Stotine tisuća Nijemaca diljem zemlje prosvjeduju protiv NATO-a i traže ukidanje sankcija Rusiji


Njemački narod se ne smiruje i gotovo svakodnevno masovno prosvjeduje protiv Scholza, NATO-a, inflacije, EU birokrata za koje tvrde da su ih opljačkali i traže da Njemačka stane uz Rusiju i ukine sankcije koje im štete, a kao simbol otpora prema dpmaćem režimu i globalistima oni nose ruske zastave. Danas je na ulicama Berlina, Stuttgarta, Dusseldorfa, Hannovera, Stuttgarta, Dresdena, Frankfurta i drugih gradova koje ne predvodi nitko (iz oporbe) stotine tisuća pobunjenih ljudi.

Na prosvjedu su njemačkoj vladi poručili da neće plaćati nenormalno visoke račune za energiju, već da država treba pokriti svu razliku u odnosu na prošlu godinu. Osim toga, protive se drastičnom poskupljenju hrane, koja je u supermarketima niža nego u Srbiji, ali Nijemci, za razliku od nas, neće čekati da ih režim dovede na prosjački štap. Traže hitno povećanje minimalne plaće zbog visoke inflacije.

Nijemci se oštro protive projektu Ursule i Gatesa postavljanja nuklearnih elektrana diljem Njemačke i Europe, traže da se zatvore sve stare nuklearke u zemlji, a nove s nuklearnim reaktorima iz tvrtke Billa Gatesa, koje reklamiraju EU birokrati – zakonom zabrane, kao što je to učinila Austrija, koja je zbog toga podnijela kaznenu prijavu protiv Ursule von der Leyen.

Prosvjedi se održavaju u brojnim gradovima, a sudionici nose transparente i uzvikuju parole protiv kancelarke Šolc, Ursule, koju nazivaju “ološem koje je opljačkalo Europljane”, cijelo vrijeme skandirajući protiv NATO pakta i EU.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp