Epski kolaps je pred nama


Zato ljudi, pripremite se. Shvatite da povratka na staro nema. Plansko rušenje sustava, izaziva spontano buđenje kod mase ljudi. Nestašica materijalnog neće nikad značiti neki nedostatak, ako se svijest pojedinca i društva digne na veću razinu.

Što se to događa sa svijetom? Dopustite mi nekoliko mojih sličica:

Potez Zapada protiv rata u Ukrajini je jedan apsolutni neuspjeh. To je glupa i pogrešna procjena, koja je bila očita od samog početka. Sve što se postiglo bilo je, da se razotkrila jadna ovisnost naših, EU-država o ruskoj nafti i plinu, koji bez toga, gospodarstva pretvaraju u ruševine.

Rusi će sa svojom “specijalnom operacijom” vjerojatno završiti tako sto će preuzeti kontrolu Crnog mora, a vjerojatno i žitnice Ukrajine. A Europa će početi gladovati i smrzavati se.

Jesu li doista na taj način države EU htjele počiniti samouništavanje vlastite dobrobiti ili se iza svega toga krije puno više?  Imam osjećaj da sada počinje jedno doba svrgavanja vlada.

Svijet je iznenada u rasulu, vlade padaju kao kruške, industrije se zatvaraju zbog nedostatka goriva, a građani se bune protiv suludih naredbi Svjetskog ekonomskog foruma (WEF) da se drastično smanji stoka i zatvori poljoprivreda.

Naredba WEF-a glasi: Reži sam sebi grkljan. Ovo je, naravno, nakon što su vlade EU-Apsurdistana same sebi prerezale grkljane navodnim sankcioniranjem ruske nafte i plina. Sankcioniranje Rusije, ispostavilo se kao sankcioniranje vlastitog stanovništva.

To sankcioniranje je posebno bizarno u Njemačkoj, najvećem gospodarstvu na kontinentu, koje je tek ove godine konačno prepoznalo i priznalo, da je njena politika “zelene energije” bila potpuni promašaj, zbog čega je morala zatvoriti velike vjetroturbine i prijeći na proizvodnju električne energije s ugljenom. Ova idiotska politika natjerala je gospodarstvo da se okrene/vrati ugljenu, najprljavijem fosilnom gorivu.

Implantirane pristaše globalista, trenutno na mjestima marionetskih vlada, vjerojatno će biti svrgnuti. Mogu zamisliti scenarij u kojem se NATO i EU-Apsurdistan raspadaju u bespomoćnoj sramoti, a razne ključne zemlje moraju ponovno pregovarati o svojim sudbinama, odbacujući sufliranje i prisilu SAD-a.

Moglo bi to dovesti do toga, da ove zemlje postanu čak neprijatelji SAD-a, a ne njegovi saveznici. Mislim, da se još nisu zaboravila dva rata vođena protiv Njemačke. A te i tada zaraćene strane/zemlje, međusobno se bore još od kamenog doba.

I povijest je komičarka. Možda se čini nevjerojatno, ali povijest nas ne prestaje podsjećati kako je ona veliki šaljivdžija. U ovom četvrtom preokretu izvanrednog stanja u zadnjih nekoliko godina, dogodio se jedan čudan i užasan obrat.

Sve navodi na to, da će Putinovoj Rusiji biti prepušteno da predstavlja ono što je ostalo od međunarodne vladavine prava dok zapadne demokracije tonu sve dublje u močvaru disfunkcionalnog despotizma. U svakom slučaju, previše su zauzeti vođenjem rata protiv vlastitog naroda, da bi se čak pretvarali, da podržavaju svoje ukrajinske opunomoćenike.

Ne zaboravimo da je od veljače “Joe Biden” upumpao gotovo 60 milijardi dolara u ukrajinski stroj za pranje novca, koji će samo isprati taj kapital, a na nesređeno financijsko tržište, od kojeg bi i društvo imalo koristi, vratiti samo maglu. Kapital se sigurnim kanalima zbrinuo kod BlackRocka, Vanguarda i slične bratije po masonskoj mantiji.

U međuvremenu, postoje izvješća o golemim količinama oružja sa Zapada, koje se pojavljuju na crnom tržištu. Navodno neki Ukrajinci to oružje prodaju čak i Rusima! Koliko smo “mi” kao mala zemlja, ubacili kapitala u tu crnu rupu, priča je za sebe?

Pred nama je epski kolaps. Skoro svaki kutak svijeta je na rubu propasti, a većina naroda hipnotizirana retoričkim plaćenicima, kao u “vrijeme Corone”, nemoćno gleda svoje propadanje. U nekim perifernim zemljama vlade već padaju. Šri Lanka je bankrotirala i ostala bez plina nakon što je od strane  WEF-a određena za eksperiment kao jedna eko-država s niskim udjelom ugljika. S pozicije WEF-a, eksperiment je uspio u potpunosti.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp