Stravično: Globalisti u školama djecu hrane s crvima i kukcima


Stotine osnovnih škola koje financira država diljem Nizozemske nudi svojim učenicima izbor crva i insekata za jelo. Globalisti motiviraju učenike i roditelje da se odreknu mesa kako bi zaštitili klimu. Nadaju se da će isprati mozak djeci svojim lažima o okolišu kako bi kontrolirali njihov izbor hrane. 

U Nizozemskoj, projekt “Smaakmissie Avontuurlijke eiwitten” ili “Flavor Mission Adventure Proteins” koji financira država nada se da će potaknuti školsku djecu da konzumiraju mesne alternative, kao što su crvi brašnari. Projekt globalističke hrane vodi Wageningen University & Research u suradnji s nizozemskim Ministarstvom poljoprivrede, prirode i kvalitete hrane.

Europska nacija nedavno je doživjela masovne prosvjede zbog pravila zelene agende Europske unije koja su nametnuta njenom poljoprivrednom stanovništvu. Vlada pod kontrolom globalista planira ograničenja emisija dušika koja će vjerojatno dovesti do gašenja više od 30 posto  stočnih farmi u zemlji.

Čini se da uništavanje poljoprivrednika nije sve što nizozemska vlada čini kako bi progurala zeleni program EU-a; sada potiču djecu  da pozitivno razmišljaju  o konzumiranju mesnih alternativa, uključujući insekte. Kao što  je ranije izvijestila  RAIR Foundation USA, neizabrani samopostavljeni globalni elitisti na WEF-u godinama su se borili da zapadnjaci jedu bube:

Kao dio svoje zelene globalističke agende, nizozemski medij  RTV Oost  snimio je video koji prikazuje nasmijanog veleposlanika i političara kako mladim učenicima u školi u gradu Zwolle dijele crve brašnare i druge kukce. Nizozemska državna regionalna televizija opisala je mlade studente kao “nesputane” u pogledu ideje da jedu bube.

Velike korporacije zaradit će milijarde od nove globalističke kampanje za hranu koju sponzorira vlada. Prije dvije godine Europska unija (EU) klasificirala je insekte kao “ novu hranu”. ” Drugim riječima, priprema hrane za insekte je u tijeku već duže vrijeme. Zbog toga se jestivi kukci sve više prodaju diljem EU-a.

Mnoga europska tijela za sigurnost hrane razmatraju dopuštanje trgovine jestivim kukcima u supermarketima i trgovcima na malo. U Velikoj Britaniji, na primjer, trenutno je u tijeku procjena cvrčaka za ljudsku prehranu; uskoro se očekuju i crvi brašnari. 

Šokantan pogled na život nakon Velikog resetiranja

Elite žele diktirati svaki aspekt vašeg života, od onoga što jedete, do toga gdje idete, do toga koliko puta tjedno se smijete tuširati i prati donje rublje.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp