Konačni cilj: trajno zaglupiti cijelo društvo kako bi se stvorila robovska država kojom će vladati nekolicina


Neposlušnost je pravi temelj slobode. Poslušni moraju biti robovi.” ~ Henry David Thoreau

Kako mora biti živjeti u stanju uma u kojem se sve što se događa u ovom ljudskom životu smatra prirodnim, neplaniranim, slučajnim ili na neki način neizbježnim? Uvjet za ovo lišeno nesvjesnosti je postojanje u svijetu klišeja i promišljanja o mislima drugih; uglavnom stranci. Ovo je uvjerenje masa, ne zato što nisu imale izbora, ili su spontano odlučile biti toliko povjerljive, već zato što su bile uvjetovane generacijama da djeluju i prihvate propagirane laži kojima ih cijeli život hrane ti državni igrači s vrlo opakim planovima.

Sva ta prijevara samo je programirano masovno plasiranje dezinformacija, indoktrinacije mnogih za dobrobit nekolicine, kroz mnoštvo tehnika ispiranja mozga. Jedini lijek za takve okolnosti je prvo naučiti prihvatiti da nešto nije u redu, a zatim smoći hrabrosti potražiti istinu. To zahtijeva pravo istraživanje i podučavanje, a ne “školovanje” koje većina prolazi od rođenja, pa tako oni koji nikada ne prihvaćaju lažni autoritet i uvijek ispituju, pišu, govore i mole svoje bližnje u nastojanju da usnuli div koji je opća populacija, se probudi.

Sve što je potrebno da bi se vidjelo bilo kakvo svjetlo, ako se doista želi vidjeti svjetlo, jest shvatiti da zlo postoji, i da postoji gotovo posvuda. Neka su zla hrabra i očita, druga lukava i tiha, a mnogo zla može se pripisati običnom čovjeku jer je ravnodušan prema nevoljama drugih u korist sebe. Ali najopasnije zlo zaogrnuto je plaštem činjenja dobra; pozivajući se na visoki moral onoga što se pogrešno predstavlja kao “veće dobro”. Ovako vlada, koja iskorištava slabosti čovječanstva koristeći staru metodu problem, reakcija, rješenje, radi na sijanje straha i pretvaranje da štiti od tog lažnog straha. Ovo je glavni oslonac nastojanja svih vladara da obuzdaju ljudsko stado. Brojni su primjeri ove taktike, i bilo ih je kroz povijest. Što se tiče SAD-a, ova prijevarna praksa prevladava od samog početka.

Ova prijevara bila je posebno uspješna sa stajališta države u pogledu rata, svih ratova, i nastojanja da se pridobije potpora naroda protiv nepostojećih, neprijetećih, dalekih čudovišta. To znači da država koristi mase za samouništenje, kako bi se moćni mogli obogatiti, preuzeti vlast i nastaviti brisati ono što smatraju nižim klasama. 

To je oduvijek bio slučaj, jer nikada nije bilo napada na ovu zemlju na kopnu, a jedini pravi napad na Pearl Harbor dogodio se na ukradenom otoku koji su nasilno okupirali američki vojnici; koristeći zavjeru za namjerno insceniranje očiglednih ratnih djela protiv Japana kako bi pokrenuli ovaj napad. 

Ovo nije bio ništa drugo nego događaj pod lažnom zastavom koji su inscenirale SAD, i stvoren s jedinom svrhom utjerivanja straha u srca ljudi, kako bi ih se natjeralo da podrže još jedan svjetski rat, koji se temelji isključivo na agresiji Zapada. Malo je toga bilo u svakom ratu koji je vodila američka nacionalna država, uključujući indijanske ratove, takozvani građanski rat, španjolsko-američki rat, Prvi svjetski rat, Drugi svjetski rat, Korejski rat, Vijetnamski rat, smiješni “Rat protiv terorizma,” i svaki drugi rat koji je izmislila i planirala vladajuća klasa i njezine marionete u vladi SAD-a od osamnaestog stoljeća i prije toga. i stvorena s jedinom svrhom utjerivanja straha u srca ljudi, kako bi ih se natjeralo da podrže novi svjetski rat temeljen isključivo na agresiji Zapada. 

Čak i danas prijetnja od rata i nuklearnog uništenja ostaje netaknuta, sve je unaprijed isplanirano, isplanirano i odigrano da svi vide. Problem je, međutim, što je šira javnost još uvijek glupa i slijepa za ovu očitu strategiju koju provode zlotvori koji vladaju ovom zemljom. Posao iznutra koji je bio “napad” 11. rujna dao je ovoj vladi i njezinim gospodarima dva desetljeća streljiva da nastave s planom jedne svjetske vlade i preuzmu kontrolu nad cijelim čovječanstvom, sve do sljedeće faze državnog terora koji će uskoro biti pušten u javnost.

Ta sljedeća faza jest i ostaje lažna i iluzorna prijetnja pandemije s “virusom” koji ne postoji i nikada nije postojao. Prava prijetnja, kao što je gotovo uvijek slučaj, je navodno rješenje države za ovu nepostojeću prijetnju, koja je namjerno ponovno stvorena kako bi utjerala veliki strah u nesretnu i indoktriniranu javnost. Nakon što se taj strah učvrstio, visoko toksično i aktivno otrovno biološko oružje zvano “coviden cjepivo” pušteno je na sve nesumnjive članove velike većine opće populacije, među ostalima. 

Koliko god to bilo teško za želudac, stotine milijuna u SAD-u i milijarde diljem svijeta podlegli su lažnoj i apsurdnoj ideji da bi svi mogli umrijeti od misterioznog “virusa”; onog koji nikada nije izoliran ili identificiran. Odgovor države na ovu proizvedenu “prijetnju” bio je da će naše slobode biti žrtvovane, samozatvaranje će postati univerzalno, doći će do zaključavanja i karantene, ekonomija će biti sustavno uništena, obitelj će se izbjegavati, a samo oni kojima je ubrizgan misteriozni otrov biti će sigurni i bit će im dopušteno da se kreće u svijetu koji je odjednom djelovao kao jedan i sve to se dogodilo samo radi totalitarne kontrole nad svima nama. 

Svi oni koji su progutali otrov države trebaju biti svjesni da su dobrovoljno dopustili da im se um i tijelo promijene na nebrojeno mnogo načina, što će vjerojatno imati velike loše posljedice sada iu budućnosti, uključujući bolest. , sakaćenje, mentalna nesposobnost, bolest i smrt. Ova stvarnost je već očita, jer velike štete i smrtni slučajevi iz “nepoznatih” uzroka vrtoglavo rastu; u većem dijelu zapadnog svijeta i diljem planeta u određenim područjima. To nije slučajno niti prirodno; to je planirani ishod.

Ova postavka je neophodna za vladajuće “elite” i njihove vladine sluge da polažu pravo na vlasništvo nad svom imovinom, novcem i ljudima širom svijeta. Kao što je mnogo puta rečeno, oni koji kontroliraju hranu, novac i zalihe energije kontrolirat će svijet. To je upravo ono što se događa pred našim očima, a samo buđenje i spoznaja te činjenice može promijeniti dovoljno umova da se ova tiranska sila zaustavi na vrijeme. Na svakom pojedincu je da prepozna ovaj rizik, te odluči da ne sudjeluje u ovom uništavanju čovječanstva.

Otvorite svoj um i tražite istinu, umjesto da ostanete robovi i marionete ovog sustava planirane svjetske dominacije. Moje je promišljeno mišljenje da je ostalo vrlo malo vremena prije nego što ovaj napad na čovječanstvo dosegne razinu bez povratka. Izađite iz kontrolirajućeg narativa i dođite do vlastitih zaključaka prije nego bude prekasno. Iako se ovo može činiti obeshrabrujućim, pa čak i nemogućim, nemojte se oslanjati na glupi idiotizam koji je grupno razmišljanje, politika, glasovanje i potraga za lažnim i dvoumnim ološem zvanim “lideri”. Prestanite se skrivati ​​od takvih očitih spletki zla. Da bi se suočio s ovim neprijateljem, prvo se mora suočiti sam sa sobom, prihvatiti nedostatke koje ćeš pronaći i nastojati popraviti svoj vlastiti dom,

To ludilo možemo nadvladati, ali samo ako i kada veliki broj pojedinaca ustane i izazove sadašnje stanje. Upamtite da poslušnost vlasti znači samo da ste postali rob, dok će vas neposluh toj istoj državi osloboditi.

“U početku je čovjek bio rob bogova. Ali im je raskinuo okove. Zatim su ga porobili kraljevi. Ali im je raskinuo okove. Bio je porobljen svojim rođenjem, svojom rodbinom, svojom rasom. Ali im je raskinuo okove. Izjavio je svoj svojoj braći da čovjek ima prava koja mu ni bog, ni kralj, ni drugi ljudi ne mogu oduzeti, bez obzira na njihov broj, jer je njegovo pravo čovjeka, a iznad ovoga nema prava na zemlji. . I stajao je na pragu slobode, za koju je krv vjekova prolivena za njim.”  ~ Ayn Rand, himna

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp