Direktor La Quinta Columne: Cijepljeni ljudi su nova robovska vrsta nano-čipiranih biorobota


Direktor La Quinta Columne – Ricardo Delgado, iznio je šokantne tvrdnje i dokaze proizašle iz njegovih istraživanja, koji nam pokazuju da je u Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson cjepivima pronađena nano-tehnologija koja emitira Mac adrese.

Ricardo Delgado iz “La Quinta Columne” u svom je kratkom izlaganju iznio dokaze da korona virus nazvan Covid-19 Sars Cov-2 nikada nije postojao, već da je rezultat kampanje cijepljenja protiv gripe još 2019. godine, tik prije izbijanja pandemije.

Tada je našim starijim sugrađanima kroz to “cjepivo” navodno protiv gripe namjerno ubrizgavan grafen oksid, kako bi pod djelovanjem EMG zračenja 4g, 4g+ i 5g mreže oboljevali i počeli masovno umirati, sve s ciljem stvaranja uvoda i narativa priče o novom “smrtonosnom corona virusu” zbog kojeg se svi moramo “cijepiti” kako bismo se spasili.

Konačni cilj ovog globalnog zločina protiv čovječanstva je stvaranje nove robovske vrste od “cijepljenih” (nanočipiranih) kojima će biti oduzeta bilo kakva autonomija volje, slobode misli, kao i osobnih emocija! Rojevi ovih novih biorobota bit će robovske vrste globalne tehnokratske oligarhije, a da toga neće biti niti svjesni.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp