Nova talijanska premijerka u svom govoru poručila da će obraniti Italiju od Klausa Schwaba i Svjetskog ekonomskog foruma

Nova talijanska premijerka u svom govoru poručila da će obraniti Italiju od Klausa Schwaba i Svjetskog ekonomskog foruma

Nova talijanska premijerka Georgia Meloni u svom je pobjedničkom govoru obećala da će uništiti Novi svjetski poredak i zaštititi Italiju od globalista poput Klausa Schwaba i njegovih kolega iz Svjetskog ekonomskog foruma.

Stranka Braća Italije na čelu s energičnom Giorgie Meloni pobijedila je na općim izborima 25. rujna, predvodeći konzervativni koalicijski savez koji će vjerojatno formirati najkonzervativniju vladu u zemlji od Drugog svjetskog rata.

Čvrsta poruka u skladu je s Meloninim zvučnim zapisima iz kampanje. “Da prirodnoj obitelji, ne LGBT lobijima!” rekla je Meloni (45) u srpnju. “ Da seksualnom identitetu, ne rodnoj ideologiji!”

Godine 2019. njezin poklič “Ja sam Giorgia. Ja sam žena, ja sam majka, ja sam Talijanka, ja sam kršćanka” kritičari su ismijavali, ali je pretvorena u popularni remiks elektroničke glazbe, koji su ljudi redovito vrtili na zabavama i u noćnim klubovima. Ali danas ta ultranacionalistička poruka odjekuje u anketama. Meloni je podigla svoju stranku s 4 posto u 2018. na više od 25 posto danas.

A nakon što je pobijedila tijekom svog pobjedničkog govora prestrašila je globaliste u EU i SAD-u Evo nekoliko naglasaka iz njezinog govora:

“Naš svjetonazor je sušta suprotnost onome što bi nam htjeli nametnuti…

“Naš glavni neprijatelj danas je globalističko skretanje onih koji na identitet i sve njegove oblike gledaju kao na zlo koje treba nadvladati. I stalno traže da se stvarna moć premjesti s naroda na nadnacionalne entitete na čelu s navodno prosvijećenim elitama.

Budimo jasni u svom umu, jer se nismo borili protiv i porazili komunizam kako bismo ga zamijenili novim međunarodnim režimom, već kako bismo neovisnim nacionalnim državama ponovno omogućili da brane slobodu, identitet i suverenitet svojih naroda…

Kao ozbiljna alternativa birokratskoj superdržavi… i iako taj netko u Bruxellesu ili Frankfurtu, Davosu ili London Cityju nema demokratski legitimitet, svakodnevno naručuje ekonomske izbore i političke odluke onih koji su uložili u taj legitimitet svojim narodnim glasovanjem.

“ To znači da svidjelo se to lažnim demokratima ili ne, nacionalni konzervativci na svim zemljopisnim širinama zapravo su jedini pravi demokrati. Jer samo braneći nacionalne države, branimo politički suverenitet koji pripada građanima te države… ”

Video ispod:

Meloni nastavlja pohvalno govoriti o Ronaldu Reaganu i predsjedniku Trumpu. Jeste li ikada čuli nekog političara da tako savršeno objasni protiv čega se borimo i zašto se opiremo establišmentu?

Kad pogledate ovaj video, brzo ćete shvatiti zašto ih se establišment bojao.

Nekoliko dana prije izbora na kojima je Meloni preuzela vlast, pojavila se snimka skupine talijanskih prosvjednika koji navodno skidaju zastavu Europske unije na sjedištu EU-a u Rimu.

Neki komentatori na Twitteru sugeriraju da je ova akcija došla kao odgovor na komentare šefice EU komisije Ursule Von der Leyen u četvrtak sa Sveučilišta Princeton gdje je dala “prikriveno upozorenje” talijanskoj desnici.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp