Iznenada preminuo Aron Carter: pjevač i mlađi brat Nick Cartera iz Backstreet Boysa


Mladi glazbenik Aaron Carter pronađen je mrtav u svom domu u Kaliforniji u subotu, imao je samo 34 godine.

“S velikim žaljenjem potvrđujemo da je Aaron Carter jutros pronađen bez reakcije u svom domu u Palmdaleu, CA”, rekao je njegov predstavnik za Page Six u subotu.

“Obitelj je obaviještena i odletjet će u Los Angeles. Aaron je pred kraj svog života naporno radio na oporavku, da bude dobar otac i da se pokupi sa svojom obitelji.”

Više izvora također je za TMZ u subotu reklo da je Carterovo tijelo pronađeno u njegovoj kadi.

Policija je navodno poslana u prostorije oko 11 sati ujutro po lokalnom vremenu nakon što su primili poziv da se muškarac utopio.

Prema TMZ-u, detektivi istražuju smrt kao ubojstvo, ali je medijima rečeno da je to standardna procedura.

Službeni uzrok smrti navodno nije poznat i vjerojatno neće biti objavljen dok se ne završi obdukcija i izvješće mrtvozornika.

Carter se proslavio kao dječja zvijezda kasnih 90-ih s hitovima poput “I Want Candy”, “Aaron’s Party” i “That’s How I Beat Shaq”. Također je bio poznat po tome što je bio mlađi brat člana Backstreet Boysa Nicka Cartera.

Policijski automobili viđeni su u subotu ispred Carterove kuće u Kaliforniji, koja je bila ograđena trakom upozorenja.

Međutim, kako je Aaron rastao, živio je kompliciran život okružen zlouporabom supstanci, problemima u vezi i problemima mentalnog zdravlja.

Nedavno u rujnu, pjevač “Fool’s Gold” otkrio je da se “dobrovoljno” prijavio u ambulantni program centra za odvikavanje kako bi pokušao vratiti skrbništvo nad svojim 11-mjesečnim sinom Princeom.

On i njegova nestalna zaručnica Melanie Martin dobili su svoje prvo dijete u studenom 2020. godine.


Aaron je ranije rekao da je tražio pomoć kako bi se nosio s “okidačima” koji su ga natjerali da poželi pušiti marihuanu, a također je priznao da je uzimao Xanax kao dio plana “reguliranih lijekova” kako bi ga “očistio od prašine”.

Zatim, prije samo nekoliko dana, zaustavila ga je policija zbog sumnje da ima DUI, piše TMZ .

No ovo nije bio prvi put da je Aaron upao u nevolje s policijom.


Ovdje se vidi Aaron na slici nakon uhićenja 2017.

Godine 2017., stipsa iz “House of Carters” uhapšen je pod optužbama za DUI i marihuanu u Georgiji, ali na kraju mu nije prijetila zatvorska kazna.

Posljednjih godina, Aaron je također dospio na naslovnice zbog svoje toksične veze s Martinom. Obje strane povremeno su iznosile optužbe za zlostavljanje jedna protiv druge.

Ranije ove godine manekenka je optužila oca njezina djeteta  da joj je  tijekom svađe slomio tri rebra. Međutim, Aaron je demantirao te tvrdnje.

Martin je kasnije na Instagramu  rekla da je izmislila “neistinite” tvrdnje jer je u to vrijeme patila od postporođajne depresije.

Aaronov predstavnik nije bio odmah dostupan za komentar o njegovoj smrti.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp