Stravične Covid mjere u Kini: Ljude se doslovno poput stoke trpa i zatvara u kaveze


Za propalog austrijskog kancelara ÖVP-a Sebastiana Kurza, Kina je još uvijek bila uzor 2019. godine. Smatrao je da bi “kineski poredak” donio prosperitet i da bi možda mogao biti ekonomski uspješniji od demokratskog Zapada. A “kineski poredak” pokazuje maksimum prijezira prema ljudskim bićima. Prije nekoliko dana u Covid kampu preminula je jedna 14-godišnjakinja. Kineski cenzori očajnički pokušavaju zataškati cijeli taj incident.

Aktualni predsjednik Xi Jinping je nakon njegova trećeg reizbora postao najdugovječniji kineski vladar nakon Maoa. On suvereno vlada svojim narodom željeznom šakom.Usput, ne samo u Kini: ekstrateritorijalne snage kineske policijske postoje u desecima europskih zemalja.

Diljem Kine, Komunistička partija postavila je karantenske kampove u kojima je nevjerojatna gužva. Ako QR kod na mobitelu pokazuje “crveno”, to znači da je osoba prisilno dovedena – ako treba i pod prijetnjom oružja. U jednom od brojnih videa možemo vidjeti Kineza kojeg Covid redari preuzimaju s javne željezničke postaje pod strogim zaštitnim mjerama karantene.

Logorska politika dovodi do brojnih smrti

Djevojčica koja je odvedena na ovaj način sada je umrla u Ruzhou sa samo 14 godina. Razlog njezine smrti nije poznat, ali komentatori kažu da je bila prepuštena sama sebi i da joj je bila uskraćena bilo kakva liječnička pomoć. Prije mjesec dana, kombi koji je prevozio kineske državljane u kazneni kamp – karantenski kamp za pomilovanje – sudjelovao je u prometnoj nesreći u Guizhouu. Umrlo je 27 osoba.

Fotografija prikazuje 14-godišnjakinju koja je morala umrijeti u kineskom izolacijskom kampu u Ruzhou bez medicinske skrbi. Kineski cenzori očajnički pokušavaju izbrisati njezine slike i ovu priču s interneta.

Potpuno apsurdne i neljudske mjere prisile

Jednostavno je apsurdno što komunističko vodstvo radi građanima Kine. Ipak, ne treba preuranjeno odmahivati ​​glavom. Od ovakvih uvjeta dijeli nas samo nekoliko koraka, pokazuju i dosadašnje korona mjere. Gotovo sve mjere bile su bez argumenata i uzrokovale su više štete nego koristi, bilo da se radi o karanteni, obveznim maskama, obveznom testiranju ili obveznom cijepljenju. Svjetski čelnici izgubili su i kompas, i mjeru i cilj – ili pak imaju neke sasvim druge planove.

Ovaj video prikazuje uklanjanje Kineza u preuređenom (prenamijenjenom) transporteru za životinje.

Ovaj video prikazuje plastične kutije u kojima Kinezi moraju čekati da budu odvedeni u zloglasnu karantenu.

Video u nastavku prikazuje stanovnike Guangzoua koji su pod oružanom prijetnjom odvedeni iz svojih domova u karantenske kampove.

Mala djeca u kavezima

Sljedeći videozapisi prikazuju malu djecu koja se drže u kavezima oblijepljenima folijama gdje sa svojim roditeljima čekaju odvođenje u karantenske kampove, dok se kasnije u zatvorenim komorama kampova djeca vesele dostavljenoj im hrani, uzvikujući xie xie (hvala na kineskom) u tim tzv. kampovima.

U akciji prikazanoj u nastavku, stanovništvo cijelog grada je bilo prisiljeno  otići u logor. U toj akciji angažirano je 1200 autobusa i tisuće naoružanih stražara.

Karantenski kamp prikazan ovdje također je namijenjen za etničko čišćenje – rečeno je da su tamo internirani uglavnom muslimanski Ujguri.

Diktatori u Kini uživaju u slobodi, čak i ako milijuni umiru

Kina je kroz povijest imala problem s ograničavanjem moći svojih vladara. To je u biti fašistički val u kojem svatko od vladara samo provodi svoje naredbe – bez obzira na posljedice. Na primjer, 1958. godine, kineski nacionalni heroj – vođa Mao Zedong naredio je iskorjenjivanje vrabaca u Kini jer su bili odgovorni za propadanje usjeva. 

Masovno ubijanje životinja bilo je opravdano time da se štetočine mogu eksponencijalno umnožiti. Ta je mjera u konačnici dovela do katastrofalne gladi, ubivši 15 do 55 milijuna ljudi. Ova priča također pokazuje kamo uvijek vodi komunistički konformizam: u masovno osiromašenje i smrt. Ostaje za vidjeti kakve će biti dugoročne posljedice kvazikomunističkog prisilnog cijepljenja čovječanstva mRNA cjepivima.

Dio Maove kampanje koja je dovela do masovnih smrti bila je i “antidesničarska kampanja”, koja jasno podsjeća na današnju politiku u Njemačkoj i Austriji. U procesu se 1-2 milijuna Kineza uglavnom proizvoljno klasificiralo kao “desničare” i bilo je zatvoreno u logore ili pogubljeno. 

Zapravo, jednostavno su imali različita mišljenja ili su pripadali različitim političkim strankama. U Kini je desetljećima kasnije utvrđeno da je ovaj progon i ubijanje bližnjih zbog njihovog navodnog stava bila pogreška. Očigledno, to tek treba doživjeti u srednjoj Europi, jer se tu sve više lijevih radikala s jasno maoističkim osjećajima ubacuje na važne položaje.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp