Stvari se nikada ne vraćaju u normalu


One ljude koji govore istinu moćnici opisuju kao teoretičare zavjere. Možda bi se rado prisjetili Occamove britve. Kada se čini da se mnoge stvari događaju istodobno, najjednostavnije objašnjenje obično je ono točno.

 1. Nitko s funkcionalnim moždanim tkivom ne želi zadržati sankcije protiv Rusije ili nastaviti opskrbljivati Ukrajinu bombama i mecima vrijednim milijarde funti koje si ne možemo priuštiti. Nitko ne želi neto nulu. Ali 0,01% je preuzelo kontrolu, koristeći lude kultiste kao oružje za teroriziranje političara, medija i investitora da prihvate ove lude ideje. Zašto su mnogi šutjeli i dopustili luđacima da preuzmu vlast? Sram ih bilo. Sami su ispleli svoje omče.
 2. Srednju klasu i radničku klasu uskoro će zamijeniti klasa robova. Svatko tko poriče ovu mogućnost vjerojatno je već pripadnik klase robova.
 3. Nacionalno kazalište u Ujedinjenom Kraljevstvu priopćilo je da Shakespeareovim dramama trebaju glumci sa stranim naglaskom kako bi predstavljali modernu Britaniju. Glasnogovornik je rekao da bi ‘scenski nastupi trebali više uključivati niz jezika koji se govore’ te da bi to moglo uključivati glumce koji su napustili Ukrajinu. Vjerujem da je cilj onih koji žele ukinuti našu kulturu i našu povijest ukinuti naš ponos na našu baštinu. Urotnici znaju da se robovima ne smije dopustiti da gledaju unatrag ili da se ponose svojom poviješću. (U međuvremenu, ne vidim da Comedie Francaise angažira mnoge škotske ili cockneyjske glumce da zadave Molierea.)
 4. Oni koji tvrde da se ne boje kulture otkazivanja nisu otkazani. Jedna od publikacija o ladicama za otpatke neki je dan nosila naslov koji je glasio ‘Ne bojim se kulture otkazivanja’. Nisu ti otkazali, ljubavi, ako možeš govoriti o otkazivanju u nacionalnim novinama. Oni među nama koji govore istinu o covidu i ostalima cenzurirani su, zabranjeni, demonizirani i ušutkani. Doista smo otkazani. Usput, lako je vidjeti tko je dio zavjere ako pogledamo tko nikada nije dopustio potpunu i pravilnu raspravu o otrovnim ubodima covida. (Da se zna, nisam bio na GB News. Nisam pozvan. Svejedno ne bih išao.)
 5. NHS je poslao Antoinette pismo pozivajući je na pregled dojki kako bi se utvrdilo ima li rak. Budući da isti dio NHS-a već tri godine liječi njezin rak dojke, pomislili biste da bi im bilo dovoljno stalo da znaju, zar ne? Možda trebaju uložiti u računalo. Ili, umjesto da potroše 40 milijuna funti na beskorisne službenike za raznolikost, mogli bi potrošiti 40 milijuna funti na podučavanje osoblja o važnosti brige.
 6. Postoje idioti koji kažu da fosilna goriva možete proizvoditi u svojoj kuhinji. To su isti oni idioti koji govore da nema klica i zaraznih bolesti i da svi moramo jesti meso čak i ako uzrokuje rak. I oni su isti idioti koji kažu da je zemlja ravna. Vjerojatno vjeruju i u Zubić vilu. Svako selo treba idiota, a danas su idioti često kontrolirana opozicija. Pretpostavljam da su ove neobranjivo neznanstvene ideje usvojili i promicali uvelike, i s predumišljajem, sami zavjerenici jer znaju da će izazvati zabunu – i spriječiti razumne znanstvenike i liječnike da prihvate istinu o lažnoj pandemiji, otrovnoj udarcima i opasnostima društvenog kredita.
 7. Bojim se da niti jedan od mojih videozapisa trenutno nije dostupan na www.vernoncoleman.org . YouTube je zabranio, cenzurirao i uklonio sve moje videozapise (koji me doživotno zabranio – čak mi je zabranio pristup njihovoj stranici i gledanje videa drugih ljudi). I hakeri su skinuli moje videozapise s BrandNewTubea – pritom srušivši cijelu stranicu. BNT je prethodno bio upozoren da će stranica biti u opasnosti ako se moji videozapisi ne uklone. Prvo sam pretpostavio da su snimke na BNT-u uklonili hakeri. Sada sumnjam da je uklanjanje videozapisa bilo službenije i nema smisla raditi više videozapisa da bi se oni uklonili. Kopije mnogih mojih videozapisa dostupne su na drugim stranicama kao što je Bitchute, a skripte svih mojih videozapisa dostupne su na obje moje web stranicewww.vernoncoleman.com i www.vernoncoleman.org . Mnogi od scenarija također su dostupni u dvije knjige Covid-19: The Greatest Hoax in History  i Covid-19: Exposing the Lies  – obje se mogu kupiti u knjižari na www.vernoncoleman.org
 8. Zanimljivo je da iako je većina poreznih promjena koje su unesene u katastrofalni mini proračun poništena, nije ukinuto ukidanje ograničenja na bonuse bankara.
 9. Napravio sam video 1. srpnja 2020. godine pod naslovom Izgladnjivat će nas i smrznuti do smrti . Video je, naravno, odavno nestao. Ali, transkript je dostupan onima koji su se tada smijali.
 10. U Zapadnoj Australiji postoje planovi za prijedlog zakona o izvanrednom stanju koji će vladi dati ovlast da prisili ljude na testiranje na covid ili injekcije, ovlast da prisilno stavi ljude u karantenu u koncentracijske logore ili u kućni pritvor, da oduzme imovinu ili vozila, da uništi zgrade , vozila, usjevi i životinje; zabraniti kretanje; isključiti struju ili druge izvore goriva, oduzeti hranu, gorivo i vodu. Covid službenici mogu izdati kazne od 1.000 do 20.000 dolara za građane koji se ne pridržavaju pravila. Kazne se mogu povećati do 50.000 dolara ako pojedinci iskoriste svoje pravo na obranu na sudu. Sve ovo za gripu.
 11. Zakoni u Queenslandu zabranit će liječnicima da izražavaju svoje stavove o zdravstvenim pitanjima. Tamošnja će Vlada imati moć ušutkati liječnike koji se ne slažu sa službenim stavom. U praksi to nije ništa novo. Liječnici diljem svijeta već se neko vrijeme kažnjavaju zbog izražavanja svojih stavova o kontroverznim medicinskim tretmanima – čak i kada dokazi pokazuju da su ti tretmani štetni.
 12. Charlesu, navodnom kralju Engleske i ostalima, dopušteno je provjeriti zakone u Škotskoj jer bi zakoni mogli utjecati na stanare na njegovom imanju u Balmoralu. Charliejevoj majci, kraljici Elizabeti II., navodno je dopušteno provjeriti najmanje 67 zakona koji su utjecali na njezinu osobnu imovinu i moć. Hoće li netko, molim vas, iskopati O.Cromwell Esq. Očito nam je potreban.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp