WHO ne uspijeva proglasiti kraj pandemije Covid-19 jer ‘nema mehanizma za to’


Dok se sve više zemalja postupno vraća u “normalu”, Svjetska zdravstvena organizacija nije u mogućnosti proglasiti kraj takozvane “pandemije Covid-19”. Za to jednostavno “nema mehanizma”, kako kažu. Još jedan je to znak da Ghebreyesus, koji je, zahvaljujući milosti Billa Gatesa i Kine, na čelu WHO-a, ima potpuno drugačiji plan i program.

Već više od dvije i pol godine u cijelom svijetu postoji “hitna zdravstvena situacija” zbog širenja SARS-CoV-2. Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) to je već objavila nakon što je otkriveno prvih nekoliko slučajeva zaraze, čime je objasnila pandemijsku situaciju. Međutim, u međuvremenu se sve više zemalja vraća u normalu i dotične vlade više ne vide razloga za ograničavanje svakodnevnog života. No, sama WHO očito ne može (ili ne želi?) proglasiti pandemiju gotovom.

Nema vremenskog okvira za kraj pandemije

Na upit dopisnika, organizacija je za rusku novinsku agenciju TASS rekla kada će kraj pandemije biti službeno objavljen, pogotovo jer incidencija i smrtnost stalno padaju, da za to ne postoji točan vremenski okvir. “Možemo zajedno okončati [pandemiju], ali samo ako sve zemlje, proizvođači, zajednice i pojedinci iskoriste ovu priliku”, rekao je WHO novinskoj agenciji. Pri čemu se pod “proizvođačem” vjerojatno misli na proizvođače eksperimentalnog cjepiva protiv Covida kojima nije u interesu stati na kraj ovoj “pandemiji”.

TKO se nervira

“SZO nema mehanizam za proglašavanje ili okončanje ‘pandemije’, ali ima sustav za oglašavanje alarma kada dođe do međunarodnog zdravstvenog izvanrednog stanja (PHEIC)”, objasnila je organizacija koja je često kritizirana zbog svoje blizine Big Pharmi i Billu Gatesu zbog načina na koji su financirali proračun koji je u središtu kritika . 

“PHEIC, najviša razina upozorenja WHO-a, pokreće se kada javnozdravstveni događaj zadovolji određene kriterije; radi se o određenim radnjama koje zemlje mogu poduzeti kako bi smanjile međunarodno širenje.”

Ljudi traže normalnost bez akcije

Sa sastankom WHO-ovog Odbora za hitne slučajeve Covid-19, koji se sastaje svaka tri mjeseca kako bi donio odluke o “privremenim preporukama”, zakazanim za ovaj mjesec, objavljeno je da organizacija ne proglašava kraj “pandemiji” jer ne postoji mehanizam za to, šamar je to za sve one ljude koji se konačno žele vratiti u normalu. Normalnost bez oduzimanja slobode, maski, obaveznog cijepljenja i slično.

Tedros Ghebreyesus – bivši vođa komunističkog terorizma

Šef WHO-a dobio je svoju dužnost milošću Billa Gatesa i Kine. Godinama se raspravlja o njegovoj optužnici za zločine protiv čovječnosti. To se ne odnosi na njegovo ponašanje tijekom takozvane “korona pandemije”, već na njegove aktivnosti kao vođe komunističkog terorizma u Etiopiji. U nastavku donosimo nekoliko izvadaka iz članka Corvela.it koji toplo preporučamo svima.

Uz svoje medicinske kvalifikacije, Tedros je član “Tigray People’s Liberation Front” (TPLF), miroljubive organizacije kao što joj ime govori. Osnovana kao komunistička revolucionarna stranka, došla je na vlast 1991., povela gerilsku kampanju protiv Mengistuove diktature i formirala koaliciju s druge dvije etničke stranke nakon njegova progonstva.

TPLF je 1990-ih godina vlada Sjedinjenih Država klasificirala kao terorističku organizaciju i još uvijek je uvrštena u Globalnu bazu podataka o terorizmu zbog svoje uporne navike izvođenja oružanih napada u ruralnim područjima.

Narod Amhare osudio je sustavnu diskriminaciju i kršenje ljudskih prava od strane aktualne vlasti. Humans Rights Watch je 2010. godine napisao izvješće o tome kako je zabranjena pomoć u obliku hrane i gnojiva seljacima u Amhari zbog njihove pripadnosti oporbenoj stranci. Drugi oblici uskraćivanja pomoći uključivali su odbijanje osoblja Ministarstva zdravstva da pruži hitnu medicinsku pomoć; isto ministarstvo koje je u to vrijeme vodio Tedros Adhanom.

To što “svjetska zajednica” dopušta takvim pojedincima da bdiju nad zdravstvenom politikom diljem svijeta znak je potpune izopačenosti degeneriranog i pokvarenog Zapada. Ghebreyesus je također gotovo jedini međunarodni zdravstveni političar koji raspiruje strahove od majmunskih boginja i propisuje mjere – i to radi potpuno sam, čak i protiv svojih savjetnika. To pokazuje da u pozadini služi sasvim drugoj gospodi – posebice farmaceutskoj industriji.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp