Francuski političar poručio: “Predsjednik Macron i većina zastupnika nisu uopće cijepljeni


Francuski predsjednik Macron i većina francuskih zastupnika nisu cijepljeni protiv Corone. Izjavio je to Jean Lassalle, donedavni zastupnik u francuskom parlamentu, u intervjuu za NTD Français. Snimke razgovora naširoko su se dijelile, posebice kod francuskih Twitteraša.

U Francuskoj su na snazi ​​drakonske corona mjere. Covid propusnice bile su čak obavezne u određenim trgovačkim centrima u kojima se nalaze mnogi supermarketi. Kao rezultat toga, ljudi nisu mogli ići u kupovinu jer nisu primili dovoljno cjepiva.

Lassalle nije znao da Macron i većina francuskih zastupnika nisu bili cijepljeni. I sam je primio cjepivo Johnson jer se kao saborski zastupnik osjećao dužnim i zbog toga duboko žali. “Cjepivo me skoro ubilo”, rekao je.

Političar je nakon cijepljenja protiv covida morao na četiri operacije srca. Kad je ove godine sudjelovao na francuskim predsjedničkim izborima, rekao je da se razbolio, ali nitko ga nije poslušao. Zapravo su ga htjeli ušutkati.

“Barem ste dokazali da cjepiva imaju ozbiljne nuspojave”, odgovorio je novinar Ying Huang.

“Vrlo ozbiljne nuspojave”, rekao je Lassalle. “Skoro sam umro.”

Ranije je belgijska odvjetnica Carine Knapen izjavila da je osobno uvjerena da niti jedan političar nije cijepljen protiv Corone. “U najgorem slučaju, dobili su placebo”, rekao je Knapen. “Farmaceutski divovi, naravno, točno znaju koje bočice sadrže pravu tvar, a koje sadrže fiziološku otopinu.”

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp