Ožalošćena majka obećala da će privesti pravdu nakon smrti kćeri poslije primanje 3 doze cjepiva


Majka iz Teksasa obećala je ostvariti pravdu nakon smrti svoje zdrave, 18-godišnje kćeri koja se razboljela nakon što je primila booster dozu Covid-19 cjepiva.

  1. rujna, 18-godišnja Kayla Rose Lumpkinsotišla je spavati i više se nije probudila. Njezina majka, Renee Greer, došla ju je probuditi sljedeći dan i otkrila da je već preminula.

    “Upravo je krenula na fakultet. Bila je tako sretna. Otišla je spavati 8. rujna. Pronašla sam je mrtvu u krevetu sljedećeg jutra. Spavala je u istom položaju kao i uvijek”, napisala je Renee u Facebook grupi.

    “U potpunom sam šoku. Nije bila bolesna. Ponašala se kao ona normalna. Shrvani smo. Kao što većina vas zna, izgubio sam majku u prosincu 2021. Još se pokušavam izliječiti od toga, Osjećam se kao da je moj život gotov”, napisala je Renee u rujnu.

    Prema Renee, njezina je kći bila fizički zdrava dok nije primila booster dozu COVID-19 cjepiva.

“primila je dva [cjepiva]. Zatim je primila treću 7 mjeseci prije [8. rujna]. Svima vam kažem, bila je zdrava. Sa svojim ludim rasporedom; zbor, kazalište, tim za vježbanje, jutarnji treninzi, probe, poluvremena nogometnih utakmica, predstave, koncerti, briljiranje u njezinu čast dvostrukim kreditnim razredima, i sve ostalo što je radila, nije bilo šanse da je bolesna. Da jest, ne bi to mogla učiniti. Još uvijek čekam da nešto saznam”, rekla je.

“Obavljena je obdukcija. Čekamo da nešto saznamo. Traje do 90 dana. Na pola smo puta”, dodala je Renee.

Izvješće GWP -a : U sada izbrisanoj objavi, Renee je rekla kako vjeruje da je njezina kći umrla zbog eksperimentalnog mRNA cjepiva i zaklela se da će joj svrha života biti dijeljenje svijesti sa svima.

Ispod je izvadak:

„Pozdrav svima, ja sam majka Kayle Lumpkins. Jučer sam objavila kako je moja potpuno zdrava i atletski građena kći zaspala 8. rujna i više se nije probudila. Sada stvarno 100% vjerujem da je to zbog [cjepiva].

Još uvijek moram čekati dok ne stignu zadnja dva testa. Kad bih sada krenula s optužbama, odmah bi me pitali što je mrtvozornik otkrio. Ali duboko u sebi znam što se dogodilo.

Planiram govoriti o podcastovima i svim drugim forumima na koje mogu. Moja kći NEĆE umrijeti uzalud. Ovu tragediju učinit ću svojom svrhom u životu da širim svaki djelić znanja koji mogu da probudim ljude. Kayla bi htjela da pokušam spasiti što više života.

Ipak trebam pomoć. Moja kći je kremirana. Vjerovao sam mrtvozorniku da će obaviti svoj posao. Nadam se Bogu da je ovaj iskren i da ne pokušava sakriti stvari. Zbog onoga što se dogodilo ne vjerujem uopće nikome tko je uključen u ovaj proces. Ovo je svijetu učinjeno namjerno.

Što se tiče Kayle, mislim da ne mogu dobiti nikakva tkiva iz jedina dva uzorka koja su poslana na potrebna dva testa. Dakle, što se tiče otkrivanja patogena za testiranje itd. vjerojatno je izgubljen slučaj. Nisam znao za ništa od ovoga. Retrospektiva je 20/20.

Pa, što sad da radim? Postoji li neka medicinska stvar koju bih još mogao učiniti u ovom trenutku? Ima li što s balzamerom? Ima li nešto s osobom koja ju je pregledala? Kad taj dio mog putovanja završim, prelazim u način obavještavanja svih što se dogodilo. Ne mislim samo na ovu grupu. Mislim na sve koji će slušati i na one koji neće. Više me briga. Nije me briga što ljudi misle o meni.

U srijedu je Renee Greer objavila još jedno ažuriranje. Ispod je izvadak:

donijela sam odluku. Znam da je bilo zahtjeva za intervjue. Moj glavni cilj u ovom trenutku je osigurati da tkiva moje djevojčice budu spašena kako bi (Dr. za kojeg svi znaju) mogao učiniti svoje. Još uvijek nemam rezultate dvaju testova koje je tražio mrtvozornik. Još uvijek ih nisu napravili. Moram biti sigurna da su informacije koje imam točne.

999999999999% sam siguran da je [cjepivo] ovo učinilo. Moram provjeriti je li sve ostalo prekriženo. Proces eliminacije uvelike će odlučiti što će se dogoditi. Ako se ništa ne nađe, onda ga zovem. Ja dosita mislim da se radi o cjepivu, to je jedino što ima smisla. Moram se osloniti na činjenice. Kad sve bude gotovo, tada imam nogu na kojoj mogu stajati. Do tada intervjua neće biti. Ako se vrati neuvjerljivo, ja ću biti ta koji će vrištati priču svoje kćeri. Do tada je igra čekanja. Moram ovo ispravno napraviti. Činjenica je da je zaspala i nije se probudila. Bila je izuzetno fit. primila je 3 doze. Čekaju se još 2 testa. Zaključila je vidno utučena majka.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp