Poznati analitičar upozorava: ‘Možda neće biti izbora 2024.’ & ‘SAD neće postojati nakon 2032.’


Poznati politički i društveni analitičar Martin Armstrong upozorio je da možda neće biti izbora 2024. godine te da zbog “masovnog društvenog poremećaja i financijskog kolapsa “, Sjedinjene Države neće postojati nakon 2032. godine.

Armstrong, koji je točno predvidio nekoliko velikih događaja, uključujući financijski kolaps 2008., dao je komentare tijekom intervjua s Gregom Hunterom s USAWatchdog.com.

Summit News izvještava: Prema analitičaru, postoji velika sumnja da će se budući izbori uopće održati zbog neobuzdane korupcije i varanja, uz vjerojatnost da niti jedna strana neće prihvatiti poraz.

“Varanje na središnjim izborima sljedeći tjedan bit će toliko veliko da je gotovo nemoguće dati predviđanje. . . . Na poštenim izborima u sredini mandata republikanci bi osvojili Zastupnički dom i Senat”, rekao je Armstrong.

Otkrivši da je primio e-poštu od ljudi iz Kanade u kojima piše da su dobili glasačke listiće za Pennsylvaniju, Armstrong predviđa potpuni kaos.

“Gdje će ovo završiti, tko zna? Jednostavno je tako pokvareno, pretjerano je. Nije važno tko će pobijediti. To nitko neće prihvatiti i to je problem”, rekao je.

Upozoravajući da jedna strana “neće prihvatiti” srednjoročni rezultat, Armstrong kaže da se Trump neće moći kandidirati 2024. jer vjerojatno neće biti izbora zbog potpunog gubitka povjerenja u sustav.

Bolsonarov poraz u Brazilu dokaz je da su svi veliki izbori sada pokradeni, prema Armstrongu, u pokušaju da se eliminira bilo koji svjetski čelnik koji se suprotstavi programu režima.

“Ovo je svjetski napor”, rekao je. “Morali su se riješiti Trumpa. Drugi koji im je stao na put je Bolsonaro. Zatim su tu Putin (Rusija) i Xi Jinping (Kina). Mislim da će se povjesničari osvrnuti na ovo za 50 godina i nazvat će ovo razdoblje ‘Ratovima klimatskih promjena’… Oni pokušavaju uništiti što je moguće više naftnih energetskih kapaciteta.”

Armstrong kaže da njegovo računalno modeliranje pokazuje velike domaće nemire u Sjedinjenim Državama iduće godine i da su sazreli uvjeti za “lansiranje rakete za volatilnost i građanske nemire”.

“Sjedinjene Države neće postojati nakon 2032. Nakon 2028. i 2029. morat ćemo redizajnirati vladu od nule. Amerika se uništava”, izričito je upozorio.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp