Christine Anderson – Akcijski plan EU je prioritetno cijepljenje za necijepljene i trudnice


Europska komisija priprema posebne strategije cijepljenja za nadolazeću zimu. To uključuje “razotkrivanje dezinformacija” za promicanje povjerenja u cijepljenje među necijepljenima. Osim toga, necijepljene treba sotonizirati. Prioritetno bi se trebale cijepiti trudnice, prenosi RT.

Na tiskovnoj konferenciji prošlog tjedna, europarlamentarka Christine Anderson (AfD) komentirala je novi akcijski plan EU-a za pandemiju COVID-19. Iako je sada farmaceutska tvrtka Pfizer morala priznati da cjepivo ne može spriječiti zarazu ili prijenos, Europska komisija nastavlja s akcijom i planiranjem cijepljenja kao da se ništa nije dogodilo. Čak i u akcijskom planu EU-a pod naslovom “Odgovor EU na COVID-19 – priprema za jesen/zimu 2023.”, usvojenom za zimsku sezonu, fokus je i dalje bio na injekcijama mRNA, izjavila je Christine Anderson. Poslušajmo što je sve rekla na spomenutoj tiskovnoj konferenciji.

Akcijski plan stoga uključuje razvoj učinkovitih komunikacijskih strategija za promicanje dodatnih injekcija. Stoga bi, rekla je Anderson, fokus trebao biti na necijepljenoj skupini koju će se sada pokušati još intenzivnije motivirati na cijepljenje razotkrivanjem njihovih “dezinformacija”. “Žele povećati povjerenje u cijepljenje opovrgavanjem lažnih informacija i dezinformacija”, objasnila je Anderson.

Ali, rekla je, sama Komisija EU-a, zajedno s Big Pharmom i zapadnim vladama, govorila je ljudima laži radi zarade na račun poreznih obveznika. Strategija također uključuje vršenje pritiska na one koji odbijaju cjepivo označavajući ih kao “anti-zapadnjake” i “anti-EU” : “Dakle, svatko tko ne želi primiti injekciju ovog ‘cjepiva’ je protiv Zapada i EU.”

Time je, dodala je Anderson, htjela podsjetiti ljude da se slogan “Moje tijelo, moj život” čak pojavio u njihovim krugovima. Prema njezinim riječima, necijepljenje je prohumano i “protiv globalističkih elita”. Necijepljene osobe dale su do znanja globalnoj eliti da nisu poslušnici i time pokazali svoj stav prema globalnoj agendi masovnog i prisilnog cijepljenja i zato ih se sada želi pod svaku cijenu prisiliti na cijepljenje i sotonizirati ako se ne pokore, proglašavajući ih protivnicima Zapada i EU. Biti cijepljen u prijevodu znači biti za Zapad i EU, a biti necijepljen znači biti protivnik Zapada i EU. Koje li klasifikacije. Presmiješno.

Dodala je da je akcijskim planom također cilj proširiti mjere i cijepljenja na gripu, kako bi se u budućnosti mogao napraviti popis mjera i za epidemije gripe. Anderson je opisala određivanje prioriteta u kampanji cijepljenja protiv Corone ove zime kao posebnu “okrutnost”. Uz davanje prioriteta osobama starijim od 60 godina i starijim osobama s već postojećim bolestima, oni su izričito usmjereni na trudnice, rekla je Anderson o akcijskom planu:“Ranjiva skupina među onima koji bi trebali primati ovo novo cjepivo kao prioritet su trudnice.”

To je posebno “za osudu” jer se ne zna kakav će učinak cjepivo imati na nerođeno dijete. S tim u vezi, rekla je, upada u oči da je natalitet pao od početka Corona mjera, iako još nije poznat razlog tome. Ukratko, Anderson je izjavila da će Europska komisija nastaviti gurati “što god da je njezin krajnji cilj”.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp