Stravične scene iz Kine: Zatvoreni radnici iz Apple-ovog pogona bačeni u smeće – Zbog covida vladaju smrt i glad


Tko ima dovoljno novca i planira kupiti novi iPhone 14 ili Pro Max model? Tvrtka Apple kaže da kupci mogu očekivati ​​duži rok isporuke novih proizvoda.

Tvornica u Kini, u kojoj se proizvode dijelovi za te uređaje, sada radi znatno smanjenim kapacitetom, priopćili su iz tehnološke tvrtke, no to nije najgore.

Kineski dužnosnici uveli su 2. studenog sedmodnevnu karantenu u okrugu u kojem se nalazi tvornica Foxconn, najveća tvornica na svijetu koja proizvodi dijelove za Appleove uređaje.

U tom karateu, kako je prošli tjedan pisao Zero Point, ljudi su zatvoreni i gladuju bez medicinske pomoći. (ni ovo nije najgore).

U Kini su ponovili da ostaju pri brutalnoj politici nulte tolerancije na korona virus, a mjere je podržala i američka kompanija.

“Budući da smo prošli kroz pandemiju covida, zdravlje i sigurnost radnika u našem opskrbnom lancu smatramo prioritetom”, poručili su iz Applea koji je prethodno u rujnu predstavio novi model iPhonea.

„Potražnja za iPhone 14 i iPhone 14 Pro Max i dalje je velika.

“Međutim, sada očekujemo sporije isporuke ova dva modela nego što smo prethodno predviđali i kupci će imati dulja razdoblja isporuke za svoje nove uređaje”, dodali su.

Ono što je najgore, a naravno dolazi iz Kine, je informacija koju su hrabri kineski radnici pustili u eter i dolazi s navedene lokacije Foxconna.

Kako je izvijestio NDTV za azijske čitatelje, radnici svjedoče da ima mrtvih kolega koji su bili zatvoreni.

“Žena viče da su joj mrtvu kolegicu bacili u smeće” jedan je od razotkrivajućih naslova stravične scene iz Kine.

Novinarka i kolumnistica The Epoch Timesa, Jennifer Zeng, podijelila je video nečega što izgleda kao živo ljudsko biće bačeno na odlagalište.

Kako nastavljaju izvještavati azijski mediji, vlasti u Kini primjećuju sve veću pobunu civila koji polako postaju svjesni u kakvom zatvoru žive, a sam predsjednik Xi Jinping najavio je ublažavanje COVID mjera.

Foxconn isporučuje do 70% iPhonea cijelom svijetu, ali zapitajte se je li potrebno da telefon bude prokleti da bi bio funkcionalan?

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp