Sorosheva i Rockefellerova fondacija financiraju klimatske teroriste


Smrt njemačkog biciklista koja se vjerojatno mogla izbjeći nakon besmislene blokade ceste od strane klimatskih terorista odjeknula je u njemačkoj javnosti. Mainstream mediji su ostavili dojam da su barem prividno zainteresirani za razjašnjenje cijelog slučaja. Uostalom, otkriveno je da je njemačko ministarstvo subvencioniralo teroriste šesteroznamenkastim iznosom poreznih obveznika. Ali ono što nitko ne stavlja u usta je jednostavna istina gdje se može pratiti trag novca.

Neki su mediji nedavno objavili da je američka zaklada “Climate Emergency Fund” prikupila 3,5 milijuna eura za financiranje klimatskog terorizma. To se odnosi na sve one naizgled lude ljude koji se drže slika u muzejima ili asfalta na ulicama. Kao i kod mnogih drugih “grassroot pokreta” koje hvale ljevičarski mediji, aktivisti se temelje na hladnoj računici i, iznad svega, plaćanju.

Klimatski teroristi navodno su zaposlenici raznih tvrtki preko kojih dobivaju novac za svoje djelovanje protiv društva i demokracije. Također se financiraju “troškovi” poput prehrane i smještaja. Također imaju pristup psihološkom savjetovanju i pravnoj pomoći. Imena tih “zaposlenih” tvrtki još nisu istražena, a sama organizacija ih ne želi imenovati.

Puno novca za kriminalne aktivnosti dolazi iz SAD-a, iz “Climate Emergency Funda”. Dobročinitelji smatraju ovu NVO koja najuspješnije djeluje u cijelom svijetu jer stvara najvidljiviji i najprimjetniji pritisak na vlade. Kalifornijsku zakladu novac opskrbljuju milijarderi i milijunaši, koji zatim odlazi po cijelom svijetu u aktivne terorističke ćelije. Njihova početna stranica ostavlja dojam kao da je neka vrsta krovne organizacije za ekstremističke nevladine organizacije kao što su Extinction Rebellion, Just Stop Oil, Last Generation i Scientist Rebellion.

Zanimljivo, režimski mediji, poput oh-tako neovisnog i kritičnog Expressa, nisu uspjeli imenovati konja i jahača. Ako dobro tražite, pronaći ćete Rebeccu Rockefeller Lambert i Petera Gill Casea, oboje članove klana Rockefeller. Isto je učinila i Aileen Getty, nasljednica Getty Oila. Istraživanje ne bi bilo tako teško da ste jednostavno otišli na glavnu međunarodnu početnu stranicu terorista . Tu je pronađen suosnivač Trevor Neilson, prethodno šef zdravstvene grupe Global Business Coalition koju su plaćali Bill Gates, George Soros i Ted Turner. Tamo se također može pročitati da se skupina Extinction Rebellion, koja se u nekim zemljama izravno fokusira na kriminal, podupire s mnogo novca. To je financijski podržala i Zaklada Otvoreno društvo Georgea Sorosa, iako iznos nije poznat.

Zapravo, kaže se da je Extinction Rebellion razvio “komplet alata” s kojim se napada demokracija u određenim nacijama s ciljem njezinog uništenja. Jedna od pogođenih zemalja bila je Indija, gdje su ove smjernice dovele do nasilnih prosvjeda farmera protiv vlade.

Jednako važna kao i “Climate Emergency Fund” je nevladina organizacija “The Equation Campaign”, koja se protivi bilo kakvoj upotrebi nafte i plina. Ovo također financiraju isti akteri : Open Society Foundations (Soros), Rockefeller Fund, Schmidt Family Foundation, JPB Foundation, MacArthur Foundation, itd. U Europi se pojavljuje grupa pod nazivom “ Just Stop Oil ” koja izgleda ima iste ciljeve. Ovo također nije ni na koji način inferiorno u odnosu na radikalizam Extinction Rebellion i Last Generation – novac ponovno dolazi iz Climate Emergency Funda.

Neki od tih odnosa novinarski su rekonstruirani 2019. kroz Tichyjev uvid, u članku: Klima: kupljena pobuna. Tamo možete pročitati da je “Inicijativa za klimatsku politiku” osnovana 2009. godine. Iza toga je stajao George Soros, kojem je ovaj oblik “lobiranja” vrijedio ni manje ni više nego 100 milijuna dolara. U isto vrijeme pojavila se “Inicijativa za klimatske obveznice”. Kao rezultat toga, u okviru Ujedinjenih naroda stvoren je “Zeleni klimatski fond” kroz koji će se preraspodijeliti čak 100 milijardi (!) dolara – naravno samo za klimu. Također prisutni: predstavnik Georgea Sorosa.

Zaštita klime je dugoročni projekt elite koji služi daljnjoj moći i profitnim interesima. Najmanje bi se prigovorilo profiterstvu da se ono ne provodi uz neprimjeren utjecaj na politiku i eliminaciju tržišnih načela. Ali radi se o više, a manje o klimi.

Stuart Basden, suosnivač Extinction Rebelliona (XR), kaže to ovako (pogledajte  ovdje ): “XR nije o klimi.” XR nije klimatski pokret, već pobuna protiv toksičnog sustava zabluda koje su Euroamerikanci raširili svijetom.

Tichyjev uvid, 2019

Malo je “glatko” bilo kako je tadašnja glavna tajnica UNFCCC-a Christiana Figueres [kći bogatog plantažera kave i višestruke predsjednice Kostarike i sestra još jednog predsjednika i člana Ekonomskog vijeća Zaklade Rockefeller] opisala cilj na tiskovnoj konferenciji 2015. konferencija: “Ovo je prvi put u ljudskoj povijesti da smo namjerno sebi postavili zadatak promijeniti model ekonomskog razvoja koji je prevladavao najmanje 150 godina od industrijske revolucije u određenom vremenskom razdoblju.” A već 2010. Ottmar Edenhofer, voditelj Potsdamskog instituta za istraživanje utjecaja klime (PIK) u  intervjuu: “Moramo se osloboditi iluzije da je međunarodna klimatska politika politika okoliša. Kroz  klimatsku politiku redistribuiramo svjetsko bogatstvo.”

Tichyjev uvid, 2019

Kao fusnota – istraživanje je otkrilo da je Greenpeace također jedan od sponzora aktivista Extinction Rebelliona, koji su u nekim zemljama nasilni i teški kriminalci. Ovu priču možete pročitati ovdje . Zapravo je vrlo zanimljivo kamo odlazi novac od donacija koje povjerite navodno uglednoj organizaciji poput Greenpeacea. Ovaj članak iz 2019. na EIKE- u također se preporučuje.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp