Šef UN-a za hranu upozorava na “kaos”, “pakao”, “devastaciju” od gladi – Sakrijte svoju hranu

Šef UN-a za hranu upozorava na “kaos”, “pakao”, “devastaciju” od gladi – Sakrijte svoju hranu

Događaji teku kao podmazani. Jeste li primijetili da je sve što se trenutno događa na globalnoj sceni – nestašica hrane, inflacija, energetska kriza, eskalacija rata, smrti od cjepiva i još mnogo toga – unaprijed predvidjeli Natural News, InfoWars i drugi nezavisni mediji? Jedini koji se svemu tome čude su neuke mase koje ne čitaju indy medije. Za one koji to rade, to je kao da prate holivudski scenarij smješten u stvarnom životu.

Sljedeće poglavlje ove skripte izgleda ovako:

  • Rasprostranjena nestašica hrane pogodit će Europu ove zime i duboko u 2023. i kasnije.
  • Nestašica hrane pogodit će Ameriku 2023. godine i trajat će godinama zbog nedostatka gnojiva.
  • Vlade uvode kontrolu cijena hrane. To dovodi do sve veće nestašice i raširenih nemira među stanovništvom.
  • Vlade će zatim uvesti racioniranje kao sredstvo kontrole, vjerojatno koristeći tehnologiju praćenja covida-19 i aplikacije za mobilne telefone koje su prenamijenjene za izazivanje masovne gladi.
  • Konačno, vlade kriminaliziraju preppers i počinju širiti priče o “skupljačima” koji uzrokuju da svi gladuju.

Drugim riječima, gledajte kako Europa postaje Venezuela, nakon čega Amerika postaje Venezuela. Ovo će biti zanimljivo… (pogledajte Scarcity.news za posebno izvješće o nedostatku hrane i energije)

Sa stranice StrangeSounds.org

Šef UN-a za hranu upozorio je u četvrtak da se svijet suočava sa “savršenom olujom na vrhu savršene oluje”… “Bit će kaos u cijelom svijetu”, rekao je izvršni direktor Svjetskog programa za hranu David Beasley u intervjuu za Associated Pritisnite.

“Ako ne dođemo do tih ljudi, imat ćete glad, umiranje od gladi, destabilizaciju zemalja kakvu nismo vidjeli 2007.-2008. i 2011., i imat ćete masovnu migraciju.”

“Ako se ovim ne pozabavimo brzo – ne mislim sljedeće godine, nego ove godine – imat ćete problem s dostupnošću hrane 2023.”, rekao je. “I to će biti pakao.”

Ono što direktor David Beasley iz UN-ovog programa za hranu ne shvaća, naravno, jest da su svjetske vlade te koje su stvorile ovaj problem gladi i da više novca u rukama Ujedinjenih naroda to neće riješiti. UN je zao, ljudima neprijateljski raspoložen globalistički kartel moći koji je zapravo dio problema. Ako želite prehraniti ljude u svijetu, morate se riješiti vlada i pustiti slobodno tržište da riješi probleme distribucije i proizvodnje hrane.

Vrijeme je sakrivanje hrane

Zbog toga vas današnji podcasti pozivaju da sakrijete svoju hranu. Vrijeme je da ozbiljno razmislite o tome kako izbjeći da vam zalihe hrane budu oduzete ili ukradene.

Imam cijelo poglavlje o tome u besplatnoj audioknjizi za preuzimanje “The Global Reset Survival Guide”. Možete ga pronaći ovdje: www.GlobalReset.news

 

U današnjem podcastu (ispod) također sažimam kako sakriti hranu.

Kratka verzija ovoga? Ako sakrijete svoju hranu u svojoj kući, bit će pronađena. Sakrivanje hrane u zidovima, vratima, policama, namještaju, tavanima itd. je siguran način da izložite svoje zalihe hrane. Ovisno o tome koliko vlada postane tiranska, mogli biste biti uhićeni i/ili zaplijenjene vaše zalihe hrane.

Mnogo učinkovitije strategije skrivanja hrane su skrivanje hrane na otvorenom. Najjednostavnije, to znači skrivanje hrane u nadzemnim strukturama ili vozilima, poput prtljažnika pokvarenog automobila ili u kutu spremišta za alat, itd. Ove strategije također nisu vrlo učinkovite i mogu lako pronaći pomoću pasa koji njuše hranu (a svi su psi standardni psi koji njuše hranu).

Najsigurniji način da sakrijete svoju hranu je da je sakrijete pod zemlju u sigurnim, čvrstim, vodootpornim spremnicima koji su zakopani. To zahtijeva ogromnu količinu rada, ali štiti hranu od lakog otkrivanja. Što više zemlje posjedujete, više možete širiti ovu hranu i teže ju je bilo kome pronaći ili otkriti.

Koristite gravitaciju i teške predmete da sakrijete svoju hranu

Kako bi zakopavanje hrane bilo još sigurnije, razmislite o tome da zakopate čvrstu posudu za hranu i zatim stavite nešto veliko na vrh. To može biti, na primjer, pokvareno vozilo, stari poljoprivredni alati (kao što je traktorski disk) ili čak rezervoar za vodu. Jedan od najboljih načina za sigurno pohranjivanje nečega je da to zakopate blizu površine, bacite malo šljunka na to, a zatim na to postavite spremnik za vodu. Skupite vodu s krova kako biste napunili spremnik vodom. To znači da će se rijetko tko potruditi pogledati ispod spremnika za vodu jer prvo moraju ispustiti vodu, stvarajući blatnjavi nered. To zahtijeva vrijeme i trud, a timovi za zapljenu hrane nemaju ni jedno ni drugo.

U današnjem podcastu spominjem i druge (ekstremne) ideje. Neki od njih su prilično grubi, ali vrlo učinkoviti.

U konačnici, moj najbolji prijedlog je da zadržite stvari koje se mogu brzo pretvoriti u hranu, ali koje nisu nužno same zaplijenjene. Na primjer, možete odmah početi praviti kompost, gradeći “crno zlato”, a to je tlo za kompost. Ovo je vrlo vrijedna roba, ali nitko je neće ukrasti. U kombinaciji s vrećicama gnojiva (koje se mogu staviti u kante ili bačve kako bi se sakrila njihova priroda) i sjemenkama, sada imate sredstva za brzi uzgoj hrane.

Pogledajte moj meme “Zlato” u nastavku da biste razumjeli različite oblike zlata uključujući crno zlato, bijelo zlato, svijetlo zlato, plavo zlato itd. Morate razumjeti ove koncepte kako biste preživjeli.

 

Kako vježbati gerilsko vrtlarstvo

Kada uzgajate hranu tijekom gladi, morate primijeniti principe gerilskog vrtlarstva. To znači da hranu ne uzgajate u otmjenim redovima. Sadite stvari u raštrkanom, raznolikom uzorku koji ne nalikuje vrtu. Tako možete uzgajati bamije, rajčice, krumpire, dinje i još mnogo toga, a da ne izgledate kao čist vrt.

Također možete klijati, što osigurava biljne proteine ​​i fitonutrijente. Sve što trebate su posude, voda i sjemenke za klijanje. Ne treba vam ni tlo ni sunčeva svjetlost da bi hrana proklijala.

Zapamtite da su svi oblici “zlata” koji padaju s neba za vas besplatni. Vlada ih ne može ograničiti niti oporezovati. Ne plaćate porez za uzgoj vlastite hrane, prikupljanje kišnice ili proizvodnju vlastite električne energije pomoću solarnih panela. Ove obilne resurse osigurava majka priroda i njezini darovi čovječanstvu. Morate naučiti koristiti ove prirodne, besplatne resurse koje vlade ne mogu kontrolirati:

  • Korištenje spremnika za kišnicu za prikupljanje kišnice
  • Koristite solarne panele za hvatanje energije sunčeve svjetlosti koja može napajati vašu elektroniku ili rezervno napajanje.
  • Sadite vrtove kako biste iskoristili CO2 i pretvorili ga u hranu (kome trebaju bonovi za hranu kad su CO2 i sunčeva svjetlost besplatni?)
  • Uzgajajte drveće koje pretvara CO2 u toplinu u obliku drva, a za grijanje koristite peć na drva.

Sakrij svoju hranu u korov

Vlade vjerojatno neće zaplijeniti cijele farme. Mnogo je vjerojatnije da će uhvatiti prerađenu hranu s dugim rokom trajanja, poput hrane u konzervama i kutijama. Ako je vaša hrana sličnija korovu, vjerojatno je nećete zaplijeniti. Kada uzgajate bamiju, rajčicu ili drugo povrće, nemojte pokušavati da izgleda uredno i organizirano. Neka izgleda više kao pošast korova. Neka se hrana krije iza mnogo lišća, a samo vi znate koja se blaga hrane nalaze ispod slojeva lišća.

Zlikovci zaplijenjene hrane ne znaju kako prava hrana izgleda. Žive na prerađenoj otpadnoj hrani i umrijet će od raka, bolesti srca ili injekcija mRNA “cjepiva”. Vjerojatno im neće smetati vaš vrt ili vaše kante dušičnog gnojiva. Traže smrznute pizze, pop-tarte i pakiranja instant krumpirovog brašna.

Također se pobrinite da vaš vrtlarski i poljoprivredni posao izgleda otrcano i pretrpano. Ostavite nešto smeća da leži uokolo. Pružite “oronuli” izgled kad god je to moguće. Što više izgledate siromašno, bankrotirano i izgladnjelo, lakše ćete proći kroz scenarije oduzimanja hrane i masovnog izgladnjivanja jer se “uklapate”.

 Kupite preveliku rabljenu odjeću i malo šminke da izgledate bolesno

Na kraju, otiđite u trgovinu rabljenom robom i kupite preveliku odjeću. Kad jednom počne glad, svi će se smanjiti i hlače im više neće stajati. Morate izgledati isto čak i ako niste gladni, stoga kupite staru, iznošenu odjeću koja vam je nekoliko brojeva veća. Što su ovi odjevni predmeti iznošeniji, to bolje. Stoga ih je potrebno kupiti rabljene.

Nabavite malo šminke tako da, ako morate ići na neki hitan javni skup, možete staviti malo tamne boje ispod očiju ili ispod jagodica kako biste izgledali kao da ste bolesni i/ili gladni. Ako izgledate previše uhranjeno, rumeno i energično, bit ćete sumnjičavi i mogli biste postati meta izgladnjele rulje koja će vas kriviti za svoju nespremnost. Uvijek budite spremni izgledati osiromašeno i bolesno, a možete učiniti da vaša imovina izgleda oronulo, pa čak i opljačkano.

Neki su mi stručnjaci rekli da je dobra ideja kupiti dovoljno boje u spreju da nacrtate tamne mrlje na prozorima svog doma kako bi izgledalo kao da je izgorjelo. Ovisno o tome koliko loše stoje stvari, možete učiniti da vaša kuća izgleda kao da je već opljačkana (poderani madrac na travnjaku, nekoliko razbijenih prozora itd.) i zapaljena (obojana da izgleda kao da vatra izlazi iz kuće). prozori). ). Ovisno o tome koliko daleko želite ići i koliko očajna situacija postaje, možda biste trebali razmotriti vrijednost starog automobila na vašem prilazu koji je potpuno izgorio. Ova su vozila besplatno dostupna na otpadu. Bit će ti zahvalni što si ih odveo. (Nekome je smeće drugome blago…)

Zapratite nas i na našem Telegram kanalu:  https://t.me/epohaportal

 

 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp