Velma iz crtića Scooby Doo službeno je lezbijka

Velma iz crtića Scooby Doo službeno je lezbijka

Velma, jedna od glavnih likova u filmu o Scooby Doou, službeno je lezbijka.

Isječci iz potpuno novog ‘Trick or Treat Scoobi-Doo!’, koji pokazuju kako je članica kluba ‘Mysteries Inc’ zapravo lezbijka i zaljubljuje se u kostimografkinju Coco Diablo, postali su viralni na Twitteru, potvrđujući ranije sumnje Scoobyjeve fanova. koji postoje desetljećima.

“Velma je konačno razotkrivena kao lezbijka”, stoji u jednom tweetu koji ima preko 100.000 lajkova.

Dugo je bila javna tajna među obožavateljima i kreatorima Scooby-Dua da je Velma gay. Čak su i James Gunn, koji je napisao prve filmove, i Tony Cervone, koji je bio producent koji je nadgledao seriju “Mystery Incorporated”, potvrdili seksualnost lika, ali nikada to nisu uspjeli službeno objaviti na ekranu – sve do sada.

Godine 2020. Gunn je tvitao da je “pokušao” od Velme napraviti lezbijku u igranim filmovima.

“Davne 2001. godine, Velma je bila eksplicitno gay u mom početnom scenariju”, napisao je.

“Ali studio je to samo razvodnjavao i razvodnjavao, postalo je dvosmisleno (snimljena verzija), zatim ništa (objavljena verzija) i na kraju su joj napravili dečka u nastavku”, dodao je.

Tijekom lipnja 2020. godine Servone je ponovno pisao o ovoj temi na Instagramu.


“Već sam to rekao, ali Velma u ‘Misters Incorporated’ ne bi. Ona je gay. Uvijek smo planirali da se Velma ponaša pomalo neuobičajeno kad izlazi sa Shaggyjem jer je veza za nju bila pogrešna i s razlogom je imala neizrečene poteškoće. “Možda vam se ovo neće svidjeti, ali to nam je bila namjera”, rekao je.

Novi film o “Scooby Doou” ekskluzivno možete pogledati na streaming platformi “Prime”.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp