Legendarni motociklistički šampion preminuo je iznenada i neočekivano u 35. godini života


Iznenadno umiranje se nastavlja. Mainstream mdiji odbijaju postavljati važna pitanja. Vidljivo  je iz aviona koliko se mladih ljudi, često vrhunskih sportaša, mora boriti s ozbiljnim zdravstvenim problemima ili iznenada i neočekivano umire. Motociklistički šampion Keith Farmer je iznenada preminuo sa samo 35 godina – nakon četiri željena britanska motociklistička naslova – to je nečuveno. Nema javnih informacija o pozadini njegove smrti.

U komentaru na clarkcountytoday.com , dva poznata liječnika elaboriraju svoju zabrinutost zbog sve većeg broja smrtnih slučajeva među relativno mladim sportašima:

Nije bilo izvještaja da su Keith Farmer (35), četverostruki britanski prvak, i Adrian Dingle (45), koji je proveo pet sezona u San Diego Chargersima, primili cjepivo protiv COVID-a.

Međutim, pozivajući se na dostupne znanstvene dokaze, istaknuti kardiolozi – uključujući dr. Peter McCullough i Dr. Aseem Malhotra – da su najbolje objašnjenje za “iznenadne i neočekivane” smrti i srčane probleme kod inače zdravih ljudi cjepiva protiv COVID-19.

Farmer je preminuo u četvrtak 10. studenog. Opisujući njegova sportska postignuća, BBC je rekao: Farmer je osvojio naslov National Superstock 600 2011., nakon čega su uslijedili uspjesi National Superstock 1000cc 2012. i 2018., dok je također osvojio naslov British Supersport 2017. Tijekom svoje karijere sjevernoirski vozač nastupao je za neke od najistaknutijih timova u BSB-u, uključujući Team Paul Bird Motorsport, Buildbase Suzuki i TAS Racing. Osim što se natjecao u BSB Support Championships, Farmer je također bio redoviti natjecatelj u British Superbike Series.”

Posebno je zapanjujuće da niti jedan sistemski medij ni približno ne dovodi u pitanje uzrok smrti. Samo se nadmašuju sa sućutima. Dakle, sve ostaje otvoreno – uključujući i prostor za nagađanja.

Osim smrti Keitha Farmera (35) i Adriana Dingla (45), na clarkcountytoday se raspravlja i o aktualnom slučaju Sama Westmorelanda (18). Igrao je nogomet u državnoj ligi Mississippija.

Studija iz Ujedinjenog Kraljevstva govori o 100 smrti od miokarditisa u neposrednoj blizini ili izravno povezane s cijepljenjem. U tom kontekstu rad Dr. Aseem Malhotra je neprocjenjiv. Bio je jedan od najjačih zagovornika cijepljenja u Britaniji. Sada otvoreno govori o svojoj pogrešnoj procjeni – i on je objavio studiju o “iznenadnim i neočekivanim” smrtima nakon cijepljenja protiv Covid-19. Sve je više onih koji ne mogu i ne žele živjeti s takvim gigantskim dugom za sav novac svijeta – sada sudjeluju u prosvjetljenju.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp