Ugljik vrlo blizu valuti


Centralnobankarsko wefovsko globalističko zlo ne miruje…dok mnogi od nas razmišljaju o tome kako da se presele u prirodu i budu samoodrživi, dotle zlobalistička bankarska elita vrijedno radi na postavljanju cijene na sve na što im pogled padne. Sljedeća na dnevnom redu je tokenizacija vode, stabala i skoro svega ostalog u prirodi.

Uz to, guraju nedužni ugljik u sve rečenice gradeći na njemu svu silu lažnih konstrukata kao osnovu za daljnje izrabljivanje i ugnjetavanje ljudi. Kompjuteraši brinu o našem zdravlju, bankari brinu o tome što dišemo i izdišemo, političare brine koliko krave prde, glumci i muzičari brinu jesmo li smo apdejtirani najpopularnijom tehnologijom iz šprice…

Ovo bez sile teško da će stati. “…Ugljik se vrlo brzo kreće prema sustavu u kojem će biti vrlo blizu valuti. … Počinjemo razmišljati o postavljanju cijena vode, stabala, biodiverziteta… Kako da počnemo tokenizirati? Kako da počnemo graditi sustave koji zapravo stvaraju ne samo vrijednost, već i prenose tu vrijednost širom svijeta?“

Michael Sheren, bivši centralni bankar, obratio se tokom COP27 prateće sesije UN-ovog centra za klimatske promjene Global Innovation Hub na temu „Programibilni novac za digitalno okruženje i budućnost klimatskog financiranja“. On je istraživao kako tokenizacija ekološke imovine putem blockchain tehnologije može riješiti trenja u mobilizaciji i globalnoj distribuciji financijskih sredstava za klimu.

Nakon što je napustio Banku Engleske u srpnju 2022. godine, Sheren je stupio na svoju trenutnu ulogu predsjednika i CSO-a u MetaVerse Green Exchange (MVGX). MVGX ima dvije patentirane tehnologije, Non-Fungible Digital Twin za predstavljanje objekata u metaverzumu i Carbon Neutrality Token za olakšavanje prekogranične trgovine dobrovoljnim kreditima za smanjenje emisije ugljika bez pokretanja problema nacionalnog vlasništva. Programibilni novac za digitalno okruženje i budućnost financiranja klimatskih promjena. Ugljik će biti vrlo blizu valuti, sljedeća je priroda tokenizacije: COP27.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp