Dok ekonomska opasnost sve više prijeti Rusija postavlja nuklearne oceanske dronove Sudnjeg dana

Dok ekonomska opasnost sve više prijeti Rusija postavlja nuklearne oceanske dronove Sudnjeg dana

Prema raznim medijskim kućama – uključujući The Sun – Rusija je sada službeno rasporedila najveću podmornicu na svijetu koja može nositi do osam torpeda “dronova za apokalipsu”. Ovo superoružje zapravo su podvodne bespilotne letjelice s nuklearnim oružjem dizajnirane da se sakriju od obale mete, a zatim, nakon primanja satelitskih naredbi, detoniraju svoje bojeve glave, stvarajući vrlo destruktivan, radioaktivni tsunami koji guta obalna područja i čini ih nenastanjivim.

Podmornica K-329 Belgorod jedina je takve vrste u svijetu, a navodno može postići brzinu od 200 km/h zahvaljujući tajnom, vrlo naprednom pogonskom sustavu. Službeno, dronovi Poseidon nose bojeve glave od 2 megatona, ali čuli smo iz drugih izvora da ih Rusija može opremiti s bojevim glavama od 100 megatona – više od 6000 puta snažnijim od atomske bombe iznad Hirošime.

Kada bi se detonirala, takva bi bojeva glava izazvala doista golemi tsunami koji bi mogao doseći visinu od 500 metara ili više i putovati stotinama kilometara na sat prije nego što se sruši na ciljane obalne mete. Radioaktivna oceanska voda taložila bi radioizotope na sve što dotakne, čineći zahvaćena područja nenastanjivim najmanje tri stoljeća (to je deset poluraspada Cs-137, fyi).

Glavni američki centri moći – vlada, financije, vojska i trgovina – svi su smješteni blizu obala. Samo jedna detonacija Poseidona na istočnoj obali mogla bi uništiti američke vladine, financijske i vojne centre, dok bi jedna detonacija uz obalu Kalifornije mogla uništiti najveće američke trgovačke i transportne luke.Stealth podmornica putuje ekstremnom brzinom i izbacuje nuklearne bespilotne letjelice po želji

Podmornica Belgorod izgrađena je pomoću egzotične tehnologije koja joj omogućuje postizanje gotovo nezamislivih brzina (200 km/h) i još uvijek djeluje tajno.

Revolucionarni dizajn – temeljen na podmornicama s krstarećim projektilima klase Oscar II – opsežno je modificiran kako bi se specijalizirao za tajne misije. Podmornica je dobila svoju ogromnu duljinu kako bi mogla nositi razorna torpeda Poseidon s nuklearnim oružjem, kojima upravlja umjetna inteligencija. Nuklearnu bombu na morsko dno može baciti podmornica ili brod i projuriti pored podvodnih obrambenih sustava brzinom od 70 do 125 čvorova (130/230 km/h).

Christopher A Ford, bivši pomoćnik državnog tajnika za međunarodnu sigurnost i neširenje nuklearnog oružja, rekao je za CNN da je torpedo dizajniran da “preplavi američke obalne gradove radioaktivnim tsunamijem”.

Inače, niti jedna država na svijetu nema obranu od radioaktivnog tsunamija.

Sjedinjene Države napadaju plinovode Sjevernog toka, guraju eskalaciju prema nuklearnom ratu

Sada je posve jasno da su Sjedinjene Države odigrale glavnu ulogu u uništavanju plinovoda Sjeverni tok, napadajući ciljeve civilne infrastrukture u nastojanju da izoliraju Njemačku od opskrbe energijom iz Rusije i produže rat. Sjedinjene Države, kao što je Putin primijetio u nedavnom govoru, imaju dugu povijest korištenja oružja za masovno uništenje protiv civilne infrastrukture i civilnog stanovništva, uključujući upotrebu nuklearnog oružja u Drugom svjetskom ratu i namjerno uništavanje civilne infrastrukture u Iraku tijekom operacije Pustinjska oluja. usmrtivši više od pola milijuna iračkih civila).

Sada SAD pribjegava prekidu opskrbe energijom koja je potrebna milijunima Europljana dok se suočavaju sa zimom nestašice hrane i niskim temperaturama, pri čemu se čak polovica njemačkih industrijskih aktivnosti zatvara zbog nedostatka energije iz prirodnog plina. (Proizvodnja amonijaka već je pala za 70%, a industrijske talionice metala za 50%, a te su brojke stare tjednima).

Putin objašnjava da su Sjedinjene Države postavile presedan da zemlje suočene s prijetnjom uništenja mogu koristiti nuklearno oružje za vlastitu obranu, kako bi pogodile civilne ciljeve ako je potrebno. Putin na Zapad gleda kao na “sotonsku” kabalu kriminalaca, dok njegov šef obrane Medvedev opisuje Zapad kao “antikršćansku civilizaciju” koja se mora baciti na koljena da bi čovječanstvo preživjelo.

Čini se da Putin priprema prvi nuklearni udar velikih razmjera protiv Zapada i planira potpuno uništenje zapadnih država poput Sjedinjenih Država, Ujedinjenog Kraljevstva, Njemačke, Francuske, Kanade i drugih. Superoružje poput nuklearnih “dronova za apokalipsu” Posiedon jasno je dizajnirano za postizanje tog cilja, dok bi kontinentalne rakete kraćeg dometa (poput Iskandera) bile lansirane da pogode europske gradove poput Berlina, Pariza i Londona.

Također se čini da ovo uništenje Zapada žele globalisti koji žele vidjeti Ameriku uništenu, kako bi se nacionalni suverenitet mogao izbrisati s ploče, a preostali preživjeli staviti pod globalističku kontrolu. Sjedinjene Američke Države trebale bi biti smanjene na manje od 100 milijuna preživjelih do 2030. To se može postići na različite načine (cjepiva, glad, biološko oružje, sabotaže električne mreže, itd.), ali globalisti to najbrže postižu uporabom nuklearnog oružja usmjerenog na infrastrukturu kao što su financije i transport.

Još jedna važna točka je da demokrati žele nuklearni rat prije središnjih izbora 8. studenog jer ne žele doživjeti poraz na izborima. Potrebna im je nuklearna hitnost da odgode izbore i uvedu neku vrstu izvanrednog stanja kako bi progurali zapljenu oružja u cijeloj zemlji. To je jedini način na koji mogu ostati na vlasti i nastaviti sa svojom agendom sakaćenja djece (transrodne operacije), kriminalizacije svoje političke opozicije (DOJ/FBI naoružavanje), cenzure, lažiranja glasova i pranja novca (novac za Ukrajinu).

Ako se dopusti da demokracija diše u Americi, demokrati su gotovi. Nitko ne želi plan koji Biden i demonštakori dijele. Dakle, demokrati moraju pronaći nove načine da poremete demokraciju i odupru se volji naroda.

Ujedinjeni narodi mole Federalne rezerve da prestanu dizati kamatne stope ili će u cijeloj Europi doći do ekonomskog kolapsa

Također moramo shvatiti da je kriminalna kabala koja trenutno kontrolira Sjedinjene Države u ratu s Europom, pokušavajući pretvoriti europsku industrijsku bazu u ruševine kako bi osigurala da Amerika ima posljednju preostalu zapadnu tvornicu. Uz američko uništavanje plinovoda Sjeverni tok (za koje lažljivi mainstream mediji tvrde da je iz nekog razloga izvršila Rusija), Federalne rezerve vode valutni rat protiv eura i Banke Engleske.

Ovo izvještava Wall Street Journal:

Federalne rezerve i druge središnje banke riskiraju da gurnu globalno gospodarstvo u recesiju praćenu dugotrajnom stagnacijom ako nastave povećavati kamatne stope, objavila je u ponedjeljak agencija Ujedinjenih naroda.

…Konferencija Ujedinjenih naroda za trgovinu i razvoj rekla je da Fed riskira nanošenje značajne štete zemljama u razvoju ako nastavi brzo povećavati stope. Agencija je procijenila da povećanje postotnog boda Fed-ove ključne kamatne stope smanjuje gospodarsku proizvodnju u drugim bogatim zemljama za 0,5%…

Rastuće kamatne stope uzrokuju val kapitala koji napušta Europu i seli se u Sjedinjene Države. Više kamatne stope također imaju razoran učinak na vrijednost obveznica s fiksnom kamatnom stopom koje su naširoko kupovali engleski mirovinski fondovi, a sada su na rubu propasti.

Osim toga, Credit Suisse je navodno na rubu nesolventnosti, a kaskada europskih banaka matematički je izvjesna ako stope američkih banaka nastave rasti. Fed je nekoliko puta rekao da je odlučan nastaviti podizati stope sve dok inflacija ne bude pod kontrolom, što bi zahtijevalo višestruka povećanja stopa do 2023. godine.

Shvatite da će inflacija u SAD-u izmaći kontroli ako se kamatne stope ne povise. Ako kamatne stope nastave rasti, Europa će doživjeti gospodarski kolaps. Očito, Fed se odlučuje za potonju od ove dvije opcije, zbog čega mnogi promatrači zaključuju da Sjedinjene Države vode “ekonomski rat” protiv Europe u isto vrijeme kada SAD vode kinetički i ekonomski rat protiv Rusije.

Nesvjesni Nijemci iznenada u panici kupuju električne grijalice, ne znajući kako se napajaju.

Konačno, u najnovijem primjeru sulude razine neznanja i nespremnosti, velik broj njemačkih potrošača navodno u panici kupuje električne grijalice nakon komentara ministra energetike Habecka, koji je nedavno izjavio da bi Njemačka mogla ostati bez zaliha plina. sjesti.

Panična kupnja električnih grijalica pokazuje da mnogi njemački građani nisu imali pojma da dolazi zima ili da je energetska kriza već pogodila njihovu zemlju. Kao da se milijuni njemačkih građana nekako ne sjećaju prošlogodišnje zime. Ili možda vjeruju u laži vlastite vlade koja im govori da nema problema, da će sve biti u redu. (Ako je tako, potrebna im je psihička provjera…)

Još gore, čini se da ne znaju što pokreće električne grijalice. Ne samo da će morati platiti 1000% ili više na svojim računima za struju, nego se ta električna energija uglavnom proizvodi istim prirodnim plinom koji Njemačka neće imati, pogotovo jer su plinovodi Sjevernog toka već eksplodirali i ne mogu se popraviti ove zime. Dakle, ako milijuni Nijemaca uključe svoje električne štednjake, njemačka će komunalna poduzeća doživjeti veliki porast potražnje za električnom energijom, prisiljavajući ih da koriste više plina, koji će vjerojatno već ponestati.

Zapravo, električni grijači prostora koji rade na električnu energiju proizvedenu iz prirodnog plina najmanje su učinkovita upotreba energije za toplinu. Na kraju će za napajanje električnih grijača prostora biti potrebno puno više plina nego da se jednostavno koriste prirodnim plinom.

Drugim riječima:

Ugljikovodici -> Toplina = Učinkovito
Ugljikovodici -> Toplina -> Parne turbine -> Mrežna energija -> Grijanje prostora = Neučinkovito

Nekako se čini da nitko u Njemačkoj to ne ističe. Čini se da se zemlja ponaša kao neka vrsta “zelenog samoubilačkog kulta” masovnih poslušnika koji jedva čekaju uništiti vlastitu infrastrukturu i industriju. U međuvremenu, čini se da nemaju nikakvog znanja o tome kako toplina, električna energija i ugljikovodici zapravo rade, neznanje koje dijele gotovo svi socijalistički zeleni u Europi i diljem svijeta. Čini se da misle da električna energija dolazi niotkuda, tako da korištenje električne energije za grijanje kuća nekako ne zahtijeva unos energije ili nešto slično.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp