Stravično – Umiruće novorođenče s “bijelim plućima” zadobivenim od cijepljene majke

Stravično – Umiruće novorođenče s “bijelim plućima” zadobivenim od cijepljene majke

Zbunjeni liječnik krivi ‘asimptomatski covid’  koji potpuno cijepljenoj majci nikada nije dijagnosticiran.

Tragična post na Twitteru od strane indijskog ginekologa dr. Rajesh Parikh. dr. Parikh naglašava opasnosti Covida prikazujući nam novorođenče, koje pati od respiratornog distresa i “bijelih pluća”, koje je nesposobno disati.

Kao i meni, Dr. Parikhu engleski nije materinji jezik, a njegovi tweetovi sadrže mnogo pravopisnih pogrešaka. Ipak, provjerio sam njegov račun i pravi je. Dr. Parikh je otvorio svoj Twitter račun neto prije pandemije. U to vrijeme objavio je nekoliko vrlo osobnih razmišljanja za svoje tada malobrojne sljedbenike, ali njegove prethodne objave jasno pokazuju da se radi o medicinskoj osobi.

Vraćajući se na priču o novorođenčetu koje pati, Rajesh nam pokazuje rendgensku snimku djeteta koja jasno pokazuje respiratorne probleme.Imajte na umu da se uzgredno navodi da je majka djeteta bila potpuno cijepljena.

Nadležna pedijatrica (koja liječi ovo dijete) Dr. Jainish Bhandari također ima Twitter račun i objašnjava nam slučaj u svom odgovoru:

Dr. Bhandari nam objašnjava, koristeći ovaj primjer kao obrazac koji vidi u svojoj praksi, a također citirajući svoje prošlo iskustvo, da ovi MIS-N slučajevi slijede isti obrazac:

• Nema znakova Covid infekcije kod cijepljenih majki.

• Visoke razine “anti-Spike” (S1) protutijela u dojenčadi.

• Neprekidna trudnoća, do rođenja bebe, s disfunkcionalnim plućima, beba ne mogu samostalno disati i stanje joj je postavljeno na najvišu respiratornu razinu.

Upamtite, anti-spike antitijela ne proizvodi samo Covid infekcija, već i Covid cjepivo! A konkretno, majka djeteta je cijepljena! Liječnik uslužno pokazuje rezultat testa na antitijela kod dojenčeta:

dr. Bhandari je postavljeno očito pitanje:

Stanite na trenutak i pokušajte shvatiti koliko je ovo smiješno. Imamo umiruće dijete s MIS-N-om, rođeno od cijepljene majke koja nikada nije imala simptome Covida, a test nije bio pozitivan, a ipak liječnici krive Covid!

Sada nisam liječnik, pa pazim da ne dovodim u pitanje dijagnoze, tretmane itd. Ali znam dovoljno da ne okrivim “Covid” ako cijepljenoj majci nikada nije dijagnosticiran Covid i nikada se nije osjećala bolesnom, i da spomenem “antitijela na šiljaste proteine” kod majke koja je cijepljena cjepivom protiv šiljastih proteina, malo je mašte.

Jesu li ovdje u ovom slučaju potpuno iskreni? Što vi mislite?

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp