Ponovno počinje teror: diljem svijeta vrača se obvezno nošenje maski i druge Covid mjere


Globalisti u SAD-u, Kanadi, Australiji i Europi ponovno pozivaju na nošenje maski sada kada je svima jasno u kakvoj su histeriji živjeli posljednjih godina.

Centar za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) ponovno je preporučio nošenje maski u zatvorenom prostoru u najmanje pet okruga New Yorka.

S web stranice:

Nosite masku u zatvorenom prostoru u javnosti i javnom prijevozu. Budite u tijeku s cjepivima protiv COVID-19. Testirajte se ako imate simptome. Ako ste pod velikim rizikom od ozbiljne bolesti, razmislite o poduzimanju dodatnih mjera opreza.

Isto tako, zdravstveni dužnosnici okruga Los Angeles također izdaju smjernice za maske, tvrdeći da dvije nove varijante COVID-a prijete izazvati još jedan val kako se približava zima.

“Mnogi predviđaju da će ti sojevi, koji su vrlo prenosivi, vjerojatno dovesti do porasta slučajeva ove jeseni i zime”, rekla je zdravstvena službenica okruga LA Barbara Ferrar, sugerirajući da bi ljudi trebali uzeti “dvovalentni” booster protiv covida.

U Kanadi, grupe za zagovaranje kao što je Ontario School Safety i druge pozivaju na davanje maski djeci prije predviđenog zimskog porasta slučajeva COVID-a.

“Razumijemo, razumijemo zašto ste možda prestali nositi maske, razumijemo pritiske želje da se vratimo u ono što nazivamo normalnim”, rekla je. „Želimo da Ontario bude otvoren za poslovanje, otvoren za učenje.

No dodala je da maskiranjem, provjetravanjem i pranjem ruku “možemo držati stvari otvorenima, možemo nastaviti naše aktivnosti i zadržati našu djecu u njihovim aktivnostima i obuci i zadržati ih u školi gdje trebaju biti.” Svi se slažu – djeca su najbolja u školi.”

U Australiji, premijerka Queenslanda Anastasia Palaszczuk upozorila je da bi se građani trebali pripremiti za “četvrti val” nošenjem maski i dodatnim cjepivima.

“Četvrti val koji smo očekivali sada je stigao, vjerujemo, ali nitko ne treba biti uznemiren”, rekla je u parlamentu u četvrtak.

“Već dugo živimo s ovim virusom i stanovnici Queenslanda znaju što im je činiti.

Profesor Adrian Esterman, voditelj biostatistike i epidemiologije na Sveučilištu Južne Australije, ponovio je njezin poziv.

“Sada je odgovornost na drugim državama i teritorijima da slijede primjer Queenslanda i poboljšaju svoje zdravstvene savjete, te ako je potrebno, ponovno uvedu neke javnozdravstvene mjere, poput savjeta o maskama za lice”, rekao je.

“Sigurno da obavezno nošenje maski u javnom prijevozu nije toliko teško.

Posljednjih tjedana u Njemačkoj, Španjolskoj, Velikoj Britaniji i drugdje vode se rasprave o ponovnom uvođenju ovih i sličnih obveza.

Ponovljeni zahtjevi za nošenjem maski potpuno su neopravdani, s obzirom da su brojne studije utvrdile da su neučinkovite u sprječavanju prijenosa COVID-19.

I ne samo to, već je opće poznato da djeca mrze kada ih se tjera na nošenje maski, a da ne govorimo o potencijalnoj štetnosti za zdravlje djece ako nose maske.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp