„Biblijski“ potop u Rijeci – Vatrogasci spašavali djecu koju je bujica zarobila u Igraonici

„Biblijski“ potop u Rijeci – Vatrogasci spašavali djecu koju je bujica zarobila u Igraonici

U Rijeci je kiša toliko snažno padala da je Bujica doslovno potopila veliki dio grada, između ostaloga i policijsku postaju i dječju igraonicu gdje roditelji nisu mogli doći do svoje djece pa su vatrogasci hitnom intervencijom izvukli djecu i spasili im živote.

Djeca su bila na zabavi u igraonici koja se nalazi u prizemlju zgrade u centru Rijeke. U jednom trenutku prostorija se počela puniti vodom. Vatrogasci su uspjeli izvući djecu i svi su dobro. Roditelji se od bujice nisu uspjeli probiti do njih, kaže nam čitatelj te dodaje da kiša ne prestaje padati, a prava šteta će se vidjeti sutra ujutro.

Kako javlja Novi list potopljena je zgrada policije, Dječja kuća i gimnazija.

U bujici je smrtno stradao i muškarac. Riječka policija izvijestila je večeras kako su oko 19.30 sati dobili dojavu da je nađena muška osoba u bujici ispod auta. Nažalost, do dolaska Hitne pomoći, muškarac je preminuo.

– Dragi ljudi, tko ne mora, neka ne izlazi. Ako vas je kiša uhvatila u gradu, oprezno i strpljivo – napisao je na Facebooku gradonačelnik Rijeke Marko Filipović.

Poplava nije zaobišla ni vatrogasnu postaju JVP Rijeka, a putem Instagrama su poručili i kako unatoč tome i dalje izlaze na intervencije.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp