Dr. Vernon Coleman – Britanija je sada službeno zemlja Trećeg svijeta

Dr. Vernon Coleman – Britanija je sada službeno zemlja Trećeg svijeta

Međunarodni monetarni fond često govori malim zemljama Trećeg svijeta što da rade. Vole preuzimati kontrolu i izdavati upute malim vladama u zemljama koje mnogi ljudi nisu mogli pronaći na atlasu.

Ali MMF nikada ne govori velikim G7 zemljama što da rade. Samo se ne miješaju u razvijene zemlje… Osim što jučer jesu. MMF je rekao Liz Truss i Kwasi Kwartengu da moraju poništiti smanjenje poreza koje je najavljeno prošli petak i koje je rezultiralo golemim padom vrijednosti funte – padom koji se neće poništiti i koji će dovesti do viših kamata i dugotrajnije inflacije.

Vladu Ujedinjenog Kraljevstva očito ili vode idioti ili namjerno pokušava uništiti gospodarstvo. Kako nisu mogli vidjeti probleme koje stvaraju? Dana 20. rujna 2022. istaknuo sam da će Vladina visoko hvaljena politika gurnuti funtu prema dolje prema euru i američkom dolaru. Također sam istaknuo da će biti visokih kamata, hiperinflacije i porasta hipotekarnih stopa. Upravo ono što se sada događa.

Zapravo sam upozorio da će se to dogoditi u studenom 2020. godine. Tada sam predvidio da će inflacija skoknuti i da će kamatne stope dramatično porasti.

Ponovio sam upozorenje u svojoj knjizi Endgame  u ožujku 2021. i u svojoj knjizi Social Credit: nightmare on your street  u lipnju 2022. godine.

A u videu od 5. kolovoza 2022. godine ponovno sam upozorio na nadolazeću recesiju. Nažalost, video je sada nedostupan (kao i većina od mojih 315 drugih videa), ali možete pročitati transkript na mojim web stranicama.

Ako sam ja mogao vidjeti da se sve ovo događa, zašto političari i Banka Engleske nisu mogli vidjeti da se to događa? Ili su jako, jako glupi. Ili su planirali ono što se sada događa: uništenje britanske ekonomije.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp