Evo koje sve zastrašujuće sastojke sadrže Covid-19 cjepiva

Klub anonimnih znanstvenika prošle je godine objavio izvješće koje uspoređuje istraživanja o stvarnom sadržaju C19 ‘cjepiva’. Ovaj članak donosi nekoliko stavki – da biste pročitali cijelo izvješće, preuzmite PDF na kraju.

Uvod

Pandemija Covid-Sars2 potaknula je industrije da razviju nove lijekove koje su nazvali cjepivima. Mehanizam djelovanja ovih lijekova (kao što je objavila farmaceutska industrija zajedno s onim što je navedeno u podacima o proizvodima) jasno dokazuje da ti proizvodi nisu nikakva cjepiva, već nanotehnološki lijekovi koji djeluju kao genetska terapija.

‘Cjepiva’ su označena kao cjepiva kako bi se zaobišla pravila o osnovnim ‘lijekovima’ koja su na snazi ​​za sve lijekove, a posebno za novu eksperimentalnu biotehnologiju.

‘Cjepiva’ su patentirana, a stvarni sastojci taje se od javnosti i državnih kupaca koji koriste novac poreznih obveznika.

Potrošači se drže u neznanju o uključenim nanotehnološkim procesima, nuspojavama i mogućim nano-bio-interakcijama koje se mogu dogoditi.

Analizom nano-tehnološkim instrumentima ova studija daje informacije o stvarnom sadržaju.

Materijali i metode: Analizirana su četiri “cjepiva” razvijena za bolest Corona virus (Comirnaty di Pfizer-BioNtech, Vaxzevria by Astrazeneca, Janssen by Johnson & Johnson) , Moderna) koristeći različite instrumente i protokole pripreme prema novim nanotehnološkim pristupima.

Optički mikroskop, mikroskop tamnog polja, UV apsorbancijski i fluorescentni spektroskop, skenirajući elektronski mikroskop, transmisijski elektronski mikroskop, energetski disperzivni spektroskop, rendgenski difraktometar, instrumenti za nuklearnu magnetsku rezonanciju korišteni su za provjeru morfologije i sadržaja “cjepiva”. Za visokotehnološka mjerenja i brigu o istrazi aktivirane su sve kontrole i usvojena referentna mjerenja kako bi se dobili validirani rezultati.

Analiza: ekološki skenirajući elektronski mikroskop spojen s rendgenskom mikrosondom energetskog disperzijskog sustava

MODERNA

 • Mješoviti entitet (organsko-anorganski) identificiran u Moderninom “cjepivu”. To je supstrat na bazi ugljika u koji su ugrađene neke nanočestice. Nanočestice se sastoje od aluminija-bakra-željeza-klora.
 • Mnoga su strana tijela identificirana sferičnom morfologijom s nekim šupljinama u obliku mjehurića. Sastoje se od silicija, olova, kadmija i selena. Ovaj vrlo otrovni sastav podsjeća na kvantne točke (kadmijev selenid).
 • Entitet od 100 mikrona koji podsjeća na grafen . Sastoji se od ugljika i kisika s kontaminacijom dušika, silicija, fosfora i klora.
 • Entiteti na bazi ugljika u Moderna “cjepivu” pomiješani s agregatima ispunjenim česticama aluminij-silikata.


PFIZER

 • Oštri ostaci od 20 mikrona duljine identificirani u Pfizerovom “cjepivu”. Sastoje se od ugljika, kisika, kroma, sumpora, aluminija, klorida, dušika.
 • Čudno strano tijelo, sigurno napravljeno s čudnim rupama na površini. Bijeli ostaci sastoje se od ugljika, kisika, aluminija, silicija, kalcija, magnezija, klora i dušika.
 • Krhotine identificirane u Pfizerovom “cjepivu”. Bijela čestica duga 2 mikrona sastoji se od bizmuta, ugljika, kisika, aluminija, natrija, bakra i dušika.
 • Organski (ugljik-kisik-dušik) agregat s ugrađenim nanočesticama bizmut-titan-vanadij-željezo-bakar silicij-aluminij ugrađen u Pfizer “cjepivo”
 • Tijelo dugo 50 mikrona misteriozna je prisutnost u cjepivu. To bi mogao biti parazit tripanosoma od kojih je nekoliko varijanti smrtonosno’ .

JOHNSON & JOHNSON

 • Prikazuje organsko-anorganski agregat (vidi dolje) identificiran u Johnson “cjepivu”. Čestice su sastavljene od nehrđajućeg čelika i međusobno su zalijepljene “ljepilom na bazi ugljika”. Ovaj agregat je magnetski i može izazvati biološke probleme unutar krvotoka zbog mogućih interakcija s drugim dipolima.

ASTRAZENECA

 • Projektirani agregat nanočestica željezo-krom-nikl (nehrđajući čelik) ugrađen u “cjepivo” Astrazenece

ANALIZA: XRF instrumentacija

ASTRAZENECA

 • Histidin
 • saharoza,
 • PEG (polietilen glikol)
 • Etilenski alkohol.

U tehničkom listu ovog “cjepiva” deklarirano je samo prisustvo PEG-a.

ANALIZA: OPTIČKI MIKROSKOP

– Ovo su radovi dr. Campra sa Sveučilišta Almeria, pogledajte njegovo cijelo izvješće ovdje

PFIZER

Ove su slike dobivene pomoću 100X i 600X optičke mikroskopije (normalni mikroskopi)

 • S lijeve strane vidimo slike dobivene Pfizerovim cjepivom
 • S desne strane vidimo vizualno podudaranje iz poznatih izvora.

   

  ASTRAZENECA

  • Projektirani agregat nanočestica željezo-krom-nikl (nehrđajući čelik) ugrađen u “cjepivo” Astrazenece

  ANALIZA: XRF instrumentacija

  ASTRAZENECA

  • Histidin
  • saharoza,
  • PEG (polietilen glikol)
  • Etilenski alkohol.

  U tehničkom listu ovog “cjepiva” deklarirano je samo prisustvo PEG-a.

  ANALIZA: OPTIČKI MIKROSKOP

  – Ovo su radovi dr. Campra sa Sveučilišta Almeria, pogledajte njegovo cijelo izvješće ovdje

  PFIZER

  Ove su slike dobivene pomoću 100X i 600X optičke mikroskopije (normalni mikroskopi)

   

  • S lijeve strane vidimo slike dobivene Pfizerovim cjepivom
  • S desne strane vidimo vizualno podudaranje iz poznatih izvora


Slika vodene frakcije iz uzorka Pfizerovog cjepiva (lijevo) i iz standarda reduciranog grafen oksida (rGO) (desno) (Sigma-777684). Optička mikroskopija, 100X.Slike vodene frakcije iz uzorka Pfizerovog cjepiva (lijevo) i ultrazvučno obrađenog standarda reduciranog grafen oksida (rGO) (desno) (Sigma-777684). Optička mikroskopija, 600X

ANALIZA: ELEKTRONSKI MIKROSKOP

– Ovo su radovi dr. Campra sa Sveučilišta Almeria, pogledajte njegovo cijelo izvješće ovdje

PFIZER

Promatranje TEM mikroskopom gdje su prisutne čestice grafena u Pfizerovom “cjepivu”. Difraktometrija rendgenskih zraka otkriva njihovu prirodu kristalnih nanočestica na bazi ugljika.Vodena frakcija iz ComirnatyTM uzorka. Elektronički mikroskop (TEM), JEM-2100Plus, na 200 kV

ANALIZA: SPEKTROFOTOMETAR

PFIZER

Spektar je bio kompatibilan s vrhom rGO na 270 nm.

Većina ove apsorbancije mogla bi biti posljedica ploča nalik grafenu, kojih ima u obilju suspenzije u uzorku.

Ovu tezu dodatno podupire visoka fluorescencija iz uzorka s maksimumom na 340 nm, u skladu s vršnim vrijednostima za grafen oksid.

SAŽETAK

Analizirana “cjepiva” sadrže komponente koje nisu navedene u tehničkom listu i čija prisutnost izgleda nema veze s pojmom cjepiva.

Budući da nisu uključeni u dokumentaciju predočenu vladinim organizacijama (FDA, EMA, itd.) za zakonsko odobrenje u cilju komercijalizacije i ljudske upotrebe, čini se da je kontaminacija vjerojatno uzrokovana industrijskim procesom proizvodnje.

Čini se da nitko nije kontrolirao finalni proizvod prije distribucije – što znači da potrošači nisu obaviješteni o stvarnom sadržaju proizvoda.

Moguće nuspojave mogu biti posljedica ubrizgavanja tih kontaminanata u tijelo.

Mora se primijetiti da komponente koje nisu deklarirane, ali smo ih identificirali, nisu biokompatibilne, a neke imaju i mehanički učinak nakon što dođu u krvotok, posebno u kontaktu s vaskularnim endotelom.

Entiteti prisutni u “cjepivima” Pfizera i Astrazenece, identificirani ESEM slikama, mogu predstavljati rizik za ljudsko tijelo. Oni mogu biti odgovorni za stvaranje tromba, jer su trombogeni.

Daljnji rizik predstavlja ekstravazacija čestica s posljedičnim mogućim krvarenjem. Jednom kada uđu u krvotok, čestice se mogu prenijeti i do mozga. U tom slučaju pacijent može doživjeti moždani udar i/ili cerebralno krvarenje.

Ako se oštećenje endotela uzrokovano česticama dogodi u srcu, postoji velika vjerojatnost zaraze miokarditisom. Uz sve to, poznata je i toksičnost grafena.

Prisutnost organsko-anorganskih stranih tijela koja nisu biokompatibilna u krvotoku može biti odgovorna za nano-bio-interakciju koja može izazvati ozbiljne zdravstvene probleme.

Reference

Otkriće grafen oksida – dr. Campra sa Sveučilišta Almeria pogledajte njegovo cijelo izvješće https://www.notonthebeeb.co.uk/post/englis-translation-of-the-graphene-oxide-almeria-paper

Bano, I. et al , 2019. Istraživanje svojstava fluorescencije reduciranog grafen oksida s podesivim performansama uređaja, Diamond and Related Materials, Svezak 94,59-64, ISSN 0925-9635

https://doi.org/10.1016/j.diamond.2019.02.021.

Biroju, Ravi & Narayanan, Tharangattu & Vineesh, Thazhe Veettil. (2018). Novi napredak u 2D elektrokemiji—Kataliza i senzor. 10.1201/9781315152042-7. Choucair, M., Thordarson, P. & Stride, J. Proizvodnja grafena u gramskoj mjeri temeljena na solvotermalnoj sintezi i sonikaciji. Nature Nanotech 4, 30-33 (2009). https://doi.org/10.1038/nnano.2008.365

Kim et al, Seeing graphene-based sheets, Materials Today, svezak 13, izdanje 3, 2010., stranice 28- 38, ISSN 1369-7021

https://doi.org/10.1016/S1369-7021(10)70031-6

Xu et al, (2019) Identifikacija grafen oksida i njegovih strukturnih značajki u otapalima optičkom mikroskopijom, RSC Adv., 9, 18559-18564

1-Komplet za ekstrakciju RNA

https://www.fishersci.es/shop/products/ambion-purelink-rna-mini-kit- 7/10307963

2- NanoDropTM

https://www.thermofisher.com/order/catalog/product/ND-2000#/ND-2000

3- QUBIT2.0:

https://www.thermofisher.com/es/es/home/references/newsletters-and-journals/bioprobes-journal-of-cell-biology-applications/bioprobes-issues-2011/bioprobes-64-april- 2011/ the-qubit-2-0-fluorometer-april-2011.html

Cijeli analizu pročitajte na linku ispod. 

210819 – SCIENTIST’S CLUB – ANALYSIS

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp