Kadirov šalje svoja tri maloljetna sina u rat: Vrijeme je da se dokažu u pravoj borbi

Kadirov šalje svoja tri maloljetna sina u rat: Vrijeme je da se dokažu u pravoj borbi

Čečenski čelnik Ramzan Kadirov po svemu sudeći namjerava svoja tri maloljetna sina poslati u rat u Ukrajini.

“Manjina se ne smije miješati u obuku branitelja naše domovine. Unuci prvog predsjednika Čečenske Republike, heroja Rusije Akhmat-Hadzhi Kadyrova – Akhmat, Eli i Adam imaju 16, 15 i 14 godina. Ali njihova vojna obuka počela je davno, gotovo od malih nogu”, naveo je na svom Telegram kanalu.

“Nije dovoljno samo znati pucati. Uče rukovanje raznim oružjem, korištenje na svim udaljenostima i teorijske osnove. Oduvijek sam smatrao da je glavni cilj svakog oca da svojim sinovima usadi pobožnost i nauči ih čuvati svoju obitelj, narod i domovinu. Ako želite mir, pripremite se za rat!”, nastavlja Kadirov.

Kako je istaknuo, njegovi sinovi su spremni za rat. “Ahmat, Eli i Adam spremni su upotrijebiti svoje vještine u zoni Novog svjetskog poretka. I ne šalim se. Vrijeme je da se dokažu u pravoj borbi, a to je njihova želja koju ja samo pozdravljam. Uskoro će biti na prvoj liniji i bit će na najtežim dionicama.”

“Apeliram na nezaposlene koji su tvrdili da moji rođaci ne sudjeluju u specijalnoj vojnoj operaciji: u skoroj budućnosti imat ćete priliku zauzeti položaje s momcima i uvjeriti se da je AHMAT – MOĆ! Pokažite svoj duh, svoju ideologiju i kakvi ste na licu mjesta. Dokaži da si barem malo čovjek. 

Obraćam se i vama, ‘ratnicima’ koji na kauču pričate čečenski koji nas kritizirate i sjedite pred računalima u Europi. Ajde preseli se u Ukrajinu, uvjeri nas da ne nosiš suknje i ne skrivaj se iza njih. Uvjereni smo da će te i maloljetna djeca moći razbiti u komade, jer nemaš ni duha, ni časti, ni dostojanstva. Samo čekaj!”, napisao je.

Inače, Kadirov je ranije bio kritiziran jer su mu se maloljetna djeca tukla u MMA mečevima.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp