COVID teroristi traže amnestiju i oprost za sve što su učinili tijekom pandemije


Covid teroristi traže amnestiju za sva svoja zlodjela počinjenih tijekom pandemije. Ali ne, neće biti pandemijske amnestije.

Sada, nekoliko mjeseci nakon što je COVID represija završila u većini zemalja, a mjere i cjepiva su se pokazala neučinkovitim, neznanstvenim i punim laži, pojedinci sada pozivaju na stvaranje” pandemijske amnezije”.

Pozivaju i na kolektivni oprost, kojim bismo svi jedni drugima trebali oprostiti sva djela koja smo činili tijekom pandemije iu ime pandemije.

Ako me pamet još služi, nismo mi ništa učinili jedni drugima, nego su države bile te koje su srpom mjerile ljude. Što se, usput, pokazalo protuustavnim.

Država, državne institucije i liječnici su ti koji su provodili mjere. Prisilili su ljude da nose maske – iako su se pokazale neučinkovitima. Na nekim maskama je pisalo da “ne štite od bakterija i virusa”.

Države su te koje su tvrdile da cjepivo protiv COVID-a nema kontraindikacija i preporučile cjepivo protiv COVID-a trudnicama. Suprotno liječničkoj praksi gdje nitko nikada nije preporučio tabletu ženama u drugom stanju.

Cjepiva nikada nisu ispravno ispitana

I podatke koje sada imamo kažu sljedeće:

  1. Stopa smrtnosti bila je oko 0,005%;
  2. Ivermektin je djelovao;
  3. Maske ne;
  4. Zaključavanja su donijela više štete nego koristi;

Zaključavanja su donijela više štete nego koristi

Iz tog razloga nema oprosta. Nema amnestije za COVID-19. Prije će to biti uspostava Strašnog COVID suda, za one koji su sudjelovali u političkoj tiraniji nad ljudima i ukidanju sloboda zarad zdravlja, mjerama i sredstvima za koje nije znanstveno dokazano da su dobri.

U tome su sudjelovale velike tehnološke tvrtke poput Facebooka, sada Mete, Googlea, Twittera i drugih.

U tome su sudjelovale nevladine organizacije poput Svjetske zdravstvene organizacije i Svjetskog ekonomskog foruma.

Ekonomske, socijalne i zdravstvene posljedice tek se sada počinju osjećati.

O nepravdi, ismijavanju i progonu onih koji su se pokušali suprotstaviti ovim apsurdnim narativima da i ne govorimo.

Izgubljeni prijatelji, obitelj, poslovi, pozicije, tvrtke, otkazivanja, deplatformacija – sve zajedno.

Zato i ne čudi da se sada povlače oni koji su sve radili “za dobrobit naroda” i radili za “pravu stranu povijesti”, a oni koji su se opirali nazivani ludima.


Što je sa životima ljudi?

Životi, ugled i karijere bezbrojnih ljudi uništeni su kako bi se nametnuo lažni narativ i stavovi koji su potom promovirani kao znanstvene činjenice.

Neće biti pandemijske amnestije

Nije važno je li netko koristio COVID histeriju u svoje političke i ekonomske svrhe ili je povjerovao u narativ i pogriješio u provođenju mjera, sada mora platiti.

Kažnjivo je i ubojstvo iz nehata. Isto tako, provođenje javnih politika koje utječu na živote ljudi, pa makar to bilo učinjeno iz neznanja i s dobrim namjerama.

Neznanje košta.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp