Papa Franjo službeno je obećao uvesti jednu svjetsku religiju

Papa Franjo službeno je obećao uvesti jednu svjetsku religiju

Papa Franjo doslovno je šokirao 33 000 katoličkih vjernika okupljenih na Trgu Svetog Petra, poručivši im da se trenutno stvara jedna jedna svjetska religija i u tu svrhu se moraju odreći Krista.

Papa Franjo danas je jedan od najomraženijih ljudi na svijetu. Oni koji ga najviše mrze nisu ateisti, protestanti ili muslimani, već katolički vjernici.

Zašto ga kršćani i katolici toliko mrze? Zato što tečno govori blasfemiju i aktivno radi na podrivanju crkve i kršćanstva općenito.

To je Papa koji je obavijestio svoje stado da su “odnosi s Isusom opasni i štetni”. Prekidajući stoljetnu kršćansku tradiciju, papa Franjo izazvao je strahove da je on nelegitimni papa sa zlokobnim planom kada je okupljenim 33.000 hodočasnika na Trgu svetog Petra u Rimu rekao da se mora uspostaviti “osoban, izravan, neposredan odnos s Isusom Kristom”. izbjeći pod svaku cijenu.

I kao da to nije dovoljno uznemirujuće, Franjo se nadovezao s jednako zlokobnom objavom da je “Isus Sotona”.

Obrnuta verzija kršćanstva pape Franje za mnoge je zbunjujuća, no slika postaje jasna kada shvatite kome papa zapravo služi. Da citiram francusku predsjedničku kandidatkinju Marine Le Pen, papa Franjo je “globalistički buldog” koji je lojalan Novom svjetskom poretku.

Godine 2017. papa Franjo je pozvao na “jednu svjetsku vladu” i “političku vlast”, tvrdeći da je stvaranje jedne svjetske vlade potrebno za borbu protiv problema kao što su “klimatske promjene”.

Govoreći za ekvadorske novine El Universo, Papa je rekao da Ujedinjeni narodi nemaju dovoljno ovlasti i da im se mora dodijeliti puna vladina kontrola “za dobrobit čovječanstva”.

Uznemirujuće, svjetski se vjerski vođe također počinju okupljati kao jedan kako bi propovijedali s istog lista s pjesmama, upućujući svoje ovce da prihvate komponente jedinstvene svjetske vlade Novog svjetskog poretka.

Sada papa Franjo aktivno prkosi biblijskom pismu radeći na stvaranju “jedne svjetske religije”.

Prvo je Franjo šokirao kršćanski svijet organiziranjem islamskih molitvi i recitala Kur’ana u Vatikanu.

Kršćani diljem svijeta trebali bi posjećivati džamije i slaviti Allaha, rekao je papa Franjo koji je bio primjer u svom posjetu Istanbulu ušavši u Plavu džamiju, izuvši cipele, okrenuvši se prema Meki i slaveći muslimanskog boga. 

Zatim je došao poganski obred i drsko štovanje idola na tlu Vatikana.

A u slučaju da ste propustili, svjetski čelnici iz različitih zajednica pozvali su na svjetsko jedinstvo na međureligijskoj konferenciji u Kazahstanu prošlog tjedna. Prema Franji, “vjerski pluralizam”, koji je izričito zabranjen u Bibliji, izraz je “mudrosti Božje volje”. Donosimo dio priče Katoličke novinske agencije:

„Međureligijski kongres na kojemu je ovaj tjedan sudjelovao papa Franjo u Kazahstanu usvojio je deklaraciju u kojoj se vjerski pluralizam naziva izrazom “mudrosti Božje volje u stvaranju”.

Deklaraciju od 35 točaka “usvojila je većina delegata” Sedmog kongresa čelnika svjetskih i tradicionalnih religija 15. rujna u glavnom gradu Nur-Sultanu.

Papa Franjo sudjelovao je u ceremonijama otvaranja i zatvaranja međureligijskog summita tijekom svog posjeta toj srednjoazijskoj zemlji od 13. do 15. rujna“.

Nije prvi put da Papa potiče čovječanstvo da prihvati Novi svjetski poredak i sve što on podrazumijeva.

Godine 2019. papa Franjo potpisao je povijesni savez s vođama najvećih svjetskih vjera, gurajući nas mnogo bliže jednoj svjetskoj religiji, jednom od glavnih ciljeva Novog svjetskog poretka.

Prema dokumentu koji je izradio papa Franjo i koji je objavljen na službenim stranicama Vatikana, sve se religije moraju smatrati ravnopravnima, a islam je Bogu prihvatljiv kao i kršćanstvo.

U stvarnosti, poziv pape Franje i drugih bogatih elitista na globalnu vladu i jednu svjetsku religiju nema nikakve veze s podizanjem osiromašenih naroda ili “spašavanjem čovječanstva”. Takva bi vlada umjesto toga jamčila globalnu nejednakost u bogatstvu, globalni nadzor kakav promiče Svjetski ekonomski forum Klausa Schwaba i svijet kojim upravljaju točno oni korumpirani interesi koji su iskoristili pandemiju za konsolidaciju bogatstva i moći diljem svijeta.

Je li papa Franjo antikrist?

Od trenutka kada je kardinal Jorge Bergoglio postao papa 2013. godine, “stručnjaci za proročanstva” oglasili su se eterom, tvrdeći da je novi papa “Petar Rimljanin”, ispunjenje “proročanstva sv. Malahije” i da će Franjo biti konačni papa i kraj svijeta.

Prema sv. Malahiji, irskom svecu koji je točno predvidio prošlih 111 papa prije imenovanja 112. pape, “Petar Rimljanin” će biti antikrist.

Obožavatelji Sudnjeg dana pronašli su načine da svaku frazu povežu s odgovarajućim papom kroz stoljeća. To uključuje Ivana Pavla II., koji je povezan s frazom br. 110, “Od rada sunca”, jer je rođen na dan pomrčine Sunca i također je pokopan na dan pomrčine Sunca. Benedikta XVI., br. 111, navodno je “slava masline” jer su neki članovi ogranka monaškog reda koji je utemeljio sveti Benedikt poznati kao Olivetanci.

Zatim je tu br. 112. Prema sv. Malahiji: “U ekstremnom progonu svete rimske crkve, sjedit će … Petar Rimljanin, koji će hraniti ovce u mnogim nevoljama; kad budu gotovi, grad na sedam brežuljaka bit će uništen, a strašni će sudac suditi svom narodu.”

Pa kako se “Petar Rimljanin” povezuje s papom Franjom, koji je rođen u Argentini? Roditelji su mu bili talijanski doseljenici iz Rima, a njegovo rođeno ime sadržavalo je ime Petar. Citirajmo jednog teologa imena Michael K. Lake, koji je rekao da su “katolički i evangelistički znanstvenici stoljećima strepili od ovog trenutka.”

Svijet je sada na prijelomnoj točki, sa žestokom bitkom koja bjesni za dušu čovječanstva. Globalisti i njihovi tehnokratski snovi o totalitarnoj vladavini prijete pojesti čovječanstvo i uništenju civilizacije kakvu poznajemo.

Jasno je na čijoj je strani Franjo. A nismo čak ni pokrili skandal s pedofilijom koji trune Katoličku crkvu iznutra prema van. Trebali bismo vrlo pažljivo pratiti ovog papu isusovca tijekom ovih ključnih godina.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp