Greg Reese – Besramna izborna prijevara u Brazilu


Popularni svjetski društveni komentator Greg Reese, napravio je izvrsnu kratku reportažu o tome kako se na nedavnim izborima u Brazilu dogodila besramna krađa glasova s ciljem micanja s vlasti donedavnog predsjednika Jaira Bolsonara koji je odbio naredbe Svjetskog ekonomskog foruma i u svojoj zemlji nije sprovodio Covid mjere zaključavanja i prisilnog cijepljenja stanovništva.

Njegovo izlaganje prenosimo u cijelosti:

„Neposredno pred prve izbore, radikalna opozicija je pokušala ubiti Jaira Bolsonara. No, nisu uspjeli i predsjednik Bolsonaro je postao vodeća ikona današnjeg svjetskog lidera, odnosno čovjek iz naroda.

On je od samog svog početka govorio protiv obmane o Covid pandemiji. On se zahvalio i pružio javnu podršku brazilskim poljoprivrednicima što se nisu ugasili za vrijeme navodne pandemije i proglasio svakog Brazilca bitnim.

Sada svijet polako shvaća da je Bolsonaro bio u pravu i koliko god režimski mediji pokušavali ocrniti ga, brazilski narod ga jednostavno voli. Probuđene mase u Brazilu kao i one diljem svijeta danas očekuju izbornu prijevaru.

I izašli su na ulice širom Brazila. Narod nije voljan da ide putem Jobama-e – Putem WEF-a. Što će biti potrebno da narod bude predstavljen i što će Amerika učiniti ako se pokrade očekivati crveni val? „

IZVOR VIDEA: https://t.me/SIMUN_NEWS_ROOM

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp