Mladu talijansku policajku napao i seksualno zlostavljao ilegalni migrant iz Bangladeša


Mladu talijansku policajku napao je i silovao ilegalni državljanin Bangladeša nakon što je tijekom noći završila smjenu u policijskoj postaji u Napulju.

Službenica je pogođena kamenom u glavu i seksualno zlostavljana, očito nakon što ju je napadač pratio dok je išla do mjesta gdje joj je bio parkiran automobil u krugu gradske luke.

Muslimanski silovatelj identificiran je kao Rubel Matbar, iz Kalkini Upazile iz Madaripura. Nakon gubitka vize pokušao je ilegalno ostati u Italiji. Međutim, napuljska ga je policija uhitila zbog seksualnog nasilja i pokušaja ubojstva. Rubel je priznao zločin; rekla je policija lokalnim medijima.

Žrtva je odvedena u napuljsku bolnicu Cardarelli na liječenje i otpuštena rano u četvrtak. Silovatelj je uhićen i optužen za pokušaj ubojstva i teško seksualno nasilje.

Matbar je u Italiju došao preko Libije prije četiri do pet godina. Kasnije je dobio pravne dokumente iz Italije. Ali policija je zaplijenila njegove pravne dokumente zbog raznih nemoralnih aktivnosti koje su ga učinile neregularnim imigrantom.

Optuženi je prethodno tijekom boravka u talijanskom gradu Kalabriji sudjelovao u nekoliko zločina, uključujući i nerede. Kasnije se preselio u Napoli nakon što mu je policija oduzela papire.

Prema talijanskom izvješću iz 2020., otprilike polovicu nasilnih seksualnih napada  koji se dogode u Italiji počine strani državljani.

Odlična zamjena

Umjesto da ljevičarski talijanski čelnici i mediji osude islamski pogled na žene, oni će inzistirati na tome da su nasilni seksualni napadi islamskih imigranata izolirani incidenti. Oni se jako trude zaštititi svoju socijalističku i čistu rekonstrukciju islama stvorenu za zapadnu potrošnju. Troškovi pokrivanja islama i dalje štete muslimankama i svim ženama.

Muškarci koji su činili seksualne zločine nad ženama naučili su kako se ponašati prema ženama iz svoje islamske vjere i Poslanikovog primjera. U islamskom smislu, nema ničeg neobičnog ili devijantnog u tome kako se postupa sa ženama. Pa zašto Italija prima islamske migrante koji vjeruju u ubojstva i silovanja žena, seks s djecom, pa čak i prisilne brakove s djevojčicama  od šest godina ?

Elite Europske unije koriste masovnu migraciju kako bi zamijenile europsko stanovništvo, što se naziva  Velikom zamjenom.  Jean Renaud Gabriel Camus, suosnivač i predsjednik Nacionalnog vijeća europskog otpora, francuski je pisac poznat po tome što je skovao frazu “Velika zamjena” — referirajući se na kolonizaciju zapadne Europe od strane imigranata iz Sjeverne Afrike i Bliskog istoka. .

Godine 2050. trećinu talijanskog stanovništva činit će stranci, navodi se u izvješću UN-a “Zamjenska migracija: je li to rješenje za opadanje i starenje stanovništva.”

Talijanski think-tank Fondazione Fare Futuro  predviđa da bi pola talijanskog stanovništva moglo biti muslimansko do kraja stoljeća zbog masovne migracije i različitog nataliteta kršćana i muslimana. U samo deset godina broj migranata u Italiji  porastao  je za 419 posto.

Postoje šokantni demografski učinci migracija koji utječu na nacionalne i kulturne identitete europskih zemalja. Ljevica koristi migrante kako bi razvodnila kulture domaćina, osigurala više glasova i preuzela vlast.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp