Francuski mason 1995. godine poručio: Pomoći EMG zračenja kontaminirat ćemo krv cjelokupnog čovječanstva

Francuski mason 1995. godine poručio: Pomoći EMG zračenja kontaminirat ćemo krv cjelokupnog čovječanstva

Šokantan video iz 1995. godine  pokazuje nam poznatog francuskog masona i profesora teologije po imenu Pierre Gilbert, koji govori cjepivima koja njegove primatelje mogu pretvoriti u zombije. U biološkoj destrukciji postoje organizirane oluje na magnetskim poljima. Jedna od posljedica toga je kontaminacija ljudske cirkulacije. Što uzrokuje namjerne infekcije. To nameću zakoni koji cijepljenje čine obveznim. A ova će cjepiva omogućiti potpunu kontrolu nad ljudima. Cjepiva će sadržavati tekuće kristale koji će se nalaziti u moždanim stanicama i postati mikro-prijamnici za magnetska polja koja emitiraju vrlo niske frekvencije. I zbog tih niskofrekventnih valova zaustavljaju se ljudski umovi. Ljudi će doslovno biti pretvoreni u zombije. Nemojte misliti da je ovo hipoteza, jer to se upravo događa pred našim očima.

Rubrika “povijesna retrospektiva” u kojoj ćete vidjeti (ako već niste) francuskog masona i savjetnika predsjednika Françoisa Mitterranda, dr. Pierrea Gilberta kako govori sada već pomalo davne 1995. godine, upravo ono što nam se danas događa a što je rekao svojoj “braći” na jednom od njihovih skupova.

Prisjetite se što je rekao o “tekućim mikro kristalima” jer se radi o intervjuu insajderice i zviždačice, biološke analitičarke, Karen Kingston, čiji ćete video s prijevodom imati priliku vidjeti odmah ispod ovog. Naravno, Karen Kingston drži tiskane patente upravo o onome o čemu je Dr. Pierre Gilbert ovdje govorio.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp