Šokantno – 6-godišnjak iznenada kolabirao i preminuo nakon nogometne utakmice

Šokantno – 6-godišnjak iznenada kolabirao i preminuo nakon nogometne utakmice

Ovaj događaj još je samo jedan u predugom nizu onih koji se vode pod nazivom “Iznenada i neočekivano”, a posebno je tragičan jer se radi o mladoj osobi pred kojom je bio dug život. Ne zna se ništa o točnoj pozadini – medijski napisi kratki su i šturi, a bol ožalošćenih nezamisliva.

Da ne bude nagađanja, nije poznato je li mladi nogometaš morao postati dio globalnog genskog eksperimenta. Ni Fuldaer Zeitung ni Nordbayern.de nemaju riječi o tome. Odavno završena rasprava o tome kako se može dogoditi da se prethodno zdravo dijete nakon sporta sruši mrtvo u javnosti je potpuno izostala.

Što se dogodilo?

U utorak, 27. rujna, šestogodišnji mladi igrač srušio se beživotan nakon treninga F-Juniora TSV Höchsta. Prisutni su dječaka odvezli u bolnicu u Frankfurtu, gdje je u srijedu navečer konstatirana smrt. Prema novinama Bild, zbog hitnosti je čak korišten spasilački helikopter. Puno se nagađa o uzroku smrti. Korištene formulacije su “bez vidljivog razloga” i “uzrok smrti nepoznat”. Udruga na svojoj stranici piše “iznenada preminuo zbog tragičnog događaja”.

Ne samo da tragični slučaj mora uzdrmati stvari, već bi pitanje pozadine moglo spasiti i druge živote. Uzajamno upozoravanje na opasnosti svakako je bio jedan od glavnih razloga zašto su ljudi uopće naučili komunicirati jedni s drugima. Mediji svih vrsta imaju važnu svrhu informirati i osigurati najsigurniji mogući napredak za sve.

Nije dovoljno prijaviti da je netko umro. Važno je znati zašto – kako bi drugi bili pošteđeni ove sudbine. No to nije tako, jer se na pretjerano znatiželjna pitanja ne gleda s neodobravanjem, jer bi mogla baciti ljagu na režim.

Navodna policijska istraga

Portal Sjeverne Bavarske i Bild Zeitung javljaju da su državni odvjetnik i policija pokrenuli istragu o smrti. Predstoji obdukcija preminulog. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li te mjere dati rezultate i hoće li one onda dospjeti i u javnost. Ovdje je svakako potrebno nastaviti postavljati pitanja i gurati ih do razotkrivanja cijelog slučaja.


Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp