemu je Charles naglasio da je plan – uključujući “zelene” politike koje bi ugušile poslovne i individualne slobode diljem svijeta – hitan. Napomenuo je da bi to uključivalo neto nulte emisije ugljika i korištenje cijena ugljika da bi se to postiglo. Prema Svjetskoj banci:

Određivanje cijena ugljika je instrument koji obuhvaća vanjske troškove emisija stakleničkih plinova (GHG) – troškove emisija koje plaća javnost, kao što su štete na usjevima, troškovi zdravstvene zaštite od toplinskih valova i suša te gubitak imovine od poplava i porast razine mora – i povezuje ih s njihovim izvorima putem cijene, obično u obliku cijene emitiranog ugljičnog dioksida (CO2).

Svjetska banka: Nadzorna ploča za cijene ugljika

U biti, to je porez na ugljični dioksid – cijena za sve aspekte naših života i, u konačnici, za sav život na Zemlji. Mi, kao i sav aerobni život – bilo na kopnu, u zraku ili u vodi – emitiramo ugljični dioksid kao nusprodukt disanja ili kada izdišemo. Disanje je prirodan i neophodan dio života. Koliko daleko je njihov predloženi porez na ugljik spreman ići? Koju će cijenu staviti na naše glave? A tko ima financijsku korist?

Odgovori na ova pitanja su otvoreni. Ali ako ste obraćali pozornost na djelovanje pandemije Covida, nećete biti iznenađeni kada saznate da je Charles pozicionirao britansku monarhiju da preuzme kontrolu, kapitalizira i ima koristi od poreza na ugljik koje WEF namjerava nametnuti.

Začudo, na  WEF-ovom YouTube kanalu postoji samo kratki izvadak  iz Charlesova 5-minutnog govora kojim se obilježava lansiranje The Great Reset. Je li Charles bio previše iskren u ovom povijesnom videu? WEF ima povijest prikrivanja tragova kada se smatra da informacije nisu u skladu s njihovim planovima. Je li zato Charlesov video lansiranja izrezan?

Ne griješite, Charles Eko-fašist prijetnja je čovječanstvu kakvog poznajemo.

Kako  je The Telegraph  izvijestio prošli tjedan , Charles će nastaviti gurati zelenu agendu s prijestolja, međutim, on će “isticati” , a ne voditi kampanju na način na koji je to činio desetljećima. U svom prvom televizijskom obraćanju naciji prošlog petka, Charles je rekao:

“Više mi neće biti moguće davati toliko vremena i energije dobrotvornim organizacijama i problemima do kojih mi je toliko stalo. Ali znam da će se ovaj važan posao nastaviti u pouzdanim rukama drugih.”

Kako  je izvijestio The Telegraph  , malo je vjerojatno da će monarh prisustvovati COP27. Također je malo vjerojatno da će napustiti svoj životni posao. 

Charlesov globalni rat

U  videu snimljenom za početak Climate Weeka  u New Yorku u rujnu 2020., Charles je pozvao na “novi plan sličan Marshallu” za borbu protiv globalnih klimatskih promjena – referenca na američki plan za pomoć Europi nakon Drugog svjetskog rata.

Na COP26 je eskalirao ovu ratnu retoriku pozivajući na kampanju u vojnom stilu:

„Potrebna nam je opsežna kampanja u vojnom stilu kako bismo marširali snagu globalnog privatnog sektora s trilijunima na raspolaganju daleko iznad globalnog BDP-a i uz najveće poštovanje koje nadilaze čak i vlade svjetskih čelnika, nudi jedini pravi izgled za postizanje temeljnih ekonomskih tranzicija”

Poziva li Charles “globalni privatni sektor” da ukloni ovlasti nacionalnih vlada, koje su naši izabrani predstavnici, i preuzme odgovornost putem akcije u vojnom stilu – tj.  državnim udarom ?

Poziva li Charles na kraj suvereniteta, koji treba zamijeniti WEF transhumanističkim fašizmom?

U ime čovječanstva, možemo reći ne hvala, Charles. Ne vašem porezu na ugljik ili bilo kojoj drugoj shemi zarađivanja novca za profit od samog života – i ne vašem globalnom ratu. 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp