Novi premijer Velike Britanije povezan je sa Svjetskim ekonomskim forumom i Klausom Schwabom


Je li kralj Charles umiješao svoje duge prste i pomogao zamijeniti Liz Truss s Rishijem Sunakom na mjestu premijera Ujedinjenog Kraljevstva u ime Bečkog gospodarskog foruma (WEF)?!

Kralj Charles i novi premijer Velike Britanije, Rishi Sunak, imaju duboke, dugogodišnje veze sa Svjetskim ekonomskim forumom (WEF) i bliski su “prijatelji” tvorca Velikog resetiranja, Klausa Schwaba.

Tijekom pandemije, Charles je hvalio plan Svjetskog ekonomskog foruma “Veliko ponovno postavljanje”, pozdravljajući pojavu bolesti kao savršenu priliku za preuređenje svjetske ekonomije i uvođenje “četvrte industrijske revolucije” koja bi transformirala vladu, poslovanje i svakodnevni život.

Dugogodišnji sudionik samita WEF-a u Davosu, kralj Charles već je desetljećima otvoreni zagovornik globalne klimatske agende, koja uključuje masovno smanjenje stanovništva.

S monarsima poput kralja Charlesa u svojim redovima, Svjetski ekonomski forum otvoreno objavljuje svoje planove za “zauzimanje” položaja moći u poslovanju i vladi, slijedeći svoj krajnji cilj istinskog fašizma, spajanja korporacija i države na globalnoj razini.

Poput kralja Charlesa, novi premijer Ujedinjenog Kraljevstva, Rishi Sunak, duboko je vezan za Svjetski ekonomski forum, osobno i ideološki.

Bivši bankar Goldman Sachsa s bogatstvom većim od onog kralja Charlesa, Rishi Sunak kaže da će kao premijer provoditi klimatske inicijative WEF-a, među ostalim politikama koje podržava Schwab.

U videu Svjetskog ekonomskog foruma objavljenom na YouTube kanalu u studenom 2020., Sunak, tadašnji kancelar u vladi Borisa Johnsona, govorio je o svom radu sa WEF-om na njihovoj globalnoj reviziji klime, koju koriste za “preoblikovanje našeg gospodarstva”.

Prema Sunaku, on “usko surađuje s vladama diljem svijeta” na provedbi WEF-ovog “kritičnog” plana klimatskih promjena, koji uključuje “neto-nultu” emisiju ugljika.

Sada, 2022., dolazak njegove klimatske agende u Downing Street opisan je kao “zeleni puč”, a njegova politika usmjerena na WEF toliko je ekstremna da je čak proglašena prijetnjom britanskoj nacionalnoj sigurnosti.

Stroge kontrole emisija ugljika koje su zagovarali Rishi Sunak, King Charles i WEF često su bile središnje u planovima za smanjenje stanovništva.

Kao veliki zagovornik digitalnih valuta Središnje banke, Sunak se smatra ključnim igračem u nastojanju da se stvori bezgotovinsko društvo u kojem svaku financijsku transakciju nadziru globalne vlade.

Sunakov svekar suosnivač je indijskog tehnološkog diva Infosys, a Sunakova supruga također ima udio u tvrtki, kojoj Sunak duguje veliki dio svog bogatstva.

Infosys je usko povezan sa Svjetskim ekonomskim forumom na globalnoj razini, a tehnološka tvrtka čak je pomogla implementirati sustav društvenog bodovanja u komunističkoj Kini.

Profil posvećen Sunaku javno se pojavljuje u WEF-ovom online članskom indeksu.

Ranije ove godine, Sunak se suprotstavio Liz Truss da bude šefica vladajuće Konzervativne stranke i izgubio je, a Truss je preuzela mjesto premijera i formirala vladu koja je trajala samo šest tjedana, najkraće u povijesti Ujedinjenog Kraljevstva.

U anketama Konzervativne stranke, politički insajderi i zastupnici većinom su podržavali Sunaka, dok su obični članovi podržavali Trasa.

Trasova je podnijela ostavku nakon što je njezin proračun za smanjenje poreza navodno bacio britansko gospodarstvo u kaos i prouzročio krah tržišta.

Njezini pristaše optuživali su sumnjive financijske oligarhe, poput Svjetskog ekonomskog foruma i njihovih suradnika, da koriste svoju financijsku moć kako bi manipulirali tržištima u slobodni pad i natjerali Liz da ode s položaja, nezadovoljni što nisu dobili Rishija Sunaka za premijera prvi put.

Kada je Truss podnio ostavku, to je prisililo glasanje za novog čelnika Konzervativne stranke, a postavljen je Rishi Sunak, pobijedivši Penny Mordaunt i propalog bivšeg čelnika stranke i premijera Borisa Johnsona.

Imenovanje Sunaka za premijera pozdravili su kralj Charles i drugi svjetski akteri.

Međutim, članovi Konzervativne stranke pobunili su se i započeli masovni egzodus iz stranke, rekavši britanskim novinskim kućama da ih je prodalo krilo globalnog establišmenta stranke

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp