Kissinger pohvalio Draghia i poručio mu: Ostani na čelu Italije i štiti naše interese

Kissinger pohvalio Draghia i poručio mu: Ostani na čelu Italije i štiti naše interese

Poznati globalist i član Billderberg grupe – Henry Kissinger, uručio je nagradu za državnika  godine talijanskom premijeru Mariu Draghiu i poručio mu da ostane i dalje na čelu Italije i služi globalnim interesima.

U vrijeme dodjele nagrade, počevši od Kissingera, nadležni su od Draghia tražili da ostane na čelu Italije u interesu svih zapadnih zemalja. Jasno je kao dan da Draghi umjesto italiji, služi strancima i štiti njihove interese. 

Dodjela nagrade World Statesman Award 2022. Mariju Draghiju potvrda je vjernosti globalističkoj ortodoksiji. Hvaleći Draghija, Kissinger je podsjetio da je njihovo prijateljstvo rođeno 1992. godine , sudbonosne godine za Italiju. 

Evo kako je kapitulirala Italija:

1992.: Europska unija rođena je 7. veljače; 17. veljače izbija Tangentopolj; 2. lipnja održava se sastanak na jahti Britannia radi rasprodaje IRI ; 10. srpnja provodi se obvezna naplata CC-a; 31. srpnja Amatova vlada eliminira pokretne stepenice . Te 1992. godine kada su se upoznali Kissinger i Draghi, počinje službeni kraj Italije i njene ekonomije.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp