Fauci u najnovijem igrokazu poručio Amerikancima da prime booster dozu cjepiva prije praznika kako bi bili potpuno sigurni


S praznicima pred vratima, Tony Fauci ponovno se vratio u javnost kako bi posramio Amerikance koji ne poštuju njegove zahtjeve za cijepljenjem i propagirao cjepivo. Sada se Fauci očito počeo baviti propagandom u slobodno vrijeme. Samoproglašeni simbol znanosti pojavio se u emisiji Stephena Colberta “The Late Show” u četvrtak kako bi u ležernoj atmosferi širio propagandu o cjepivima protiv Covida.

U neuspjelom pokušaju humora, Colbert je otpratio Faucija na docjepljivanje dok je Amerikancima rečeno da uzmu još jednu dozu eksperimentalnog cjepiva kako bi “sigurno uživali u praznicima”. Povrh svega, i da bi pokazao koliko je ozbiljan, Fauci je nosio par “mačjih ušiju” kada je izdavao naredbe. Zapamtite, ovdje se radi o “spašavanju života” ljudi.

Kao što John Nolte iz The Blaze ističe, ovaj “skeč” nije bio ništa više od “čiste političke propagande” osmišljene da postigne dva cilja: “Prvi je da osramotimo one koji nisu dobili stoti booster ili koji god bio po redu. I to govorim kao netko tko je cijepljen i docijepljen. Koliko bismo još ovih stvari trebali dobiti? I zašto bismo išta vjerovali osramoćenom lažljivcu poput Anthonyja Faucija? Drugi Colbertov cilj je natjerati fanatike cjepiva da se osjećaju pravednima i moralno čistima. Ali iznad svega, on mora učiniti da se beznadno samodopadni Colbert osjeća dobro u sebi.”

Tijekom nastupa s Colbertom, Fauci nije zagovarao samo boostere. Također je dao nekoliko izjava o sigurnosti eksperimentalnog cjepiva koje se – uz sve trenutno dostupne dokaze – čine očiglednim lažima. Na pitanje kako natjerati neodlučne prijatelje i članove obitelji da uzmu pojačanu dozu cjepiva, Fauci je rekao da o tome ne treba ni raspravljati, jer “nema sumnje da su cjepiva protiv Covida-19 sigurna”.

Da, stvarno. Unatoč gomili dokaza koji govore suprotno, Fauci – a time i ZNANOST! – kaže da nema rizika.

Fauci kaže:

“Argument je da se pogledaju podaci. Podaci su kristalno jasni… bez sumnje [cjepivo je sigurno]. Dobile su ga milijarde ljudi – u milijardama doza. Dakle, nema dvojbe – pitanje sigurnosti ne dolazi u obzir – sigurno je”.

Rekao je to s istim samopouzdanjem kao kad je pokušao tvrditi da će cjepivo “spriječiti prijenos”, a svi smo vidjeli kako je to dobro funkcioniralo…

Ova sigurnosna tvrdnja očito je potpuna besmislica. Ne samo da su postojale stotine, ako ne i tisuće nezavisnih studija koje pokazuju izravnu vezu između eksperimentalnih mRNA cjepiva i niza po život opasnih nuspojava, već i Sustav za prijavu nuspojava američke vlade (VAERS) definitivno pokazuje da su ova cjepiva najopasnija (u smislu ukupnog broja prijavljenih nuspojava) i najsmrtonosnija (u smislu prijavljenih smrti) od svih cjepiva u povijesti.

Također je vrijedno napomenuti da se o VAERS-u slabo izvještava, čak i prema vlastitom priznanju američke vlade. Dakle, s nevjerojatnih 31.000+ smrtnih slučajeva koji se pripisuju ovom cjepivu u sustavu, pravi broj je vjerojatno nekoliko puta veći. Ipak, bilo kakva rasprava o “sigurnosti” ne bi trebala dolaziti u obzir, smatra Fauci.

To je znanost. Pogledajmo taj najnoviji Faucijev propagandni igrokaz:

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp