EU odustaje od oba plinovoda Sjeverni tok: Stranke sustava u Bruxellesu glasaju za potpunu propast


Sada bi trebalo biti službeno. Sjeverni tok 1 i 2 nisu popravljeni. Prošlog je tjedna EU parlament već glasovao o daljnjem postupku s dva plinovoda. Bez puno razmišljanja jednostavno su odlučili odustati od projekta, a CDU/CSU, SPD, Zeleni, FDP i ostale režimske strane koje čine uvjerljivu večinu u parlamentu, glasali su za. To u prijevodu znači: daljnji rast cijena plina i daljnju deindustrijalizaciju Njemačke i Europe.

Europa na putu u ponor

Njemačka, Austrija i cijela Europa trpe samoubilačke sankcije Rusiji. Industrija bankrotira ili migrira u SAD, koji njemačke poduzetnike mami jeftinom energijom i dobrim uvjetima, tradicionalne tvrtke koje su već preživjele ekonomske krize i dva svjetska rata, neće preživjeti program osiromašenja sustava. Time je zapečaćena sudbina Njemačke kao jedne od najvažnijih industrijskih zemalja.

Ovo glasovanje vrlo jasno pokazuje da stare stranke jednostavno nisu zainteresirane za promicanje interesa vlastite zemlje, pa čak ni Europe. Otvorili su vrata sve većem siromaštvu i zabili nož u leđa vlastitim građanima.

Bernhard Zimniok, zastupnik AfD-a u Europskom parlamentu, u videu je izvijestio o glasovanju i pokušaju zataškavanja od strane Bruxellesa:

“Kreativno” uništenje Europe

Buduće osiromašenje Njemačke i cijele Europe vjerojatno je potpuno u interesu onih snaga koje imaju nešto sasvim drugo za svijet. S uništenjem europskog kontinenta, stvoreno je pogodno tlo za Veliko resetiranje. Narodi su razjedinjeni i rascjepkani masovnim migracijama, ekonomija je praktički nepostojeća, stanovništvo je osiromašeno i oskudno.

“Nećeš posjedovati ništa” jedna je od dogmi budućnosti koju je WEF pustio u opticaj. Nitko neće dobrovoljno predati svoju imovinu, a uzimanje iste nije moguće bez izazivanja ogorčenja ljudi. Drugačije je u slučaju velike krize, možda i rata, gdje na kraju – osim rijetkima – nitko ne ostane bez ičega. Distopijski “vrli novi svijet” može se izgraditi na takvim temeljima.

Nakon završetka “Sjevernog toka” više se ne mora postavljati neugodno pitanje tko je odgovoran za teroristički napad na naftovode.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp