WEF želi zamijeniti stvarnu djecu ‘Metaverse’ djecom do 2050. godine kako bi riješio problem prenaseljenosti

WEF želi zamijeniti stvarnu djecu ‘Metaverse’ djecom do 2050. godine kako bi riješio problem prenaseljenosti

Globalističke elite žele stvarnu, biološku djecu zamijeniti CGI djecom u sljedećih 50 godina kako bi se izborile s ‘prenaseljenošću’.

Prema riječima stručnjakinje za umjetnu inteligenciju Catrione Campbell, roditeljima će biti zabranjeno odgajati stvarne obitelji i umjesto toga će im se reći da umjesto toga brinu o digitalnoj djeci u virtualnoj stvarnosti.

Endtimeheadlines.org izvještava: Ova bi virtualna djeca bila poput prave, ali bi se mogla isključiti pritiskom na gumb, a Campbell tvrdi da će pomoći svijetu da se nosi s ‘prenaseljenošću’. U knjizi objavljenoj ove godine, Campbell kaže da će se roditi ‘Tamagotchi generacija’ koja će biti dostupna roditeljima uz ‘malu mjesečnu naknadu’.

U knjizi ona kaže: “Virtualna djeca se mogu činiti kao golemi skok u odnosu na to gdje smo sada, ali u roku od 50 godina tehnologija će napredovati do te mjere da se bebe koje postoje u metaverzumu ne razlikuju od onih u stvarnom svijetu. ”

Ona dodaje: “Već smo na dobrom putu da stvorimo Tamagotchi generaciju koja će, za sve namjere i svrhe, biti ‘stvarna’ svojim roditeljima. Na temelju potražnje potrošača, što mislim da će biti, djeca AI će postati široko dostupna za relativno malu mjesečnu naknadu.”

Ideja da će svijet postati opasno prenapučen nije potkrijepljena podacima. Iako se očekuje da će se globalna populacija nastaviti povećavati tijekom sljedećeg stoljeća, ona će se konačno smanjiti i usporiti.

To se već događa u zemljama Zapada, uključujući Britaniju, koja ima sve starije stanovništvo i pad nataliteta. U Ujedinjenom Kraljevstvu to znači da će se broj stanovnika do 2025. smanjiti i početi smanjivati, što će dovesti do mnogih nepopunjenih radnih mjesta. Rast stanovništva ima tendenciju usporavanja u postindustrijskim društvima kako kontracepcija postaje dostupnija i sve više žena ulazi u radnu snagu. ( Izvor )

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp