Šokantna otkrića: Otkriven patent na dronu s biološkim oružjem


Šokantna otkrića pokazuju patent na dronu s biološkim oružjem i toksične peptide znanstveno potvrđene u krvi i izmetu covid žrtava.

Deseci toksičnih peptida identificirani su i potvrđeni u tijelima žrtava COVID-a. Analiza je provedena putem HPLC-a s potvrdom molekularne mase i fragmentacije iona specifikacijom mase, objavljenom u znanstvenom časopisu i indeksiranom od strane PubMed-a.

– Identificiran je patent koji opisuje sustav za isporuku biološkog oružja iz bespilotne letjelice, dizajniran za “ubijanje 100% neprijateljskih snaga”.

– Ovaj sustav biološkog oružja drona može se opremiti otrovnim peptidima u obliku aerosola za bacanje toksina na bilo koju populaciju, u bilo kojem gradu, u bilo koje vrijeme kako bi oponašao izbijanje pandemije (nije potreban virus).

– U sustavu su smješteni i komarci koji se mogu hraniti “otrovom pogodnim za prenošenje ubodom komarca” kako bi izazvali masovnu smrt civila ili vojnika.

– Rusija je utvrdila da upravo ovakvu bespilotnu letjelicu (s kapacitetom od 20 litara tekućine i sposobnošću raspršivanja aerosola) koristi ukrajinska vlada, potpuno sposobnom za raspršivanje biološkog oružja na ruske vojnike ili civile. Pogledajte ovu priču na NewsTarget.com.

Sustav za širenje otrovnih komaraca iz zraka – US patent #US8967029B1

Zahvaljujući Dr. Tau Brauna da nas upozori na ovaj patent nakon što je završio moj nedavni intervju s dr. Jane Ruby i Dr. Bryan Ardis je gledao.

Ovaj patent, koji se lako može vidjeti putem Google patenata na ovoj poveznici, prijavio je “TMARS Associates Trustee for Toxic mosquito aerial release system CRT Trust”.

Patent opisuje sustav za ispuštanje komaraca s biološkim oružjem pomoću drona iz zraka, dizajniran za postizanje “stope ubijanja od 100%” neprijateljskih snaga. Patent također opisuje, brutalnim jezikom, “sićušne robotske uređaje” koji isporučuju patogene za ubijanje vojnika.

Na gornjoj slici patenta možete vidjeti lubanju i prekrižene kosti u donjem desnom kutu spremnika za biološko oružje, koji komarce hrani otrovnim molekulama (koje mogu biti kemikalije, patogeni ili otrovni peptidi) s ciljem da ih ciljaju putem uboda komarca ubrizgati.

“Bolest može biti vrlo vrijedan vojni alat”

Iz samog patenta (naglasak dodan):

Kroz vojnu povijest, zdravlje vojnika uvijek je bilo glavna odrednica. Vojnici na terenu mogu ispravno funkcionirati samo ako nisu bolesni, loše ili umiru od smrtonosnog virusa ili patogena. Vojnik čiji se imunološki sustav pokušava boriti protiv virusa ili patogena neće imati energije ni sposobnosti boriti se protiv drugih vojnika. Bolest može biti vrlo vrijedno vojno oruđe koje može biti razornije od najsuvremenijeg vojnog oružja i opreme.

Budući da je uništavanje neprijateljskih snaga važan vojni cilj, potrebno je razmotriti koja su sredstva dostupna da se patogeni, klice i virusi dopreme do neprijatelja.

U današnjoj vrlo naprednoj vojnoj tehnologiji postoje razne vrste malih robotskih uređaja koji mogu pokušati dovesti patogene u blizinu neprijateljskih snaga…

Ovo čudo tehnologije može prenijeti patogen, potajno ući u neprijateljsko područje, posebno pronaći pojedinačnog neprijatelja i zaraziti neprijatelja bez ikakvog upozorenja. Ovaj ultra high-tech uređaj prirode zove se komarac. Kad bi samo postojao način da vojni planeri sakupe i iskoriste moć komaraca, mogli bi lako razboljeti i ubiti velike mase neprijateljskih trupa bez ispaljivanja ijednog metka.

Sustav za formiranje aerosola od toksičnih komaraca u zraku može inokulirati veliki broj ljudi ili uništiti ili učiniti beskorisnim neprijateljske snage bez ugrožavanja vlastitih trupa.

Komarci u sustavu oblika aerosola za otrovne komarce mogu biti zaraženi različitim vrstama genetski promijenjenih bakterija kako bi se aktivirao imunološki sustav ili zaraženi otrovnim patogenima, ovisno o ciljevima. U vojne svrhe, komarci se mogu koristiti za isporuku lijeka poput malarije za izazivanje bolesti, ili mogu koristiti mnogo otrovnije ili visoko zarazne agense i viruse. Vrlo zarazan virus može uništiti 100% neprijateljskih trupa , budući da one koji nisu ugriženi zaraze njihovi suborci.

Zvuči li vam ovo poznato? Zašto je NYC imao iznenadnu “covid epidemiju” u veljači/ožujku 2020. koja se nije proširila na druge gradove u SAD-u prema predviđenoj projekciji pandemije virusa?

Ono što je ovdje fascinantno je da ovaj sustav biološkog oružja za lansiranje iz zraka znači da je moguće oponašati pandemiju bacanjem kemijskih toksina na populaciju, a da virus uopće ne postoji. Nakon što stanovništvo unese otrove, strah u medijima ih tjera da mole za cjepiva. Ta im “cjepiva” zatim ubrizgavaju upute mRNA koje mogu programirati njihove stanice da proizvode toksične peptidne proteine ​​u vlastitim tijelima, izazivajući još više simptoma i “šireći” toksične peptide na druge u njihovoj okolini. To se onda naziva “epidemija” širenja virusa, kada čak nije potreban virus da bi se postigao ovaj proces.

To ne znači da ne postoji soj virusa SARS-CoV-2 s biološkim oružjem, to samo znači da nije potreban virus da izazove prividno “izbijanje” i proširi javnu paniku oko najnovijeg patogena. Sve što smo vidjeli s takozvanom pandemijom covida-19 moglo se dogoditi i bez virusa.

“Teorija o otrovu” pojavljuje se upravo u trenutku kada znanstvenici potvrđuju prisutnost desetaka otrovnih peptida u žrtvama Covid-19

Studija objavljena u časopisu F1000 Research, indeksiran od strane PubMed Centrala i dostupna na web stranici National Library of Medicine ( https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8772524/ ) naslovljena je: Toxin-like peptida u uzorcima plazme, urina i fecesa pacijenata s COVID-19.”

Ova studija koristila je HPLC (tekuću kromatografiju) u kombinaciji s instrumentima za mjerenje mase kako bi identificirala prisutnost desetaka komponenti peptida otrova u izmetu i krvnoj plazmi žrtava Covid-19. Studija, čiji su autori Carlo Brogna i drugi talijanski istraživači, “izvješćuje o identifikaciji peptida sličnih toksinima kod pacijenata s COVID-19 pomoću tekućinske kromatografije površinski aktivirane kemijske ionizacije – masene spektrometrije mobilnosti iona u oblaku.”

Potpuni popis toksičnih peptida i komponenti peptida otrova identificiranih u tijelima žrtava Covid-19 uključuje:

Conotoxin Pu6.1 Conotoxin
Vi15a Navodni
alfa-conotoxin Qc alphaL-1 Conotoxin
10
Rho-conotoxin TIA
Kunitz-tip inhibitor serin proteaze conotoxin
Cal9.1a Alphaconotoxin Pu1.5 Conotoxin
Fla16d
Fosfolipaza A2 MALT0035C Fosfolipaza
A2 AP-
PhosphoAlipase A2 Fosfo Acid PePLA2I
BFPA
Osnovna fosfolipaza A2 PL-X
Komplementni faktor B Ba fragment
Kiseli fosfolipaza A2 homolog tekstilotoksina D lanac
Kisela fosfolipaza A2 homolog tekstilotoksina D lanac
Otrov protrombinski aktivator pseutarin-C nekatalitička podjedinica
Koagulacijski faktor V
Aktivator protrombina otrova oskutarin-C nekatalitička podjedinica
Kratki neurotoksin 4
konotoksin Cl9.6 cinkova
metaloproteinaza dezintegrin-slična halizaza
alfa-elapitoksin-Oh2b
sigma-konotoksin GVIIIA konotoksin Mr15.2 konotoksin mr3g
Contryphan
-R
Metaloprotetipi01
zmijskog otrova C natrijuretički potencirajući peptidi -tip natriuretičkih peptida Cink metaloproteinaza/dezintegrin

To uključuje “konotoksine” koji su, prema studiji, “neurotoksični peptidi izolirani iz otrova morskih puževa (roda Conus) stožastih puževa”.

Studija dodaje:

Prisutnost peptida konotoksina mogla bi objasniti pojavu mnogih simptoma (kao što su hipozmija, hipogeuzija i tipični znakovi Guillain-Barreovog sindroma) koji se vide kod nekih pacijenata s COVID-19. Njihova prisutnost može promijeniti normalno funkcioniranje ionskih kanala, nikotinskih acetilkolinskih receptora i razine acetilkolina.

dr. Bryan Ardis pokušao je upozoriti svijet na toksične peptide, a ismijavali su ga gotovo svi

Na što se to svodi? dr. Bryan Ardis je cijelo vrijeme bio u pravu. I Stew Peters također, jer je on Dr. Ardis se usudio dati pozornicu (za zapisnik: također sam intervjuirao dr. Ardisa i objavio taj intervju na Brighteon.com). Takozvana “teorija otrova” koju su drugi analitičari i promatrači odbacili ili čak ismijavali, pokazala se ključnim dijelom u razumijevanju podrijetla i prisutnosti takozvanog “covida-19”, koji bi možda bilo bolje nazvati “ COVENOM-19”.nazvan.

Pročitajte sve, nevjerojatne detalje u današnjem podcastu Situation Update. Evo sažetka onoga što je pokriveno:

– Do milijun demokrata ne može glasovati zbog ozljeda ili smrti od cjepiva
– Prvi izbori u eri genocida nakon cijepljenja
– Erupcija vulkana Tonga dosegnula je neviđeni oblak vodene pare
– Izazvat će propast usjeva diljem planeta u sljedeće 2 godine
– Stephen Colbert moli da pridružite se globalističkim iluminatima i promičite depopulaciju
– Demokrati projeciraju vlastitu agendu, tvrde da će republikanci ubijati djecu
– Polovica studenata traži SMRT za “uvredljiv” govor
– Šokantna znanstvena studija otkriva Toksične peptide u žrtvama covida
– Dr. Bryan Ardis se pokazao u pravu sa svojom “teorijom otrova”
– Sintetizirani otrovni peptidi mogu se masovno proizvoditi pomoću projektirane e.coli
– mRNA štapići mogu ubrizgati ljudima upute za proizvodnju otrovnih peptida
– Pretvaranje ljudskog tijela u tvornicu otrova i njegovo trovanje iznutra
– Sintetski otrovni peptidi mogu se masovno proizvoditi i osušeni smrzavati
– Otkriven patent za isporuku kemijskog i biološkog oružja iz zrakoplova
– Ukrajina uhvaćena u pokušaju kupnje bespilotnih letjelica dugog dometa s biološkim oružjem za raspršivanje otrova
– Američki patent #US8967029B1 opisuje isporuku bioloških agenasa za ubijanje masa
– Patent na čekanju od strane “ Sustav za ispuštanje otrovnih komaraca iz zraka CRT Trust”.
– Dizajnirano da “razboli i ubije velike mase neprijateljskih trupa”
– Virusne epidemije mogu se lažirati bacanjem toksičnih peptida na stanovništvo.

 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp