Putin: Transrodna ideologija koja se nameće djeci je otvoreni sotonizam

Transrodna agenda koja se nameće djeci u zapadnom svijetu je “poricanje ljudskosti”, prema ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu koji je izjavio da LGBTQ pokret nosi sva obilježja “otvorenog sotonizma”.

Putin je to rekao o transrodnosti tijekom 40-minutnog govora na ceremoniji u Moskvi kojom je službeno potvrđeno pripajanje četiri regije u Ukrajini nakon niza referenduma.

‘Želimo li doista vidjeti da se djeci u našim školama od najranijih godina nameću perverzije koje dovode do degradacije i istrebljenja, kako bi im se utuvilo da navodno postoje neki spolovi osim žena i muškaraca i ponudila im se prilika da promijene spol operacije?’ upitao se Putin.

Ovo je potpuno poricanje ljudskosti, rušenje vjere i tradicionalnih vrijednosti’ , dodao je. ‘Doista, samo potiskivanje slobode poprimilo je značajke religije: otvoreni sotonizam.’

Vlade diljem svijeta, koje djeluju pod kontrolom Svjetskog ekonomskog foruma, vode rat protiv naše djece. Mladi globalni lideri Klausa Schwaba sustavno pokušavaju normalizirati pedofiliju i dekriminalizirati seks s djecom diljem svijeta.

To se događa pred našim očima, a glavni mediji su suučesnici u njihovoj šutnji.

Voljeli ga ili mrzili, ruski predsjednik Vladimir Putin upozorio nas je prije mnogo godina da globalna elita planira normalizirati pedofiliju na Zapadu. Prema Putinu, globalna elita obožava Sotonu. “Radi kako hoćeš” njihov je moto. Čini se da je bio u pravu.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp