Nevjerojatno! Glumica nakon cijepljenja protiv Covida dobila paralizu lica, no kaže kako bi se bez obzira na to ponovno cijepila

Nevjerojatno! Glumica nakon cijepljenja protiv Covida dobila paralizu lica, no kaže kako bi se bez obzira na to ponovno cijepila

Video kanadske glumice Jennifer Gibson koja je razvila paralizu lica nedugo nakon cijepljenja protiv Covida postao je viralan, a mnoge ljude zbunjuje činjenica kako je ona nastavila promovirati eksperimentalno cjepivo unatoč njegovim ozbiljnim nuspojavama, izvještava Infowars.com .

Naime, u videu iz 2021. godine glumica Jennifer Gibson dokumentira kako je razvila Bellovu paralizu koja joj je paralizirala polovicu lica unutar dva tjedna nakon uzimanja šprice AstraZeneca.

“Ovo nije video koji želim napraviti i teško ga je napraviti…”, govori Gibson, briznuvši u plač.

“Dijagnosticirana mi je Bellova paraliza, što je paraliza jedne strane lica. Za mene je to očito lijeva strana.”

Gibson priznaje da je primila cjepivo kako bi se sve vratilo u normalu. Da budemo jasni, ovaj video snimljen je u vrijeme kada je kanadska vlada preplavila svoje građane izolacijom i propagandom za cjepiva.

“Dakle, dobila sam paralizu lica otprilike dva tjedna nakon što sam primila cjepivo i bilo mi je teško jer sam pretrpjela nuspojave cjepiva zbog kojih mi je i danas teško – ali moram reći da bih to ponovno učinila jer to je ono što svi trebamo učiniti kako bismo pomogli ljudima da progledaju.”

Gibson je pokazala i svoj “čudan osmijeh”.

Izvor: Instagram

Ubrzo nakon što se cijepila, ali prije nego što je njezina nuspojava izašla na vidjelo, Gibson je izjavila kako je zahvalna na cjepivu.

U intervjuu za CityNews Toronto, Gibson je još jednom ponovila da neće obeshrabriti ljude od cjepiva, unatoč paralizi njenog lica.

Čini se da je Gibson primila AZ injekciju, unatoč tome što je Kanada mjesec dana ranije objavila da će obustaviti distribuciju cjepiva protiv covida AstraZeneca osobama mlađima od 55 godina zbog straha od krvnih ugrušaka.

Gibsonine objave, sada zauvijek ovjekovječene na internetu, očito se ponovno promišljaju kao školski primjer Stockholmskog sindroma i učinkovitosti liberalnog ispiranja mozga.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp